Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לאמיר,

תתאושש מהר (הרכב הכוונה, אני יודע שאתם בסדר גמור) ותחזור במהרה.

אני מכיר את ההרגשה לצערי... מחזק את ידי הקבוצה ומקווה לראותכם בהקדם שוב על המסלול.

לכל השאר,

נראה יפה בתמונות ואפילו ראיתי כמה תמונות של גביעים - אבל, מה הקטע עם גירוי הסקרנות שלנו???

איפה התוצאות?

לפחות תנו דירוג. מי ניצח, אילו קטגוריות, מה היה?

יאללה רון... ישנת מספיק מאתמול - תן פרטים!

:wink:

אלון

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיכום קצר מפי צוות K

אחרי יותר מחצי שנה הרחק מסצנת המרוצים התכוננו לאירוע הזה עם המון מוטיבציה, רצון לנצח ולהוכיח שאנחנו עדיין בכושר!

עם חשש קל התייצבנו בבוקר בהרכב חסר, ללא האיש הטכני שלנו, לרישום ההערות לספר הדרך בעזרתו האדיבה של עדי (Luxi) וקיבלנו לידנו רכב לנוטס מרועי. כיוון שאת ההערות לספר הדרך רשמנו בבוקר המרוץ כאמור ניתן לנו סיבוב אחד לכל כיוון וזהו, ללא אפשרות לתיקונים! קצת קשה למי שלא רשם נוטס מאז הקיץ... למרות כל זאת שלב רישום ההערות עבר בשלום וניפק נוטס די מדוייק עם מעט טעויות.

המרוץ הזה היה רווי קטעים טכניים אך גם הרבה ישורות מ-א-ו-ד ארוכות, אחת מהן גם משובשת למדי. קשה לתאר את התחושה של הנסיעה ברכב בסוף ההילוך הרביעי כאשר הוא מקפץ לו מצד לצד על השביל לאורך כל הדרך. בדיעבד הפתרון לזה הוא לנסוע יותר מהר :evil: .

למרות המאמצים הרבים שהשקעתי אני והשקיע והצוות שלי במרוץ הזה לא הייתי יכול לסיים אותו ובטח שלא לנצח לולא כמה אנשים שאני פשוט חייב להם את היום הזה!

ענבל אדרי - תרמה חוט הצתה מהפיזו 205 שלה כיוון שלי נקרע אחד באמצע SS1 ולא היה לי תחליף. ענבל בזכותך סיימתי את המרוץ

יובל מלמד - מעבר לעובדה שהוא הכין לי את הרכב למרוץ בצורה הטובה ביותר (בעזרתו של רפי, המכונאי הירוק :lol:המבין יבין), ולמעשה טובה מאי פעם! יובל תיקן לי את מערכת הקשר 10 דקות לפני הזינוק לסטייג' הראשון, והוא היה זה שהציע לחפש פיזו קורבן לפשיטה (בשביל ההצתה).

רועי - סיפק לי רכב פרייבט לנוטס כדי שאוכל לרשום אותם בדיוק ובנוחות.

אריק לפטר - דאג לכל הלוגיסטיקה ועזר בכל מה שיכל.

עדי - הביא אותי כאמור מהבית עד למרוץ וחזרה במחלקה ראשונה.

אהוד לביא - גרר לי את הרכב שוב בשרות של מחלקה ראשונה! העמסות פריקות הכל בצורה המקצועית ביותר!

יניב בוסקילה - אפשר לי להוריד חלודה ולבדוק את מוכנות הרכב שלי על המסלול שלו בשרון לפני המרוץ!

חשוב מכל להזכיר את הנווט שלי אלעד קודנצ'יק! ניווט מדהים פשוט! אני כל פעם מתפלא מחדש איך הבן אדם הזה (שהיום כבר התייצב למילואים) מצליח לדעת בכל רגע נתון מה המיקום שלו במחברת, מרוץ שלם ולא מפספס אף סיבוב! התוצאה הטובה באה בעיקר תודות להקראה מדוייקת של ההערות וכל השאר שני לזה!

אי אפשר שלא להזכיר את המרשלים וכל העוסקים במלאכת הארגון. הרשימה ארוכה מכדי להזכיר אתכם שמית, אבל אחד אחד כולכם תורמים לכיף לבטיחות ולקיום הספורט המוטורי!!!

