Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי בלנו שנת 2000. כתוצאה מתאונה נשבר הטמבון הקדמי והתעקם מעט המגן הפנימי.

ההתלבטות היא האם להפעיל את הביטוח (ואז להפסיד את ההנחה בפרמיה) או ללכת למוסך ולבצע את התיקון באופן עצמאי.

2 ההצעות הכי טובות שקיבלתי מהמוסכים הם:

1. לקנות טמבון חליפי חדש(מגיע בלי צבע) +צביעה +התקנה +ישור של המגן הקדמי 1500 ש"ח כולל מע"מ

2. לקנות טמבון מקורי משומש בצבע המתאים (כולל החלק הפנימי) +התקנה 1500 ש"ח כולל מע"מ

ההשתתפות העצמית שלי, במקרה ואני מתקן במוסך הסדר היא 850 ש"ח

מה דעתכם?

פורסם

שכחת לקחת בחשבון את העובדה שלא יהיה לך העדר תביעות ב3 שנים הבאות מה שייקר את הפרמייה.

בסכום כזה לפי דעתי לבצע את העבודה מבלי לערב ביטוח

פורסם

עקרונית הייתי מציע לעשות את זה לבד.

אני אישית אפילו הייתי משאיר את זה ככה בלי תיקון אם זה לא מפריע...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

לא מפסידים פרמיה אוטומטית, לפני הפקת פוליסה חדשה חברת ביטוח בוחנת גם גובה התביעה, לא רק קיומה. לפי דעתי אין מה להסתבך לבד, יש לך ביטוח. זה לא רק לצבוע ולשכוח, יש לך נזק, ואולי גם פנימי.

תבצע דרך הביטוח, בשביל זה יש אותו.

סוכן טוב יכול גם לשבור ולקופף את חברת הביטוח לפוליסה טובה גם בשנה הבאה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אחי אל תפעיל שום ביטוח,בשביל 900שח אתה תאבד את הזכות של העדר תביעות,חבל כי גם הפרמיה קופצת!!!בשנה הבאה שתרצה לחדש,יגידו שאין לך העדר תביעות,ותשלם בהתאםם

ערב טוב לכולם

• תוכן חדש...