Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגברה היא hertz ep 1d שמוציא 400w , 750w, 1000w

האפשריות הן :

hertz hx 250d

hertz hx 300d

או hertz es 300 - שיושב אצלי עכשיו באוטו ליום יומיים לבדיקה , אני חייב לציין שהוא מאוד מאוד מאוד מהיר מדוייק איכותי והכל הכל חוץ מקצת עוצמה שחסרה לי , לא יכול להוריד התנגדות מכיוון שהוא סליל 1 .. חוץ מזה מחפש טיפל'ה יותר הספק...

על מה אתם ממליצים ? אלה ההעדפות בעיקרון... מחפש מישהו עם ניסיון עם הרכיבים האלה שיוכל לתת לי תשובה מדוייקת

אני חושש מהסאבים האחרים כי אני ממש אוהב את הדיוק של מה שיושב אצלי באוטו , אבל מחפש יותר עוצמה ... מה אתם אומרים על הדיוק שלהם ? נצילות ? הכל .....

סליחה על ריבוי השרשורים , אתם יודעים איך זה לפני שמסיימים הכל במערכת , בודקים הכל מהכל....

תודה אנשים טובים =]

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

לך על הhertz hx 300d , יש לך הגברה בריאה בשבילו, תוכל לנצל אותו כמו שצריך, רק תדאג לרכוש סאב בתצורת 2 סלילים של 4 כל אחד, כך שהתנגדות סופית תהיה 2 אום.

פורסם

על איזה הגברה הסאב יישב?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טעות שלי , הסאב שציינת זה הסאב שיושב לי באוטו ...אבל הוא לא מנוצל מספיק כי אי אפשר להוריד אותו ל-2 אום..

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

תבדוק את הidmax ואת הcahos אהבתי מאוד את שנהם אבל בסוף הלכתי על הidmax כי אהבתי אותו קצת יותר. שנהם מאוד מדויקים ומהירים.

Head unit: Alpine 9855 Amplifiers: Sundown 100.4, Sundown Audio 1000D Component: Hertz MLK165 (Mille) Subwoofer: IDmax 12

Seat Leon 1.8 20VT

• תוכן חדש...