Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום ביצעתי את ההתקנה של המגבר פולס אודיו BA4400 חיברתי אותו לסאב הייפוניקס וזוג רמקולים 6X9 של באזוקה.

במכונית שלי יש רדיודיסק מסוג קנווד KDC 2031 ואני לא מצליח לכבות בו את ה-LOUD הייתי שמח אם מישהו היה יודע כיצד מכבים במכשיר את ה-LOUD.

חיברתי את הסאב בLP ולא כל כך הבנתי איך אני אמור לתחום לו את התדרים יש שם כפתור סיבובי ולא נראה לי שהוא משפיע יותר מידי שאני מסובב אותו?!

ואותו דבר לגבי הרמקולים רק עם הHP?!

בסך הכל אני ממש מרוצה הצליל שהמערכת מפיקה ממש יפה לדעתי. :-)

אשמח לעזרה.

תודה מראש.

פורסם

loud בד"כ ניתן לכבות באחד התפריטים של ה audio או בלחיצה ארוכה על הכפתור שמדליק אותו. אני לא מכיר את המכשיר שלך כך שלא אוכל לעזור יותר מכך.

לגבי הכיוונים במגבר, אם אתה מתעסק עם HP יש מתג שאמור להורות על HP, אם אתה מתעסק עם LP צריך להזיז את המתג ל LP. שים לב על מה המתג מורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את הלאוד ניסיתי בכל דרך לכבות אבל אם אתה לא מכיר את המכשיר אז אני אחכה למישהו שאולי מכיר.

ובקשר לכיוונים:

שמתי את הסאב על LP ואת הרמקולים על HP.

פשוט ראיתי במאמר שלך שאתה ממליץ לכוון לסביבות ה80 ואצלי יש בין 40 ל250 או משהו כזה. עדיין מומלץ לכוון לסביבות ה80?

תודה רבה מראש.

פורסם

כן מומלץ לכוון ל80, תנסה לכוון את הרמקולים מ80 ומעלה, את הסאב תכוון מ80 ומטה.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אני מקווה שאני זוכר נכון אבל זה אמור להיות פחות או יותר אותו הדבר.

אתה צריך לבחור בין דיסק\רדיו כול אחד מהם מכוון בנפרד את הלאודנס.

בשביל להיכנס להגדרות של האודיו במכשיר שלך אתה צריך ללחוץ על הכפתור של הווליום למשך כמה שניות עד שמופיע לך מסך הגדרות.

שמה תחפש LOUDNESS ותוכל לבחור בין ON\OFF.

פורסם

הבנתי את העיניין של ה80 אבל אני שואל עם גם הכפתור של הLF וגם הכפתור של HF צריך להיות על 80? או שהLF על 80 וHF על הכי גבוה פחות 80?

תודה רבה הצלחתי לכבות את הLOUD.

תודה רבה מראש

פורסם

אתה אמור לשים את שניהם ב 80.

אחד זה {עד} 80 שזה אומר כול התדרים מתחת ל80 ....

השני זה {מ-} 80 שזה אומר כול התדרים מעל ל 80...

שמח שהצלחת לסדר את ה LOUD

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם!

ואם שמתי את ערוצים 3 ו4 לסאב על LF אז אין לי מה לשחק בצד הזה עם הכפתור של הHF נכון כי הוא לא ישפיע גם ככה?!

פורסם

יש לי שאלה וחבל לי לפתוח נושא חדש.

אם אני משתמש במפצל RCA שיש בתוך המגבר והעברתי רק זוג RCA אחד מהרדיודיסק למגבר אני יכול לכוון בנפרד את הסאב ואת הרמקולים?!

תודה רבה מראש.

סיריל.

• תוכן חדש...