אם שכחתי מישהו אני מקווה שיסלח לי :roll: .

מצפים לאירוע הבא בתקווה שיהיה מוצלח לפחות כמו זה, עם פחות תקלות ובהרכב מלא (זיו מתגעגעים אליך!!!).

בברכה

נדב קוניאצ'ני - צוות K

PIC00069.jpg

PIC00055.jpg

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

שלום לכולם,

ראשיית אני רוצה להודות ולברך את כל מי שבה וחיזק אותנו לאחר התאונה

כל הטלפונים וההודעות,זה מחזק ועוזר.

ענבל אדרי הנווטת המדהימה שלי,בעלת נסיון שהרגיעה אותי

והחזירה אותי לקרקע...וכמובן המשפחה.

יותר מדי כרגע אין לי מה להגיד,הרכב נכנס למיון וניתוח

ואני קצת בתסמונת של שוק והלם עם פלאשבקים.

בהמלצת ענבל לחזור לשטח מייד.

תודה לכולכם על התמיכה אנחנו מאוד מעריכים זאת

ותודה לספונסר שלי גלעד וקסמן ומותג צאקו על העזרה והתמיכה

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

אליפות ישראל בראלי - מרוץ מס'-1 - ראלי לכיש 21/3/09 -

תוצאות :-

קבוצה-N

1) חמדה עודה/נאדר עיסא - סובארו אימפרזה

2) אלי אלבג / דודי עזרזר - סובארו אימפרזה

3) ניר בן-ארי/דובי מילר - סובארו אימפרזה

4) גבי סרוגו/ אלכסי ויסלבלום - סובארו אימפרזה

5) צביקה כנעני/גדעון בן-שמואל - סובארו אימפרזה

קבוצה-GT/WRX

1)נתן פליי/אלכסנדר ריבלקו - סובארו אימפרזה

2)רון דר/עודד דר - סובארו אימפרזה

3)פאדי ג'אבר/בוריס סטרוסלסקי - סובארו אימפרזה

קבוצה-S

1)נדב קוניאצ'ני/אלעד קודנצ'יק - פיז'ו 106 XSI

2)אור וורנר/ דב וורנר - פיז'ו 205 GTI

3)עופר שוורץ/אביחי סימנר - סיטרואן AX

דובי מילר

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

צהריים טובים.

טוב, גמרנו עם הרשמיות ונעבור לחוויות.

השבת שלי התחילה רשמית בשעה 05:00 אבל מעשית ההכנות מתחילות, אצלי לפחות, שבוע קודם לערך, במקרה הזה מכיוון שהייתי שלושה ימים מחוץ לבית (גדנ"ע עם התלמידים) התחלתי את ההתרגשות וההכנות רק ביום רביעי .

עוברים שוב על התקנות המשלימות, מדפיסים לוח זמנים ורשימת הזנקה, מחברת חדשה, עפרונות , מרקרים וכל הציוד מוכן.

הסרבל מונח במקום והקסדה כבר צועקת שמשעמם לה...

שבת 05:00 השעון מצלצל ואחרי מקלחת עם מים רותחים (טריק להתעוררות ששמעתי ממרטין ברנדל, אקס-פורמולה-1, מימי הפרה-מקצה דירוג אי שם בתחילת שנות התשעים) וקפה ראשון של בוקר כי בלי זה אי אפשר, מתחיל הגביר קצב . אביתר, הבן שלי כבר ער, אח שלי, מתן מגיע, ואנחנו כבר בפוקוס של האישה בדרך לנקודת המפגש עם כולם. מי זה כולם ? משפחת בן-ארי כמובן. נפגשים בצומת וקדימה לדרך, עצירה לקפה (כן, דני, עוד אחד...) בכביש-6 כי בלי זה אי אפשר וממשיכים לשטח הכינוס.

הפנים המחייכות של אסף לסלי מקבלות אותי וההרגשה מצויינת. מאפסים שעון ומארגנים את העניינים האחרונים של ההרשמה, טפסים ומדבקות לרכב והאזור מתחיל להתמלא באנשים ומכוניות.

שיחת נהגים ראשונה (כן, היתה עוד אחת...) ויוצאים לרשום את ה-NOTES . החלק הראשון של ה-STAGE מוכר לכולנו והוא משתלב לקטע אחר, שבילים נוספים באזור שמבשרים לנו שהספידומטר יראה הרבה 3 ספרות ...

