Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הורדתי את התוכנה למחשב והתחלתי לעבוד איתה, הכל טוב ויפה, אבל יש לי בעייה שהמדיה לא זורמת חלק ב-100% מהמחשב לפלייסטיישן (בשירים) ולא זורמת טוב בכלל בסרטים, כל שנייה הסרט נתקע.

אשמח לעצות מחברים אחרים שמשתמשים בתוכנה.

לגבי החיבור שלי, כל החיבורים אלחוטיים, כלומר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר וכנ"ל הפלייסטיישן.

אין לי אפשרות להריץ כבל מהראוטר למחשב אבל קיימת אפשרות להריץ מהראוטר לפלייסטיישן.

החיבור במהירות 6MB אם אינני טועה.

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

א. תכוון בTVERSITY שהוא משדר לPS3

ב. תגביל את רוחב הפס שם ואת הקידודים כראוי.

ג. תעביר כבל מהראוטר לPS3 - מניסיון - החיבור האלחוטי איטי יחסית לחוטי אפילו לשימושים פשוטים , במיוחד כשמגיעים לאיזור ה10 מטר.

ד. שווה ניסוי - תכריח את הרשת האלחוטית לעבוד רק בG! מה שהPS3 עושה כשהוא מזהה הפרעות - זה להוריד את המהירות , ככה שאם אין לך מכשירים שתומכים בB - תעבוד רק G בלי תמיכה לאחור.

ה. שווה ניסוי נוסף - תחליף תדר בראוטר האלחוטי.

בגדול - כשהכל מסודר - גם על אלחוטי (כל עוד המרחק פחות מ10 מטר) אפשר להטיס בכיף גם סרטיי FHD, אפילו אם צריכים להמיר אותם (TRANSCODING) בזמן אמת - בתנאי שהמחשב שלך סוחב את זה.

אבל הרבה פעמים זה לא מושלם וחיבור חוטי חוסך התעסקות.

ליביו (עם PS3 מהיום הראשון ועם TVERSITY מעל שנה - עובד מושלם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עידן, גם לי הייתה בעיה דומה.

קניתי כבל רשת 1G ועובד מ-צ-ו-י-י-ן ! כולל סרטים ב1080 (FHD).

וברשותך, אני אתעלק קצת על השרשור.. :)

אני משתמש מזה כמה חודשים בTVersity, ושמתי לב שהן התוכנה ואת הPS3 תומכים בהצגת כתוביות בפורמט SRT אם אלו שמורות באותה תקייה שהסרט נמצא בא וכמובן שתחת אותו שם-קובץ.

כתוביות באנגלית מופיעות ללא בעיה ואילו בעברית מופיעות בג'יבריש.

האם יש דרך שהכתוביות בעברית יופיעו כפי שצריך (מבלי "לצרוב" אותן על הסרט) ?

תודה!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם זה קובץ DIVX - אפשר להוסיף את הכתוביות בלי "לצרוב" אותן - כלומר DIVX כולל תמיכה לכתוביות בתוך הקובץ וידאו שהוא מתרגם בזמן אמת (ולא צריך לקודד מחדש את הוידאו תמונה תמונה) - תהליך של כמה שניות ועובד יופי גם על המחשב וגם על הPS3.

פרסמתי תוכנה והוראות בנושא מתישהו בפורום באוף טופיק - עידן שאל אותי כמדומני.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מדובר על סרטי Blu-Ray ב720/1080.

כמדומני הללו לא משתמשים בקודקים של DIVX ?

(בינתיים אני צורב אותן על הסרט באמצעות mkv2vob אבל הוא עושה טרנסקודינג וזה לוקח שעות (במיוחד בFULL HD)).

פורסם

אכן , MKV , VOB , MP4 ושאר הפורמטים אין לצערי פתרון מהיר (למיטב ידיעתי) לעניין הכתוביות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
א. תכוון בTVERSITY שהוא משדר לPS3

ב. תגביל את רוחב הפס שם ואת הקידודים כראוי.

ג. תעביר כבל מהראוטר לPS3 - מניסיון - החיבור האלחוטי איטי יחסית לחוטי אפילו לשימושים פשוטים , במיוחד כשמגיעים לאיזור ה10 מטר.

ד. שווה ניסוי - תכריח את הרשת האלחוטית לעבוד רק בG! מה שהPS3 עושה כשהוא מזהה הפרעות - זה להוריד את המהירות , ככה שאם אין לך מכשירים שתומכים בB - תעבוד רק G בלי תמיכה לאחור.

ה. שווה ניסוי נוסף - תחליף תדר בראוטר האלחוטי.

בגדול - כשהכל מסודר - גם על אלחוטי (כל עוד המרחק פחות מ10 מטר) אפשר להטיס בכיף גם סרטיי FHD, אפילו אם צריכים להמיר אותם (TRANSCODING) בזמן אמת - בתנאי שהמחשב שלך סוחב את זה.

אבל הרבה פעמים זה לא מושלם וחיבור חוטי חוסך התעסקות.

