Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכבתי מקדימה באוטו זוג קומפוננט של דראגסטר, הרמקול השמאלי נשמע סבבה, אבל הימני קצת מזמזם בבאסים וברגע שאני לוחץ לו על הוופר הוא מפסיק לזמזם ומשמיע מוסיקה כרגיל.

כמה דברים שחשוב לציין:

- ברמקול השמאלי המכסה הצדדי של הרמקול סגור ובצד ימין חסר לי את הפלסטיק לכן נוצר מצב שיש פתח בין הדלת לרמקול. (הכוונה היא שאם אתם מסתכלים על הרמקול אז יש לו את הבד הזה שמכסה אותו ומסתיר את הוופר. אבל הכיסוי הצדדי שמסתיר את הממברנה חסר.)

- הרעשים לא היו עד אתמול.

- הבאסים ברדיו דיסק נמצאים על 0.

יש פתרון?

פורסם

ממש לא ברור איך הרמקולים שלך מותקנים.

ממה שזה נשמע נראה כאילו הם מותקנים בצורה רופפת למדי ולא מין הנמנע שהרשרושים האלה באים מויברציות.

צרף תמונה או ציין את סוג הרכב ע"מ שנוכל להבין את כוונתך לגבי צורת ההתקנה, כמו כן מה מגביר את הרמקולים? מגבר או רדיו דיסק?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל תודה איתמר על ההתייחסות

את הרמקולים שלי מגביר מגבר. לכן עשיתי בדיקה וחיברתי את הרמקולים ישירות לרדיו דיסק ועדיין היה את הרעש.

בכל מקרה, מתברר שהבעיה הייתה בחוט של הפלוס שבתוך הרמקול עצמו.. ברגע ששיחקתי איתו התחלתי לשמוע סבבה..

(החוטים המולחמים מהעקבים שהולכים לממברנה)

אבל הרמקול מתנתק מכל תנודה קטנה שמזיזה את החוט.

האם ספריי מגעים יפתור את הבעיה??

פורסם

לא.

אני פעם ניתקלתי בזה.

יש לי פתרון אבל יהרגו אותי .

הפתרון הוא כזה, אתה לוקח חוט תפירה מאוד מאוד דק וקל.

אתה מושך טיפה את הכבל שנוגע בממברנה ומזמזם, ואז קושר אותו לא בצורה שהוא קשור, אלא מוחזק קלות ע"י החוט, את החלק השני אתה בעתם קושר לברזל (באסקט) של הרמקול.

הרעיון הוא להפוך את כיוון הכיפוף של הכבל כדי שלא ידע בממברנה ויזמזם. אני עשיתי את זה לוופר פעם, והוא הפסיק לזמזם ולא קרה לו כלום.

פורסם

נשמע אילתור נחמד.. אבל אני מפחד שבאמצע נסיעה מרוב קפיצות הוא שוב יתנתק לי

100% שספריי מגעים לא פותר את העניין הזה?

(עד שהבאתי אחד מהבסיס..)

פורסם

כן רעיון חמוד מה שהעלה למעלה

יש לך עוד אופציהה של לזרוק את הרמקול ולקנות חדש..סתם צוחק

אתה יכול לנסול למתוח את החוט ללפף אותו או משהו.. הוא רוק צריך להיות מתוח אם זה הבעיה כמו שזה מלמעלה הראה

• תוכן חדש...