Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באפשרותי לקנות קיט סופרצ'ארג'ר (במחיר נמוך יחסית) של חברת ג'קסון רייסינג שמותאם במיוחד למנוע הנ"ל. הקיט פשוט מאוד להתקנה, לא מצריך שינויים מיוחדים. רציתי לשאול מה רמת האפקטיביות של הקיט, כיצד ישפיע על צריכת הדלק בנסיעה רגועה, ועד כמה תוספת הכוח תורגש? הבנתי שאני יכול לגדוש 0.5BAR על מנוע סגור ללא נזקים.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

0.5BAR נותן בסביבות ה-170-180 כ"ס, על מנוע כזה. זה שיפור יחסית לה 125, לא?:roll:

לגבי יכולותיו המקסימליות של הblower, אני צריך לבדוק את זה. אולי מישהו פה מכיר את הקיט ויכול לתת חוות דעת עליו?

תודה מראש.

פורסם
ומה 0.5 באר יתן לך? או במילים אחרות, אם לא צריך לחזק מנוע - כנראה שזה בולשיט. מה יכולת הגדישה המקסימלית של הבלאואר?

אתה פשוט טועה ומטעה!

אפשר להגיע ל300 כ"ס במנוע 1.8 של הוואגיות בלי לפתוח מנוע. בולשיט?

אפשר להגיע ל300 כ"ס במנוע RGY/RGX בלי לפתוח מנוע. בולשיט?

יש מנועים חזקים מהיסוד, ויש מנועים שדורשים חיזוק אפילו לגדישה הכי קטנה (ע"ע מיני).

יש לי עוד כמה דוגמאות בהישג יד אבל אין לי כח לרשום.

ממליץ לפותח השרשור לנסות את הפורומים בחו"ל כי בארץ הקיט פחות נפוץ אם בכלל.

יכול להיות שאחד מהחבר'ה שמומחים בהונדה יוכל לתת לך מענה מדוייק על הקיט הספציפי.

עד כמה זה זול יחסית? 50% פחות?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
ומה 0.5 באר יתן לך? או במילים אחרות, אם לא צריך לחזק מנוע - כנראה שזה בולשיט. מה יכולת הגדישה המקסימלית של הבלאואר?

יש לי חבר עם האצ'בק טורבו שהוציא על הדיינו 262 כ"ס עם מנוע ס-ג-ו-ר והחזיק 3 שנים כמו גדול

פורסם
המחיר פחות מ50% לכן אני שוקל זאת. האם ייתכן שהסופרצ'ארג'ר יגרע מכוח המנוע בסל"דים הגבוהים?

הSC לא יכול לגרוע מכוח המנוע אלא אם עקומת הכוח שהוא מנפק מעוותת לחלוטין.

אם יש לך בזה ספק - תשווה פלטי דיינו של המנוע במקור ושל מנוע כזה מוגדש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
המחיר פחות מ50% לכן אני שוקל זאת. האם ייתכן שהסופרצ'ארג'ר יגרע מכוח המנוע בסל"דים הגבוהים?

לא ,להיפך יהיה לך יותר כח לאורך כל הסלד

וזה מאוד מורגש הבדל מ 125 ל 180

ו ב 50% פחות לא רק שזה שווה, עדיף לך להביא יותר מקיט אחד

חוצמזה זו חברה מאוד טובה

על מנוע סגור ותקין אין בעיה שתגדוש 0.5 באר בכיף

אבל אתה יודע, פחות מ 0.6 זה עדיין אטמוספרי ואין על זה ויכוח כי אחרת זה יעיר את האלים (יאשה זה אל אחד והפיצפוצים זה עוד כמה אלים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מסכים!

לפי מה שהבנתי מההודעה הראשונה של פותח השרשור ותקן אותי אם אני טועה:

הוא רוצה 0.5BAR מחשש לנזקים, אבל הקיט עצמו אולי יכול להגיע ליותר.

במחיר של פחות מ50% הייתי הולך על זה, מתחיל על ה0.5 ומעלה גדישה עם הזמן.

מישהו יודע עד כמה באר, המחשב ניהול המקורי יודע לפצות בדלק? (0.7?)

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

מישהו יודע עד כמה באר, המחשב ניהול המקורי יודע לפצות בדלק? (0.7?)

שלום.

תכנת הניהול המקורי לא יכול לפצות על גדישה, הוא פשוט יישאר בעמודה האחרונה של המפה (יעני אטמוספרי)

למרות זאת, ניתן לכייל מחדש את המחשב ע"י ציפ, להשאר עם MAP מקורי ולגדוש עד 11 PSI. מבלי להחליף חיישן MAP.

אם אתה מעוניין בעוד פרטים צור קשר בה"פ.

קו---------------------------------------

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם

אם פולי קטן יותר אפשר לגדוש יותר גבוה,לרוב משנים מ6 ל8 PSI וזה נותן כ180 כ"ס

רצוי להחליף למשאבת דלק חזקה יותר כדי להמנוע מתערובת יתר,אין צורך לשנות כלום במחשב,אפשר להוסיף MAP 3 BAR ו שסתום חד כיווני לכיוון סרק.

ומכיוון שאני מכיר את הרכב של פותח השרשור,אז כבר כדאי לנצל את ההזדמנות שהקלאץ גמור כדי להחליף למשהוא יותר חזק.

בברכה,אורן

פורסם

תודה כל כל התגובות, זה ממש עוזר!

קראתי באתרים בחו"ל שעל מנת למנוע דטונציות וכל מיני תופעות לוואי מהמנוע בזמן שימוש בקיט הנ"ל, יש להשתמש בדלק פירמיום :?. האם זה נכון? בכל מקרה אני מתכוון לשדרג את המזרקים של הרכב, אז האם זה יפתור את הבעיה?

• תוכן חדש...