Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה 323 שנת 2000 מנוע 1800

ליפני כמה ימים שנהגתי ברכב הוא התחיל לרעוד ולא להגייב לדוושת הגז כיבתי אותו (ניסתי להניע כמה פעמים והוא לא הניע) ויותר מאוחר בלילה נסעתי למוסך

שמה אמרו לי שאולי זה קואל או פלגיים (החלפתי פללגיים מארוכים לקצריים ) או פילטר דלק (גם ככה הייתי צריך להחליף אותו ב75 והחלפתי אותו ב84 הפילטר מקורי של מאזדה לקחו לי אליו+החלפה ב250 לא עבדו עלי נכון?)

הבעיה עברה ואאחרי יומים שלוש זה שוב קרה רק שהפעם הרכב לא ניכבה והוא רק רעד..כיבתי והתנעתי והוא עבד חלק..

אמרו לי לבוא ולעשות בדיקת מחשב אך גם במחשב לא אירת תקלה בעל המוסך אמר לי שהמחשב לא מאתר אם התקלה לא עובדת באותו רגע ..איך אני יכול לדעת מה הבעיה ישהו יכול לללתת לי כיוון אני שאני ידע מה לעשוות

.תודה

פורסם

קודם כל זה נכון אם המנורה שבלוח שעונים של המנוע לא דולקת אזבמחשב לא יגלה לך בעיה

ואת הבעיה שיש לך בודקים אותה כשיש את הזיוף ולא כדיי לך להתחיל לנחש כי אם מנחשים אז אתה יכול להחליף הרבה דברים סתם

אני בנאדם שעובד בהזרקות דלק וקרבורטים שחיי עם הדברים והזיופים האלו אז אם יש לך את הזיוף ואתה יכול לקפוץ אליי אז אני יכול לעזור לך ובכיף

פורסם

הבעייה היא שהזיוף נימשך בערך כ5 דקות וא ם מכבים את הרכב הוא נעלם וחוזר אחרי כמה ימיים ואם אני ממיך לינסוע אם הזיופים אז הרכב ניכבה ונידלק אחרי הרבה מאוד זמןן

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה עברה ואאחרי יומים שלוש זה שוב קרה רק שהפעם הרכב לא ניכבה והוא רק רעד..כיבתי והתנעתי והוא עבד חלק..

היה לי את אותו המקרה עם לאנטיס 1800 שנת 97 יש שרשור ענק של הבעיה הזאת שפתחתי הרכב לא היה מגיב כמה שניות לגז כיאילו "נחנק" ואז חוזר לכמה ימים טובים

החלפתי מצערת אפילו מזרקים ואין ספור ניקויים לבית מצערת בסופו של דבר הבעיה נפתרה אחרי החלפת חיישן למדא והכל היה תקין

• תוכן חדש...