ליביו (עם PS3 מהיום הראשון ועם TVERSITY מעל שנה - עובד מושלם)

1.מוגדר לי בתוכנה שהוא שהיא משדרת רק ל-PS3.

2.רוחב הפס בתוכנה מוגדר כבר כ-G54,הקידודים מכוונים בסדר אני חושב.

3.אני אקנה כבל היום ואעשה את זה, אני יכול להעביר רק מהראוטר לפלייסטיישן.

4. אתה מתכוון להכריח את הפלייסטיישן או את הראוטר לעבוד רק ב-G ? איך אני עושה את זה ?

5.החלפת תדר בראוטר, איך אני עושה את זה ?

מבחינת נתוני מחשב אם זה חשוב, אני עובד על לפטופ של ASUS, מעבד T8300 מהירות 2.4 ליבה כפולה , 3GB זכרון פנימי.

דבר נוסף, מוגדר אצלי בתוכנה שהוא מוציא וידאו ברזולוציה של 640X480 ונראה לי שזה נמוך מאוד. לכמה אני אמור להעלות את זה ? (הפלאזמה שלי כרגע לא תומכת ב-HD).

רוב תודות

פורסם

אז אני מקווה שהסרטי HD כבר מומרים לMP4 או לVOB, כי אחרת הלפטופ לא יסחוב המרה בזמן אמת.

את השינוי לG עושים בראוטר.

הרזולוציה שדיברת עליה היא להמרה אם חייבים, הוא לא משנה את כל הרזולוציות - אל תעלה יותר כי לפטופ לא יחזיק המרה לרזולוציה גבוהה יותר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

המרה של סרט MKV לVOB באמצעות mkv2vob לוקחת בדיוק דקה (על המחשב הקשיש שלי).

פורסם

עידן תוריד את התוכנה הזה PS3 Media Server שלפי דעתי עושה את העבודה יותר טוב מ TVERSITY

שכן היא יודעת להתמודד עם MVK והעלאת תירגום SRT בעברית ללא בעיה צריך רק מחשב טוב להמרה

כמו כן היא ממירה DVIX לMPG2 ולא 1 כמו TVERSITY

שצריך לשנות את הקוד מקור שלה בשביל לכפות עליה לעשות את המרות לMPG 1

יותר קלה יעודית רק לPS3 , לא גרפית כמו TVERSTIY אבל עושה את העבודה בצורה טובה מאוד

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

אוקיי, עדכון:

חיברתי את הכבל אינטרנט בין הראוטר לבין ה-PS3, אלה הרשמים:

1.כאשר אני מאשר את השימוש ב-MEDIA SERVER ב-PS3 הראוטר מאתחל את עצמו ואובד לי החיבור לאינטרנט (הן למחשב והן ל-PS3),הוא פשוט עושה RESTART פעם אחר פעם בלי להתחבר.

2.כאשר אני סוגר את האפשרות לשימוש במדיה סרבר הראוטר חוזר לפעול כרגיל והחיבור לאינטרנט מתאפשר גם למחשב וגם ל-PS3, אבל אז כמובן אני לא יכול לעשות סרטימינג בין המחשב ל-PS3.

פתרונות ?

פורסם

PS3 media server - אכן מומלצת לבדיקת בעיות, וכל עוד מזרימים רק לPS3 - היא גם מהירה יותר - נסה להעביר קדימה אחורה - עובד יפה יותר עם התוכנה הזו מעם טיורסיטי.

ליאור - רק הערה אחת - PS3 קורא DIVX מושלם (הוא DIVX CERIFIED , בניגוד לXBOX למשל) - יש XVIDים שמקודדים גרוע שצריכים המרה.

דיסקובר - אני דיברתי על טרנסקודינג בזמן אמת - המרת סוג וידאו - מה שטיסרסיטי עושה , על על טרנסמוקסינג - אינדסינג מחדש של הקובץ מה שMKV2VOB עושה ששונה מהותית.

ברור שMKV2VOB - עושה את זה בדקה והיא קשורה רק למהירות הדיסק הקשיח (כמעט) ולא למהירות המעבד (שבמקרה הזה לא מגביל)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

זה מדריך לאיך לשפר איכות בTVERSITY

http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=75081

לא הבנתי איזה בעיות התוכנה עושה לך ליביו

עידן תנסה להגדיר לפי המדריך הזה את התוכנה

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=72417&postdays=0&postorder=asc&start=0

העברה של קטעים בסרטים של MVK באמת סיוט ולפעמים צריך לעביר בקפיצות קטנות יותר( PS3 S )

בשביל לראות תרגום בTVERSITY השתמשתי ב ‎AVIAddXSubs אחלה תוכנה שעושה אחלה עבודה עם DIVX

ליביו אתה משכנע את המשוכנעים :twisted: מתי יוצא KZ2 וזמן פנוי

בלי קשר האם הכבל שמסופק עם הראטור תומך בעברה נתונים של גיגה או שיש לקנות אחד אחר

והאם בחיבור קווי של המחשב וPS3 משתמש ברוחב פס של אינטרנט

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

• תוכן חדש...