Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש נגריה ספציפית בראשל"צ שאוכל לבקש מהם לחתוך לי פלטות MDF לבניית תיבה.לא כל נגריה עושה זאת לכן ,אבקש ,בבקשה, לתת גם שם של נגריה.

וכמה בערך כל העסק אמור לעלות לי?

תודה רבה לכולם

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

כל פעם שאני צריך פלטת MDF אני חורש את איזור תעשיה ישן,עובר ב 5 נגריות באיזור כל פעם מישהו אחר לא מסכים ,עד שאני נופל על אחד נורמלי.

תנסה באיזור של אל-גאוצ'ו וסוכנות מיצובישי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני דווקא מסודר לגבי הפלטות,נמצא ברעננה,מקום ענק שמוכר רק MDF וסנדויצים ומולו יש נגר שיחתוך את זה תמורת 50 שקל

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מצטרף לבקשה שלך, ואם תמצא מישהו שהסכים בבקשה תפרסם פה או שתשלח ה"פ - תודה.

ד"א, אני ממליץ לך לנסות מקום שנקרא הכל לנגר או משהו כזה.

הוא נמצא בסמטה בין ה-NIHO/רפאלו למיטבול החדש (זה הרחוב שהיה בו המיטבול הישן ויש בו את המסעדה הזאת "פרמייר" של הרוסים).

אני חושב שהייתי הולך קודם כל לנסות אצלו, אבל אין לי זמן כרגע.

אם לא הבנת את המיקום צגיד לי ואני אנסה להסביר שוב...

עריכה.

נגיד אתה מגיע מהרצל לכיוון בית דגן.

אתה נכנס ישר ימינה לכביש שירות של הסופר פארם.

יש לך קודם כל חניון, ואז הבניין הראשון זה ה-מיטבול, היה שמה פעם המועדון הזה VEGAS.

ישר אחרי הבניין הזה אתה פונה ימינה לכיוון מזרח לאיזה סמטה כזאת בסוף שלה אתה מגיע לרח' משה בקר (לרפאלו).

בסימטה הזאת יש כל מיני חנויות, ואחת מהם היא "הכל לנגר" או משהו כזה. לדעתי הוא עושה את זה.

מקווה שזה ברור יותר...

פורסם

לא צריך לשבור את הראש, יש לך מחסן עצים מאחורי יינות ביתן יש שם את כל סוגי העצים שרק תרצה ובכל הגדלים, וכמובן שהם גם חותכים את הפלטות במקום.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...