Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי פג'ו 306 קניתי הגה ליפני חודשיים, הגה ספורט +מתאם לפג'ו 306 כמו אצלי.

ניתקתי את המצבר הוצאתי את הכרית אוויר בהגה הורדתי ברגים אבל ההגה פשוט לא יוצא מהמקום ! הוא נשאר על הציר ולא יוצא !!!

יש למישהו מושג איך אני מוציא את ההגה מהציר ? ניסיתי בכול הכוח ולא הולך, וחבל לבזבז 200 שקל שיתקינו לי הגה שזה עבודה של 15 דקות גג.

תודה ויום טוב.

פורסם

זה בורג אחד גדול באמצע , שחרר אותו לגמרי ותנסה להתחיל לתת לו מכות קטנות מאוד מאחורה , משני הצדדים של ההגה, גם אצלי זה היה ככה בהתחלה קשה , כמה מכות וזה השתחרר.

פורסם

תעזר בבוקסה גדולה בדרך זו ביצעתי זאת באלפא.

אבל סלח לי, למה לוותר על אמצעי בטיחות?

(לצקצקני הלשון - כשהיתה לי אלפא הכריות היחידות בנמצא היו במיטה)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

יש הגאים שיוצאים רק עם אפ ציר. מכשיר שמרכזו מחזיק את מוט ההגה ושתי זרועות שמחזיקות את גלגל ההגה סיבוב של ההברגה דוחפת באיטיות את ההגה החוצה.

פורסם
הבאתי מכות בשני צידיי ההגה ועדיין זה לא עזר ההגה לא זז ממקומו ,אני הנסה שוב היום

מכות חזקות תתחיל לתופף עליו בהצלבות עם אגרופים מאחורי גלגל ההגהו שפריץ גם קצת WD 40 לאמצע הציר תתן לזז קל לחדור ...

ותתחיל לאגרף מאחוריו בהצלבות :twisted:

פורסם

זהו הצלחתי להוצא הבעיה הייתה הקליפס ! לא שמתי לב שיש קליפס, ההגה יושב ממש יפה והרבה יותר נוח אבל הבאסה שהיה צריך לחתוך את הפלסטיק מעל ההגה לא יצא הכי יפה בעולם אבל עדיין יצא טוב.

• תוכן חדש...