Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דהייטסו שרייד מנוע 1300 ידני.יש ימים שאני מניע את האוטו והתגובה של המנוע בלחיצה על הגז היא ממש טובה כלומר אני מרגיש שהאוטו סוחב ממש טוב .ויש ימים שהתגובה של המנוע דיי חלשה והאוטו סוחב בכבדות.

האוטו עבר ניקוי מערכת הדלק,ואני גם דואג להוסיף כל 10k תוסף דלק bg 44k כך שלא ניראה לי שיש סתימה במרכת הדלק.

הפלאגים שיש לי באוטו הם NGK .חוטי ההצתה נראים תקינים זה מה שאמרו לי במוסך לפחות.

באותו שבוע שהאוטו סוחב ממש טוב אני גם שם לב שתצרוכת הדלק קטנה יותר וזה דיי הגיוני.

לפעמים גם אני שומע רעש של חריקה בהנעת הרכב אבל זה קורה לעיתים רחוקות.

מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה במערכת ההצתה?אם כן איך אני בודק זאת?אם לא תנו לי אופציות שיש לבדוק!

תודה.

פורסם

מזג האויר משפיעה על היתנהגות המנוע , לחות , חם , קר , טיב הדלק , בטח כשחם בחוץ הרכב נוסע פחות טוב ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...