Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגיבים יקרים.

לא לשכוח שכדי להוריק את כל השמן .

לא צריך להוריק את השמן. קונים LHM של סיטרואן, הוא כבר בא ירוק מהמפעל.

אם אתה רוצה לרוקן את השמן, זה כבר עניין אחר. :roll:

הבוקים של ל.כ. מיועדים ל-3 טון, אבל הם קצת גבוהים מדי לכל הג'קים הסטנדרטיים, וקשה להעלות עליהם את האוטו.

זוג ג'קים שני טון ביצחק שדה עולים כ-140 ש"ח.

פורסם

אוף לא כולם בר ימזל כמוך, אצלי הבורג אפילו לא בקצה התחתון אלא קצת מעל, מה שאומר אחרי ריקון השמן עדיין נשאר גובה של 2 מילימטר שמן ישן, ואז אני מתחיל לנסוף מהפתח שמן מלמעלה בלחץ שידחוף לפחות עוד קצת מהשמן הישן

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

האפשרויות הסבירות והבטוחות:

1. שני גלגלים של צד אחד על מדרכה גבוהה- מתאים לחלק מהעבודות. כמובן בלם יד משוך והילוך ראשון משולב.
  2. זוג סטנדים (להגבהה) + זוג בוקים (לעצירה).
  3. 4 סטנדים.

זוג סטנדים 4 טון (הנמוכים ביותר) עולים בל"כ בערך 140 ש"ח כולל מע"מ. אותם סטנדים בדיוק הם אלו שתשיג בטכנו צינור למשל. קיימים גם אותם סטנדים בדיוק רק מצופים ניקל של המותג סיגנט.

לעיתים נדרשת התאמת הסטנד כדי לתמוך טוב בדופן התחתונה.

פורסם

זהו שניסתי כמה פעמים את עניין המדרכה.. לא נוח - בכלל.

ראיתי את הג'קי האלה של 2 טון, אם אני קונה כאלה, זה בטחותי לקבע אותם ולהכנס מתחת לרכב כשהו עליהם?

פורסם

חשוב לציין שמאוד לא מומלץ לעבוד עם בוקים על משטח שהוא לא ישר לחלוטין . החנייה שלי לדוגמה הולכת בירידה , אני מדרדר את האוטו עד לקטע שבו הבקים לא יהו בירדיה וככה הכי בטיחותי .

מעבר לזה יש להשאיר את הגק במקומו ולא לקפל אותו ולהשאיר את האוטו רק על הבקים ונועלים לגלגל האחורי יכול רק להועיל , ואין דרך להפריז בחשיבות העניין לעבוד על בטוח אף אחד לא רוצה שטון משהו יפול עלייך , זה אף פעם לא יכול להיגמר טוב .

פורסם

הבוקים של ל.כ. מיועדים ל-3 טון, אבל הם קצת גבוהים מדי לכל הג'קים הסטנדרטיים, וקשה להעלות עליהם את האוטו.

זוג ג'קים שני טון ביצחק שדה עולים כ-140 ש"ח.

אני חושב שהוא התכוון "להוריק" כמו שילדים מוריקים על נמלות בבצפר.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

ראיתי את הג'קי האלה של 2 טון, אם אני קונה כאלה, זה בטחותי לקבע אותם ולהכנס מתחת לרכב כשהו עליהם?

לעולם, אין להכנס מתחת לרכב כאשר עם הוא עומד על ג'קים, גם אם הם ל-20 טון.

אני בד"כ מעמיד את שני הגלגלים בצד אחד של הרכב (נניח ימין) על המדרכה, מרים מהצד השני וממקם שני בוקים. ככה הרכב עומד מאוזן ויש לי מספיק מקום להכנס מלמטה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

quote]

צודק, טוב לשנות מושגים שהשתרשו במשך שנים :-P

שמר, לפני כ-40 שנה, עבדתי כמכונאי במוסך צמרת בת"א.

אשר בעל המוסך תמיד אמר לי, לפני כל טיפול 10K, דבר ראשון תוריק את השמן מהקרטר.

מאחר שאשר הוא כבר ז"ל, לא אוכל לבוא אליו בטענות. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...