Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופציות הן: SB600, SB800, SB900

יש לי אפשרות להביא את הפאלש מארה"ב בלי משלוח (מכס אני תמיד משלמת! תמיד! גם כשהבאתי ג'אנט 17 אחורי לסופרמוטו במזוודה :rolleyes:).

העניין הוא שהמחירים קצת מוזרים:

SB 900 עולה 2150 ש"ח בארץ ו-1700 ש"ח בחו"ל

SB 800 עולה 1800 ש"ח בארץ ו-2800 ש"ח בחו"ל (WTF??)

SB 600 עולה 1000 ש"ח בארץ ו-800 ש"ח בחו"ל

מישהו מוכן להסביר לי מאיפה מגיע הפרש המחירים המוזר הזה?

ואיזה פלאש הייתם ממליצים לי לקנות?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

ישנו מיסוי על מצלמות,אם תבדוק בB&H תראה שהמחיר קרוב מאוד לארץ במצלמות ופלאשים,בהפרשי מע"מ ומס.

לגבי עדשות אכן יותר שווה לקנות בחו"ל במיוחד עדשות יקרות מאוד.

בנוסף קח בחשבון שההבדלים בין SB800 ל900 הם דיי זניחים ואם אין לך שימוש בפונקציות הנוספות או השיפורים המינוריים יכול להיות שמספיק הSB800 או אפילו דגם פשוט יותר.

זה נאמר בהנחה שאתה צלם חובב ולא מרוויח מזה כסף

פורסם

דבר ראשון אני בחורה (ה"מתלבטת" בכותרת היה אמור להסגיר את זה).

דבר שני, המחירים שכתבתי הם מחירים באמזון (גיליתי שהכי זול לקנות מאמזון, גם כשמדובר על פלאגים מקוריים ללאון).

המחירים האלו הם ללא מיסוי נוסף, כלומר המחיר שרשמתי הוא המחיר הסופי שאשלם לפלאש.

פורסם

אני מתנצל על כך שלא זיהיתי :p

לגבי מיסוי,אמזון לא שולחים לארץ שום דבר שהוא לא דיסקים או ספרים,אלא אם כן יש לך אפשרות לשלוח למישהו בארה"ב ואז משם לארץ,אבל עדיין שבמידה וזה נעשה באופן חוקי ישנו לפחות הרכיב של מע"מ ובמקרה של ציוד צילום גם מס.

בנוסף הכוונה של בהודעה הקודמת הייתה תשובה לשאלה של הפרשי מחיר בין חו"ל לארץ

לדעתי בגלל שההפרשים נמוכים כל כך עדיף לקנות בארץ גם בגלל הנושא של האחריות,וגם בסופו של דבר אם תהיה לך בעיה כלשהי עם הפלאש תמיד ניתן לגשת לחנות ולקבל שירות,מה שלא יקרה במקרה ותקני בחו"ל

פורסם

זה היה בציניות.

לא משלמת אגורה מעבר לעלות הפלאש (יש לי מישהו על קו ישראל-ארה"ב באופן קבוע).

פורסם

SB 800 בארץ ובוודאות אפשר להשיג גם בהרבה יותר זול, בסביבות ה 1400 עכשיו אחרי שיצא ה SB900

אין צורך לטעמי למצלמה הזו בפלאש החדש 900 מכיוון שהוא מתאים יותר למצלמות פול פריים של ניקון

לי יש את ה 800 ואני מאוד מרוצה, חזק, יעיל וטוב, במיוחד להתחלה כדי ללמוד את הפלאש, אם אחרי זה תראי שלא מספיק לך ואת צריכה יותר מזה, אז אפשר להחליף, אבל אני כמעט בטוח שלא יהיה לך צורך, בטח לא על ה D80.

כמו שאמרתי בהתחלה, פלאש כדאי לקנות בארץ ולא מחו"ל בעיקר בגלל עניין האחריות, כאן זה נושא מאוד רגיש ותמיד כדאי שתהיה אחריות.

פורסם
זה היה בציניות.

לא משלמת אגורה מעבר לעלות הפלאש (יש לי מישהו על קו ישראל-ארה"ב באופן קבוע).

:) יש מצב שאני אזמין גם משהו בתחום הצילום :twisted:

• תוכן חדש...