Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בזמן עמידה ברמזור למשל, הטורים עולים ויורדים והאוטו מזייף כאילו עובדים שלושה פלאגים.

א. האם יש למישהו רעיון/הצעה מה לבדוק קודם כל?

ב. נורית בקרת המנוע לא נדלקת. (לא נדלקת בזמן התקלה. כאשר אני פותח סוויץ , היא נדלקת). האם חיבור סורק

יגלה/יאבחן את הסיבה?

בזמן נסיעה רגילה הכל נראה בסדר.

חג שמח.

פורסם

אם הזיוף נובע מבעית הצתה, למשל, צילנדר שאינו משתתף כראוי, הדבר קל לאבחון. לא נדרש מיכשור מיוחד, למרות ש(מאוד) לא מזיק.

אם אין בעיה אקוטית של הצתה ו/או הזרקת דלק, ו/או בעיה מכנית, יש ורצוי לבצע ניקוי בית מצערת, מנוע צעדים, והתעלה שלו, כמו כן לבצע אינפוזיה בהליך איטי, והחלפת שמן ופילטר שמן (ואוויר אם לא הוחלף זמן רב) מייד בסיום האינפוזיה.

משפיע מאוד בדגם זה לטובה, וגם על צריכת הדלק, ובתנאי, שהמערכות האחרות תקינות.

בברכת חג פסח שמח וכשר

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, תודה רבה לתשובתך המפורטת.

אבקש את עזרתך/כם בהבהרת כמה נקודות העולות מן התשובה:

א. איך מנקים את בית המצערת?

ב. היכן ממוקם מנוע הצעדים והתעלות, איך מוצע לנקות אותן?

ג. מה זו אינפוזיה ואיך מבצעים אותה?

בנוגע לשמן ומסנן השמן והאויר, הם הוחלפו לא מזמן. לגבי מסנן הדלק, אני לא יודע.

נקודה נוספת ששכחתי לציין - אורך זמן רב יחסית להתניע את המנוע. צריל לתת הרבה "סטרטר" עד שמניע.

אכן, חג שמח!

פורסם

תודה לתשובה. מה זה "צתתים"?

לאחר עריכה:

אה, אני מניח שהתכוונת למצתים. המצתים בני פחות משלושה חודשים, אני מניח שלא הם הבעייתיים.

נקודה נוספת: האם ניתן לאבחן ולאתר את החלק הלקוי - בהנחה שזה אכן מהדברים שהוזכרו לעיל. שאם לא כן, הדרך היחידה היא לקנות את כל החלקים חדשים ואז יתברר אם אכן זו הבעיה. בקיצור, העלות של "ניסוי וטעיה" כזאת תהיה גבוהה למדי.

פורסם
שלום כולם!

האם תשובות לשאלות שלי הינם סודות מדינה?

ממש לא, פשוט, הנושאים הללו נטחנו עד דק, מכל הכיוונים, וחיפוש סבלני, יתן את כל התוצאות והתשובות.

לשאול, "מה זה אינפוזיה" ו "איך מנקים בית מצערת" , זה הכי קל. הכל קיים כאן.

אתה לא באמת מצפה, שתשובות שרשמנו מס' פעמים, תשובות ארוכות ומפורטות, נרשום כל פעם מההתחלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום וחג שמח

אם יותר לי להציע הצעה - אם ישנם נושאים חוזרים ונשנים, כדבריך, מדוע לא לעשות "מדריכים מצולמים" קבועים פר נושא (לא לכ ל הדברים, כמובן) ואז

ניתן להפנות ישר את השואל לנושא/המדריך הרלוונטי. לך, ומן הסתם לאנשים נוספים כאן, הדברים מובנים מאליהם.

שלהערכתי, לחלק גדול יותר מהפונים , דברים אלה אינם מוכרים ועל כן הפנייה מתאימה (ואדיבה) תהיה הרבה יותר מועילה ומהנה למי ששואל את השאלה.

• תוכן חדש...