Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן איוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ו....הופ. כל ההתנשאויות של התגובה לפנייך פגשו את הרצפה.

אל תהיה ילד...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ולי יצא שבוע שעבר להיכנס עם איוס למכונת שטיפה.

מיותר לציין ששום טיפה לא חדרה פנימה.

בכל מקרה אם אני במקום הבחור מנצרת (היא במקרה שחורה ומופיעה בכמה סירטי לחיצות בארץ?) נכנסים מים וצ'מפיון לא מצליחים לפתור את זה מגיש תביעה ומחזיר את הרכב ליבואן בתמורה לכל שקל שרכשתי אותו+פיצוי.

פורסם

היא לא שחורה, לבחור יש מוסך מורשה של צ'מפיון וסוכנות רכב אז שיפתור את הבעיות לעצמו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מזכיר לי את הבדיחה על האמר ואמבולנס וכבאית שנוסעות אחריו.

שוטר עוצר את ההאמר וגם כבאית ואמבולנס עוצרות.

השוטר שואל את נהג ההאמר:

-תגיד, הם איתך?

-כן - עונה לו נהג ההאמר. - זה כי נמעס לי מהשטויות שלכם. תראה לי ערכת עזרה ראשונה, תרא לי יש לך מטף כיבוי אש באוטו:lol:

פורסם
לחבר של חבר יש אחת (הבחור מנצרת) והבנתי שיש לו בעיות של דליפת מים בגשמים ממש חזקים. די מעצבן לסבול מתופעה שכזאת ברכב חדש...:roll:

למרות שאיני מטיל ספק כמובן בדבריך, קשה לי להניח שאין המדובר בחריג. אירופה שם האיוס די נפוצה לאחרונה, אינה ידועה כיבשת שחונה במיוחד. סביר שלו המדובר היה בתופעה לא היית רואה איוסים בכבישים שם.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הי גם לי יש איוס , רכב מדהים , נוסע מהר מידי , רק שיש לי 2 בעיות עיקריות 1, דליפה של מים 2.מתקלף לי הריפוד בדלת .

אם יש למשהוא עוד בעיות כאלה מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי .

• תוכן חדש...