Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפרק את האוטו לחלקים לקראת המכירה ולכן החלקים הבאים למכירה:

1) רביעיית צמיגים פדרל 959SS במידה 195/50/15, היו מורכבים על האוטו לחודשיים ועשו פחות מ-1000 ק"מ. 1500 ש"ח לרביעייה (עלו לי יותר מ-2000 ש"ח בחברה).

2) קוילאוברים של חברת H&R עם ברגי קאמבר, מתאימים לקליאו ספורט דור ראשון ושני. מנמיכים את הרכב ב-60-70 מ"מ. ישבו על הרכב פחות מ-10K ק"מ. 5K ש"ח (חדשים עולים 7K ש"ח באנגליה, וזה לפני משלוח ומכס).

3) פנסים אחוריים LED בהזמנה אישית מאנגליה (לקליאו ספורט דור ראשון ושני). 700 ש"ח (עלו לי באנגליה 200 פאונד לפני משלוח ומכס).

4) ספויילר CUP כולל נורת ברקס בצבע בורדו (הצבע נסדק טיפה ולכן רצוי לבצע צביעה מחדש, אני אפנה אתכם לבעל מקצוע שיצבע אותו כמו חדש בעלות של 300 ש"ח). חדש בחברה עולה 3.5K ש"ח כולל הנורת ברקס. אני רוצה רק 2K ש"ח.

5) קיט פילטר אוויר INBOX יעודי לקליאו ספורט של חברת SIMOTA + ברך יניקת אוויר של חברת HILL POWER + צינור יניקת אוויר קר מהטמבון (אני מוסיף גם קיט ניקוי מיוחד לפילטר מתנה). 1500 ש"ח.

6) פסי קישוט של קליאו דור שני צבועים בצבע בורדו + סמלים של 16V. מצב חדש לגמרי (הורכבו על הרכב לפני שבועיים), 500 ש"ח.

7) מכסה מנוע (פלסטיק) של קליאו ספורט צבוע בצבע בורדו (כולל את המכסה למילוי שמן שחסר אצל רוב הקליאו ספורט). 300 ש"ח + החלפה על המכסה מנוע שלכם.

8) רתמה 4 נק' עגינה של SPARCO בצבע שחור, מצב כמו חדש. 500 ש"ח.

9) ידיות פנימיות לדלתות בצבע כסף (כמו של דור שני). 150 ש"ח.

הכל עדיין מורכב על האוטו, ניתן לבוא ולהתרשם. בבקשה רק אנשים רציניים. 0524626633, אלעד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למכירה טמבון אחורי של קליאו ספורט דור ראשון. הטמבון מקורי (החלפתי אותו לפני שנה, דרשתי אך ורק מקורי מהחברה וזה מה שקבלתי), יש כמה שפשופים אבל מי שקונה אותו יקבל טמבון חדש לגמרי כי אני צובע אותו מחדש בצבע של הרכב של הקונה (הצבע הנוכחי שלו הוא בורדו). המחיר הוא רק 1500 ש"ח (כולל צבע והרכבה), חדש בחברה עולה 3K ש"ח לפני מע"מ וצבע (מי שרוצה הוכחות יש לי קבלות). סיבת המכירה היא הזדמנות לעבור לטמבון של דור שני.

0524626633, אלעד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...