חוזרים ל-SERVICE ומתכוננים לזינוק. אייל סיים להכין את הסובארו יחד עם טל,מתן ורועי ולנו נותר רק לשים סמרטוט על הפנים, קסדה ולשבת בכסא, מהדק את החגורות וקדימה, לקו הזינוק ושם מתחילות הבעיות הראשונות. מסתבר שהשעון של המארשל שונה מהשעון שלנו (בדיעבד, הבעיה היתה אצלו...) ואנחנו אוטוטו מזנקים .

חמש עשרה שניות, 10 שניות , 1-2-3-4-5 וטסים קדימה , כן , אני יודע ששעון מתחיל הרבה קודם, זו ההתראה שאנחנו קיבלנו . נכנסים לישורת המהירה הראשונה, קפיצונת ליד העמוד-חשמל הגדול וסדרת הפניות, הכוורות המוכרות ורכבת ההרים הכל-כך מוכרת , אני מת על הקטע הזה בראלי שהסובארו יותר באויר מאשר על השביל.

מגיעים לישורת המהירה, משהו כמו 400-500 מטר שנגמרים בשנייה וחצי לערך, לפחות ככה זה מרגיש ואופ אנחנו כבר בקו הסיום. מקבלים זמן מהמארשל ואנחנו כבר יודעים שיש בעיה (טופלה מאוחר יותר) מתגלגלים חזרה ל-SERVICE, יש קצת זמן עד הזינוק הבא, מים , מנגבים זיעה והסך הכול - בסדר.

הזינוק לקטע השני מתקרב, חוזרים שוב על כל התהליך המוכר, הפעם לקחנו בחשבון טעויות זמן "צפויות" אבל כנראה שלא את כולן. משום מקום מופיע רכב-0 וחוסם לנו את המסלול , ממש לפני שאנחנו אמורים לזנק , צעקות והם זזים בדיוק בזמן ושוב, הזינוק מגיע מהר מדי . מזנקים קדימה , ה-NOTES זורמים יופי , הקצב שלנו מצויין ובסוף הקטע גם עשינו זמן טוב יותר .

אחרי תיקון הזמנים, לאחר הקטע השני אנחנו במקום השלישי ומי שמפתיע (ואולי לא..) הוא חמדה שמדורג ראשון לפני אלי ודודי.

נחים קצת ויוצאים לקטע הקישור שמוליך לזינוק ל-SS3 , אותו השביל בכיוון ההפוך מה שהופך למעשה לשביל חדש לגמרי . מזנקים ופנייה אחרי פנייה , ישורת שבקצה שלה פניית היירפין , שביל נהדר ומעניין, מגיעים בטיסה נמוכה לקו הסיום, לא כל כך ברור איפה שלט הסיום, חולפים עליו בריקוד סוער שמוביל גם לספין לאחר קו הסיום , המארשל, שלא היה ממוקם לדעתי במקום הנכון, עוצר את השעון מאוחר מדי והזמן "על הפנים" , לא נורא, אנחנו עדיין במקום השלישי אבל רק בקצת. הארוע של הקטע השלישי היה כמובן ההתהפכות של אמיר וענבל.

אנחנו כ-SERVICE ופתאום רואים ענן אבק לכיוון דרום ומיד אחריו כל הקהל שהיה במקום רץ לכיוון האבק , הבנו שמשהו קרה אבל מיד לאחר מכן ראינו את ענבל והבנו שהכול בסדר, חוץ מהרכב .

מזנקים לקטע הרביעי שסוגר את היום, הפער ביננו לבין גבי ואלכסיי עומד על 10 שניות אבל כאשר אנחנו מתקרבים לקו הסיום רצים לקראתנו אנשים ומאיטים אותנו , עוברים לזחילה ומקבלים הוראה להגיע לשיחה נוספת, אמרתי שיש עוד שיחה.

מטעמי בטיחות קו הסיום של הקטע מוזז חזרה לאחור, לתוך הישורת , החלטה אמיצה ונבונה של המארגנים.

עכשיו כבר מזנקים שוב לקטע הרביעי, מרגישים מצויין ומגיעים לסיום. האמת, לא ממש יודעים מה הזמן שלנו באופן מדוייק מול גבי ואלכסיי בסך-הכול ונשארים במתח לקראת טקס הסיום.

