Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה בבי-אמפ דרך הקרוס הפאסיבי שלך הוא סיפוק של ערוץ הגברה נפרד לכל אלמנט שיש לך במערכת,לצורך העניין יש לך 2 מיד באסים ו-2 טוויטרים,אז תצטרך 4 ערוצי הגברה בשביל שלכל אלמנט יהיה ערוץ משלו אבל החיתוכים עדיין יהיו בנקודות הקבועות בקרוס אובר הפאסיבי שלך שהגיע עם הקומפוננט.

*אם אני טועה אנא תקנו אותי.

פורסם
הכוונה בבי-אמפ דרך הקרוס הפאסיבי שלך הוא סיפוק של ערוץ הגברה נפרד לכל אלמנט שיש לך במערכת,לצורך העניין יש לך 2 מיד באסים ו-2 טוויטרים,אז תצטרך 4 ערוצי הגברה בשביל שלכל אלמנט יהיה ערוץ משלו אבל החיתוכים עדיין יהיו בנקודות הקבועות בקרוס אובר הפאסיבי שלך שהגיע עם הקומפוננט.

*אם אני טועה אנא תקנו אותי.

אז בעצם יש שליטה רק על ההגברה ללא תיחום?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש היום HU משומשים שתומכים 3WAY במחירים שבין 1300 ל1600 שקל,

תמכור את הפיוניר שלך בכמה מאות שקלים (300\400\500)

תוסיף לזה את ה600 שקל שתחסוך על קרוסים.

נשאר שאתה מוסיף כמה מאות בודדות של שקלים, ויש לך מערכת ברמה אחרת לגמרי.

פורסם
יש לך מספר אופציות:

1. פורום יד שניה - אתה יכול לחפש פה בפורום יד שניה קרוסים של הייבריד, סביר גם שזו תהיה האופציה הכי זולה.

2.החלפת HU (רדיו-דיסק) - אתה יכול לרכוש לעצמך HU שתומך ב - 3 WAY אקטיבי, משמע יש לו 3 יציאות RCA והוא מסוגל לבצע חיתוכים שונים לכל אחת מהיציאות הללו, ז"א עבודה ללא קרוס פסיבי וביצוע כל נקודות החיתוך ישירות מהמכשיר, אבל זה אך ורק בתנאי שיש לך 5 ערוצי הגברה פנויים כי כל אלמנט ידרוש הגברה אקטיבית מלאה.

המכשירים המומלצים שתומכים ב-3 WAY אקטיבי הם: ALPINE 9887, ECLIPSE CD7200 MKII, PIONEER P80.

כמובן שיש גם סדרות ישנות של המכשירים האלה אותם תוכל למצוא גם כן בפורום יד שניה כמו ה-9855 של ALPINE

3. בניית קרוס - אם יש לך קצת ידע בחשמל\אלקטרוניקה תוכל לקנות ולבנות בעצמך קרוס פסיבי, מסובך אבל אפשרי.

4. קרוס אקטיבי - אתה יכול גם לחפש לך בפורום יד שניה קרוס אקטיבי.

בהצלחה.

למה אני צריך 5 ערוצי הגברה? נניח ויש לי אלפיין 3 WAY לא מספיק לי 4 ערוצים ? 2 למיד ו 2 לטוויטר?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לערוץ נוסף לסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את הכללים***

יש לי סאב , הסיירה כנראה ישאר והוא יגבר את הסאב והקוונד 6X9 מאחורה במקום לקנות מונו ולחבר את הקוונד להד יוניט

והפייז יגביר תקומפוננט (כלומר את הקומפוננט) באקטיבי

• תוכן חדש...