Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הבוס שלי רכש טרופר בנזין עם גז וכחלק מההתלהבות שלו על השטח הוא החליט להרכיב מיגונים שכולל בין היתר טמבון אספיר "מלא" הטמבון הגיע עם זוג פנסים שיושבים בתוכו

השאלה שלי היא כזו:

אני רוצה לחבר את הפנסים למע' החיווט האורגנלי שלהם (ישנה הכנה אורגינלית)

האם F.FOG LIGHT זה פנסי ערפל קדמיים?

איפה אמור להיות המתג הפעלה (זהו רכב בעל רמת גימור פשוטה) המיקום כנראה מכוסה בפ]לסטיק דמויי מתג...

עזרה!!!

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

כנראה שבאזור של לוח המחוונים יש כיסוי שאם אתה מפרק אותו ניתן להרכיב שם מתג אורות ערפל במקום.

לגבי מיקום מדוייק, קשה להגיד בלי לראות.

פורסם

יש למישהו מושג מתחת לאיזה אחד מהכיסויי פלסטיק נמצאת הריתמה שאליה אמור להתחבר המתג להפעלת האורות? יש מצב שזה בכיסויי שמעל למתג ערפל אחורי?

את המיקום של הממסר מצאתי (נמצא בבית פיוזים שיושב ליד המצבר R. FOG LIGHT) ואת היציאות של המתח לפנסים מצאתי גם כן (מאחורי הטמבון ישם שקעים כאלו "הכנות")

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

לדעתי המתג להפעלת פנס ערפל קדמי הוא חלק מידית האורות. ברמת האיבזור הנוכחית של הרכב אין מתג אורות עם הפעלה לפנסי ערפל קדמי.

או שתרכוש מתג אורות מתאים או תקמבן חיבור נפרד על הדשבורד.

• תוכן חדש...