מקום שלישי או רביעי ? בינתיים אוכלים צהריים, מחזירים קלוריות . המלצה שלי - קחו את המתכון לסלט פסטה הקר שדורית, אשתו של ניר הכינה !!!

טקס הסיום מוריד לנו את הדופק, מקבלים את הגביע של המקום השלישי והחיוך של הבן שלי לא יורד לו מהפנים, עד עכשיו, בפעמיים הקודמות שקיבלנו גביע הוא לא היה ועכשיו השלים את החסר.

זהו נגמר הראלי הראשון לעונת 2009 , מתי הבא בתור ?

התמונות צולמו על ידי דנה רודיץ ובכוונה בחרתי את זו עם הסובארו והפרחים, קצת פסטורליה ונוף ולא רק קפיצות ואבק.

דובי

2603_71746028552_698993552_1636352_6526384_n.jpg

2603_71752133552_698993552_1636411_534736_n.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ראשית ברכות על אירוע שהתקיים

היתה לי הזכות לפתוח את המסלול (רכב 0) יחד עם המקרר "אמנה שליט " בצד ימין (לא הבנתי למה הרכב לא זז:-))

קצת לקלקל לכם את האופוריה מתחרים יקרים , (זה רק מתוך באמת אכפתיות)

המון יש לתקן ,אני מקווה שנחוש זאת באירוע הבא.

חבל רק שחבורת אדיוטים רכובה על באגים, התפרעה בצידי המסלול,עלתה על שדות חרושים ולא יכולנו להעיף אותם משם.(ככה זה כ שאין משטרה) .

אני מאד מקווה שלאירועים הבאים נזכה לעוד מתחרים

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
אחר צהריים טובים

יש מלא תמונות מהראלי אתמול וזו לדעתי אחת הכי טובות שיש.

צולמה על ידי רון טולדו והרעיון שמאחוריה פשוט נהדר .

מי אמר שאין WRC בישראל ...? :lol:

דובי

היי דובי,

ברכות לך ולניר על המקום השלישי והמכובד... :)

עשית בדיוק מה שרציתי לעשות אחרי שראיתי את התגובה שלך בפייס...

בהחלט כצלם נהניתי מחברתם של אילן זאב וגיל.

תודה

פורסם

יאללה רון... ישנת מספיק מאתמול - תן פרטים!

ישנתי ישנתי, עד 5:30 בבוקר היום, כשהייתי חייב להגיע לירושלים ללימודים...

אז נתחיל.

כמו בכל אירוע תמיד יש דברים שאפשר לשפר, ונדבר עליהם בדרכים שיעשו טוב לספורט (ישיבת סיכום ראלי, מיילים וכו').

היו גם דברים טובים - ובכמויות !

מזג אוויר נפלא, צמחייה ירוקה מסביב, אחלה אנשים שבאים להנות ולתת את כל מה שיש להם ותוך כדי - מפרגנים אחד לשני. משפחות שלמות, ילדים יושבים בתוך המכוניות בהפסקות ומתלהבים (ונותנים יד להורים כשהם בין המכוניות - חשוב), ונראה שמאירוע לאירוע אפילו כמות הצלמים עולה.

בקיצור - כיף.

בקשר למירוץ, נשאר לי רק להגיד שמה שה WRC לא נותן לנו בזמן האחרון (בגלל הצרפתי הזה, מה שמו) - אנחנו מקבלים כאן בארץ - מרווחים של שניות בודדות בין המיקומים בטבלת הזמנים, כשבקטגוריה N וגם אצלינו ב GT היו מאבקים צמודים שנותנים את הפאן שלהם וגורמים לך לשים לב לכל פרט קטן בנהיגה בשביל לקצץ קצת פה וקצת שם.

כמו כולם החסרנו פעימה כששמענו שאמיר וענבל על הגג, ונרגענו כשאמרו שהם בסדר ושרק הרכב חטף. אמיר כמו שאמרתי לך בשטח - העיקר הבריאות. את הרכב תמיד אפשר לתקן ואני בטוח שתחזור לקו הזינוק כבר באירוע הקרוב בשביל לתת בראש.

