Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חלקים ל306 GTI 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מישהו יודע את המספר מק'ט של מנוע צעדים וקוילים ל 306 GTI 6 שנת 2000.

או אולי איפה אני יכול לבדוק את הנתונים האלה?

כמובן שחשוב שיהיו אלה נתונים של חלקים מקוריים בלבד ולא משהו חלופי.

תודה לכל העוזרים...

פורסם

קוילים (מנוע XU10J4RS) - מק"ט פז'ו 55 5970 , הקויילים הם מתוצרת מנייטי מארלי. למיטב ידיעתי הם נדירים יותר משנהב של ממותה...:-(.

מנוע צעדים - 1920V7 , אם כי לדעתי כל מנוע צעדים של פז'ו סיטרואן יתאים לך, כולל תחליפיים (יש VDO, MAGNETI MARRELI, SAGEM, BOSCH, לא חסר).

האם כבר אבחנת את התקלה ואתה יודע בוודאות שזו הבעייה? להשיג את הקויילים אמור להיות בעייה.

פורסם

תודה שמר.

כוילים החלפתי לפני שנה בערך אבל הם ממש יקרים בארץ ולמיטב ידעתי בגרמניה ( איפה שאני גר עכשיו) הם נעים סביב ה 70 יורו.

מנוע צעדים חלופי נמצא מפאת מחסור במקוריים אבל גם הוא לא החזיק מעמד יותר מדי זמן.

חשוב לי חלקים מקוריים בשביל השקט הנפשי שלי והפינוק של הרכב, צרפתייה בכל זאת...

פורסם

איגור - כל הקוילים הלכו שנה שעברה? או שהלך קויל והשנה הלך קויל אחר (שזה סביר)

הייתי בודק גם אם אתה משתמש בפלאגים הנכונים ושאין נזילות שמן איפה שהקוילים יושבים.

לגבי מנוע צעדים - קנית משומש או חדש?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון...

אין לי שום בעיה עם הכוילים...שנה שעברה החלפתי 2 ועד היום הכל בסדר בלי שום תקלות, כרגע אני גר בגרמניה ואני רוצה לקנות אותם פה כי המחיר הרבה הרבה יותר זול כדי שיהיו לי כוילים למקרה הצורך.

מנוע צעדים מקורי שישב על האוטו שבק חיים וכרגע יש חלופי\משומש והוא לא להיט, לכן אני רוצה לקנות פה מנוע צעדים חדש ומקורי.

יש למישהו מושג בערך כמה הוא עולה בארץ? כי אם ההרפש מחירים דומה להפרש שלה כוילים אולי שווה לי לקנות פהיותר מ 1.

• תוכן חדש...