Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה1 VS קסרה2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג צעיר ואנחנו מעוניינים לקנות רכב, לאחר הרבה התלבטויות וחיפושים די ננעלנו (ננעלתי) על קסארה הרכב מתקדם מאוד והתמורה מאוד גבוהה יחסית למחיר. לאחר בדיקה מעמיקה כאן בפורום הבנתי שהרכב אמין בניגוד לדעה הרווחת, היות והרכב ישמש גם את אישתי הוא צריך להיות אוטומט כדי להקל על הנסיעה בעליות של חיפה.

התקציב שלנו עומד על 20,000 ש"ח. העניין הוא שאני הייתי מעדיף את הקסרה2 בעיקר בגלל המנוע העדיף בהרבה על הקסרה1, רק שזה קצת בעייתי למצוא קסרה 2 ב20 אלף לא שחוטה מבחינת ק"מ.

השאלה שלי היא האם המנוע של הקסרה 1 יספיק לנסיעות בעליות, או שאולי אני לא צריך להתפשר והמשיך לחפש קסרה 2?

תודה לכל העוזרים

פורסם

הסר דאגה מליבך לאון, גם קסארה 1 תתפקד באופן משביע רצון בכל כביש, וזאת על אף שאין לי שום ספק שתמצא בתקציב גם קסארה 2 במצב טוב (אם מישהו רושם כל סכום עד 24 נגיד, בד"כ יסגור גם על 20):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=275&FromYear=2001&UntilYear=&Auto=&fromPrice=1&untilPrice=24000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=1&KM=150000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ואם כבר, לטעמי עדיף לך לשקול בתקציב 406:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=295&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=1&untilPrice=24000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

HFturbo

פורסם

ה406 תספק שנתון נמוך יותר בתקציב, אני מציע לך לחפש היטב לא חסר קסארות דור2 בתקציב שלך, למרות שעדיף לרכוש דור ראשון סביר להניח שהם יהיו שמורות יותר.

• תוכן חדש...