מבחינתנו, למרות תקלה ברכב - מסרק הגה שהחליט שהוא לא רוצה להיות תקוע באותו מקום יותר (כי אי אפשר בלי תרוץ או שניים...), סיימנו במקום מכובד ורק נשאר לחכות לאירוע הבא.

ברכות למנצחים בכל הקטגוריות - עודה חמדה, נתן פליי, ונדב קוניאצ'ני !

רון

* התמונה באדיבות הצלם התותח גיל דור.

3333.jpg

פורסם

כן, עוד יום של ראלי הסתיים בדרום, שם על כביש 40 פונים ימינה תגידו איך פתאום כולם יודעים על האירוע! אין פרסום הכול בשושו מאין מגיע כול הקהל? יש כול כך הרבה "משוגעים" לספורט הזה? מתברר שכן! כמה מאות צופים שיודעים להפוך עולמות מגיעים לראות את מרוצי הראלי שנערכים כיום בארץ.

אז זאת בדיוק הבעייה שלנו! החוק קיים, התקנות, מי יודע מתי זה יגמר ממשלות באות עולות יורדות ואנחנו עדין בתקנות, מדינה שממציאה את עצמה לדעת! מושכת את התקנות עד בלי קץ, הקץ יגיע בצורה כזאת או אחרת טובה או רעה, זאת הבעייה ממנה אני חושש כמה עוד צמתים האירועים יקראו על שם חברים שהחליקו באותם צמתים, יש צומת "מישל" יש צומת "גמליאל" וסיבוב "תמר" ודרך "החריצים" ו"מקפצות" אבל מתחת לכול שם כזה יש את ההפתעה הבאה שכול זמן שהיא מסתיימת עם חיוך זה נהדר, מה יקרה באותו יום שנפסיק לחייך?

התחלנו במשהו קטנטן של הורדת חלודה כפי שקראנו לו, הנושא רק תופס תאוצה, רבותיי אני האיש שעשה ואירגן את מרוצי הראלי הכי מתוקשרים שהיו עד היום פ...ו...ח....ד מהמחר הבלתי נודע.

"תרבות הסמוך" גורמת לי לחשוב שוב ושוב האם כול זה כדאי, כמה סדרנים צריך להציב בכדי לשמור על הסדר? איזה סיכון מוכנים "חובבי הספורט המוטורי" לקחת על עצמם בכדי להיות קרוב לזירת ההתרחשות ובצד שהכי פחות בטוח.

אז היה לנו יום של שמש, מתחרים נהדרים, נכדים ומשפחה שבאו לבקר אותנו ותמכו ועודדו, האם כול זה שווה את הסיכון שאנו לוקחים? אולי כדאי להמתין עוד קצת עד שהכול יהיה למהדרין ונעזר בכוחותינו לשירת הסדר הציבורי.

סתם הירהור של מארגן מדופרס

ברוך

DSC_8033.JPG

DSC_8038.JPG

DSC_8068.JPG

DSC_8075.JPG

DSC_8095.JPG

DSC_8099.JPG

DSC_8163.JPG

DSC_8091.JPG

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

בתור אחד שבא לצלם ולראות מהצד אני חייב לציין שהאירגון היה מדהים, ומקווה להגיעה לצלם ולראות גם במרוצים הבאים...:-D

ועכשיו חלק ראשון של תמונות:

3376869878_d701a0471d_o.jpg

3376867102_c8fef13a42_o.jpg

3376050013_894741cd7c_o.jpg

3376041541_e1ee7d6c36_o.jpg

3376859594_1a1f022cf9_o.jpg

3376046825_c72b48caf1_o.jpg

3376864372_32c9dd2952_o.jpg

3376868560_f748c53404_o.jpg

3376039421_4df3439776_o.jpg

3376856222_08a72af227_o.jpg

3376873686_c5972da648_o.jpg

3376090103_e51d5f2f49_o.jpg

3376055823_d3eb0e5fa8_o.jpg

Drive carefully! most people are caused by accident.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשרשור מקביל מתלוננים על המצב הקשה של סיקור הספורט המוטורי באמצעי התקשורת שלנו.

ישראמוטור נותנים קונטרה עם עוד סרט מצויין שמסקר את המרוץ הראשון הראשון בליגת מרוצי הראלי (הישראלית) של 2009

תודה אישית לחברה על הנחישות והעקביות בסיקור המרוצים, ותודה לספונסרים שאפשרו את הצילומים.

תהנו!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...