Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתאונה ופסילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, לפני כשבעויים עשיתי תאונה (ללא נפגעים) שלפי החוק הייתי אשם בה אחרי התאונה הלכתי לבית חולים עם עוד בן אדם שישב איתי באוטו כי היו לו כאבי בטן חזקים.

בקיצור עברו שבועיים בנתיים שהאוטו טוטאל לוס ואני מחכה לאישור ממשטרה ואז מזמנים אותי למשטרה והחוקר אומר לי:

בגלל שהלכת לבית חולים והוצאת משם אישורים ככה דפקת לעצמיך את הרישיון (אני נהג חדש וכשנה וקצת על הכביש).

אני לא כל כך הבנתי למה, החוקר אומר לי כי ככה זה אין מה לעשות אני חייב לפסול לך רישון ל 30 יום ואז תקבל זימון לבית משפט ותיצטרך לעשות רישיון ותאוריה חדשים. הוא גם אומר שאין מה לעשות גם עורך דין לא יעזור והלך על הרישיון.

אחרי שדיברנו והעברתי אליו כל מיני פרטים הוא ניהיה יותר רך ואומר לא יודע אם לעזור לך אתה נהג חדש ולא מגיע לך שאני יעזור לך. ואז הוא אומר לי קיצר יאללה לך הביתה, חבל על הזמן ואתה עושה עוד תאונה למה זה ידפוק אותך ואת הרישון שלך.

אמרתי לו אז מה אין לי זימון לבית משפט או פסילה והוא אומר לי : עיגלתי לך כמה פינות לך הביתה.

ניסיתי להוציא ממנו למה הוא התכוון אבל לא רציתי להציק לו גם ככה היה עצבני ופשוט הלכתי משם מבולבל ולא יודע מה נסגר עם הרישיון שלי.

הוא לא שלח אותי לאף אחד אחר ועד כמה שהבנתי לא פסל לי את הרישון.

אז מה אתם אומרים חברה יצאתי מזה או שמחכה לי זימון לבית משפט ושלילה אחרי זה. :-(

חייב לציין שאני נוהג בזהירות ואין לי עבירות תנואה פשוט אתם יודעים רגע אחד של אי צומת [תשומת] לב ובום...

פורסם

לפי החוק נהג חדש שעבר תאונה עם נפגעים יעוקב רישיונו ויצטרך לעשות מבחנים חוזרים(תאוריה,טסט).

זה מה שאני יודע תחכה לעוד תגובות.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לאט לאט נעשה סדר בדברים :idea:

לקחו לך את הרשיון .

קבלתה טופס/הודעה על לקיחת רשיון ל 30 יום מהמשטרה .

אם התשובה שלילית - עדיין הרשיון בתוקף ויש לך אישור לנהוג .

כעת במשטרה יבצעו סיכום תאונה , אפשר שיזמנו אותך או עדים אחרים שוב לחקירה .

ואפשרות נוספת - כי יש להם את כל הממצאים והם יסכמו את התאונה .

ההחלטה תהיה תוך כחודש .

החלטה להעמיד אותך לדין , או דו"ח רגיל + קנס .

או אין " עניין לציבור " ואין תביעה , התאונה במסגרת הביטוח הרגיל בלבד .

בכל מצב - תהיה בקשר עם חוקר התאונה , בעוד כמה ימים .

אל תלחץ - שאל אם אתה יכול להמשיך לנהוג כרגיל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא הוא לא לקח לי את הרישון כל מה שהוא אמר לי זה לך הביתה וחבל לך על הזמן אם אתה עושה עוד תאונה..

אז אתם אומרים צריך לחכות בערך חודש ?

וזה בעייתי להיות בקשר איתו כי הוא לא בעיר שלי (אין לי משטרת תנועה בעיר)

פורסם

התאנה עדיין בחקירה - אם הם ירצו אותך או עדים , המשטרה תיצור איתך קשר .

בנתיים לא שללו לך את הרישיון , סע כמו שהוא אמר בכייף ובזהירות .

צור קשר בעוד שבוע עם החוקר בטלפון , יש לך את השם - זה לא בעיה להתקשר למחלקת התנועה ולבקש את מס' הטלפון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אוקיי חברה תודה על התשובות אני בנתיים מחכה לאישור ממשטרה ויתקשר אליהם ביום ראשון כנראה.

רק שאלה אחד אם לא פסלו לי את הרישיון עכשיו זה לא אומר שלא יהיה לי משפט נכון ?

כאילו אין פסילה=אין משפט?? או שזה לא קשור אחד לשני.?

פורסם

לא קשור אחד לשני, בד"כ פוסלים בהתאם לחומרה של התאונה, במידה והיו נפגעים קל מאוד, אז יש לקצין נטיה לא לפסול, אך זה לא אומר שלא יהיה לך משפט על התאונה, שמה אגב, כן יכולים לפסול לך את הרשיון לתקופה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

יש לי שאלה אחרונה, אם יהיה לי משפט בסופו של דבר איך אני יקבל הזמנה לבית משפט ישירות מהמשטרה? או שזה יגיע אלי בדואר? במקרה וזה יגיע אלי בדואר האם יודיעו לי על זה לפני או שזה עלול להפתיע אותי?

זהו תודה רבה לעוזרים!!!

• תוכן חדש...