Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל כותבי הפורום,

רציתי להתייעץ עימכם לגבי קניית רכב עבורי.

אני מעוניינת ברכב קטן לשימושי, כאשר הדרישות מהרכב הן:

1. נסיעה יומית של 30-40 ק"מ לכל כיוון לעבודה

2. צריכת דלק נמוכה (גם על חשבון ביצועים)

3. רכב אמין ללא ביקורים תכופים במוסך

התקציב שלי עומד על 20000 (פלוס-מינוס)

ממש אשמח לעזרתכם (אין לי שום מושג smily.gif )

תודה יעלי

פורסם

יש סתירה בין אין לי שום מושג לבין רכב קטן שזה אומר שיש לך מושג.

קודם כל הטיפים הבסיסיים :

- למצוא רכב שמור [הכוונה לקילומטרז' נמוך, מספר ידיים בממוצע 1 לשנתיים, וכמובן בדיקה בשווי 420ש"ח במוסך מורשה]

- לטפל ברכב כמו שצריך כדי שהוא לא יכנס למוסך הרבה

ובקשר לגיר, ידני יותר חסכוני, אבל בטיפים פה אני אלך על אוטומט.

אני אישית נורא ממליץ על 323 לאנטיס מודל 97'-98' כאוטו עם ביצועים וצריכת דלק בינונית 1:12 אבל אוטו מעולה פשוט לתקציב הזה.

פולקסוואגן פולו 1.6 הוא רכב עם יחס דלק מעולה מודל 97' מחירון זה 18K.

פורסם

הנסועה השנתית שלך נמוכה.

אני ממליץ לך על דייהטסו סיריון.

הוא יכנס לך לתקציב רק בדגמי ה1.0 הפשוטים, אבל גם זה משהו...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

סיריון עם המנוע החלש לא מומלצת. המנוע הזה פשוט בעל 3 צילנדרים ופשוט חלש מדי, נוטה להתפגר מהר מהצפוי.

מאזדה לאנטיס היא אופציה טובה, לא הכי נוחה וחסכונית בדלק. אם בוחרים בה אז גרסאת ה1800 סמ"ק עדיפה, וההפרש בתצרוכת הדלק לא גדול אם בכלל קיים.

האופציה הכי פשוטה, אמינה וחסכונית שאני יכול לחשוב עליה היא סוזוקי סוויפט. לא שהייתי ממליץ למישהו להעביר כל כך הרבה קילומטרים ביום ביצור הזה, אבל אם נוחות בסיסית לא נכנסת אי שם בסדר העדיפויות שלך - זאת אופציה.

עוד אופציה, קצת יותר אנושית (אבל קטנה להחריד) - טיוטה סטארלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סיטרואן סקסו / פיאט פונטו / פז'ו 106 יהיו הרבה יותר נוחות, חסכוניות ויפות (אם זה פקטור) מהיפניות לעיל - אבל צריך להתרחק מהגיר האוטומטי בצרפתיות. בנוסף תוכלי לרכוש לעצמך רכב משנתון הרבה יותר גבוה (בשנה-שנתיים) מבין האופציות האלו.

לגבי אמינות ברכבים צרפתים/איטלקים - כל רכב יתייחס לבעליו כפי שבעליו יתייחס אליו - אם הוזנחו - צפי בעיות. אם שמורות - הנאה צרופה.

• תוכן חדש...