Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מושבים דמויי עור.

אז רציתי לברר איזה מושבים אתם ממליצים ,את האמת אני לא רוצה להשקיע יותר מידי במושבים אבל אני לא רוצה משהו שהוא ברמה של מושביי בד שנהרסים תמיד,

חשבתי על APOLO אבל זה יקר לי, 700 ש"ח, יש גם NEW BUFFLO שנראה טוב וגם זול יחסית אבל האיכות אני לא יודע איך היא, מה דעתכם ?

פורסם

תודה על ההמלצה אבל אני עומד על זה שאני רוצה מושבים דמויי עור ,אז השאל שוב איזה מושבים דמויי עור הייתם ממליצים לי.

פורסם

אישית אהבתי את אלה של HR שיש באוטו דיפו אבל אני חייב להצטרף להמלצת קודמי. בחורף המושבים קרים מידי ואילו בקיץ הם דביקים ולא נוחים. מומלץ בחום כיסוי מושבים של HR מבד.

פורסם

הסדרה של HR לא ממש שווה את הכסף .

יצור מאוד זול .

דבר שני לדעתי (מכוער לא יושב יפה על כל הרכבים )

בקיצור מה שאני אומר לא כדאי.

פורסם

ערכתי חיפוש קצר ברשת ומצאתי את התוצאות הבאות:

ניתן לראות כאן. :arrow:

כאן. :arrow:

גם פה. :arrow:

וכאן. :arrow:

בטוחה שזה יסייע לך במציאת הכיסוי המושלם לרכב במחיר סביר.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...