Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזה שסוללת 9V תספיק אני לא בטוח בכלל ולא הייתי ממליץ על דבר כזה. רוב מוחלט של הרכיבים האקטיביים המיועדים ל- 12V לא יכולים לשרוד ב-9V.

בכל מקרה הרעיון שהוצע לחיבור דרך המצית נשמע טוב פשוט בתנאי שהשקע פועל אצלך ללא צורך בפתיחת סוויץ'. אם כן קנה מחבר למצית (או חתוך ממשהו ישן) וחבר אליו סוללת 12V קטנה (אופנוע, טרקטור חשמלי של ילדים וכו'). בדוק כמה פעמים שחיברת בקוטביות נכונה.

הדרך האחרת היא לחבר בצורה איכותית לנעלי הכבל של המצבר חוטים ואותם למצבר גיבוי. אם יש לך ברגים פנויים עליהם מה טוב, אם לא תשתמש בתנינים ובעת הניתוק תיזהר שהתנינים לא יתנתקו והמתח ילך.

פורסם
אם אתה מתמקד רק בחשש לדיסק - הסר דאגה זו מלבך.

אם זו קסארה I - אתה צריך להשיג את הקוד (בכל מוסך מורשה, עפ"י מס. רישוי, לא עולה).

אם זו קסארה II - הרדיו מקודד אוטומטית מול ה-BSI, לא צריך לעשות כלום.

התשובה של רפי נכונה לחלוטין, אבל מתייחסת לשאר מערכות הרכב. מומלץ לפעול על פי המלצתו.

שמר,

רק כדי לוודא, בקסארה 2 אין צורך לקודד את הרדיו כאשר רוצים, לדוגמא, להרכיב רדיו דיסק חדש במקום הרדיו-טייפ המקורי?

האם ניתן לרכוש את הרדיו-דיסק המקורי של הדגמים היקרים יותר (בבעלותי ה-1.4)? אם כן, היכן?

האם שליטה מהידית המקורית שעל ההגה תהיה אפשרית במקרה של התקנת רדיו-דיסק חדש?

יש משהו נוסף שחשוב לדעת לפני התקנה של רדיו-דיסק כזה?

למישהו יש המלצה לרדיו-דיסק טוב במחיר סביר (פחות מ-500 ש"ח)?

אני ממש לא פריק של אודיו- רק רוצה לאפשר לעצמי לשמוע רדיו באיכות סבירה (איכות סבירה, לדעתי, היא האיכות של הרדיו-טייפ הנוכחי), דיסקים צרובים ו-MP3. בכלל, אם לא הנידנודים של אח שלי, סביר להניח שהייתי נשאר עם הרדיו-טייפ עוד תקופת מה.

ה-Kenwood מהפרסומות של אוטו-דיפו, למשל- חוות דעת, מישהו?

תודה מראש,

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...