Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי תשובה.

במישטרה אמרו לי שאם אני יקבל פחות מ11 חודש שלילה. אז הרישיון יחזור אליי ואני לא יצטרך לעשות כלום .

ומישהו אחר אמר לי שאני צריך לקבל פחות מ3 חודש. בשביל לקבל את הרישיון בחזרה.

אני נהג חדש אם זה משנה שנה רישיון .

ובירצוני לדעת כמה חודשים אני יכול לקבל במקסימום ועדין לקבל את הרישיון בחזרה . ולא לעשות הכל מחדש.?

ושאלתי השניה היא אומרים לי לדחות את המישפט שיש לי בחודש 6 . עד שיגמר לי הנהג חדש ככה זה יקל עליי.

אבל שאלתי היא הרי ניתפסתי בעודי נהג חדש. אז מה זה משנה אם אני דוחה את המישפט עד שהנהג חדש יגמר.

כיצד העיניין עובד?.

תודה רבה מיכאל

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

המלצה לנהגים חדשים

המשיכו לנהוג עם מלווה גם אחרי שלושה חודשים

זה רק יכול להועיל לכם ולהוסיף הרבה טיפים ממלווה מנוסה

יאללה תהנו ורק בזהירות כלומר להפעיל הראש

פורסם

כן זה משנה אם תשפט ברגע שכבר לא תהיה נהג חדש אז זה יהיה שונה.

אני לא יודע בקשר לנהג חדש.

אבל נהג רגיל כל עוד הוא לא קיבל שלילה ליותר מ 12 חודש אז הוא צריך לעשות טסט מחדש.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

שלום,

קראתי את כל התגובות בשרשור הזה ולא מצאתי תשובה לדבר אחד.

עכשיו, השאלה שלי היא לגביי הביטוח החובה לרכב (אני לא מדבר על ביטוח צד ג' ולא על ביטוח מקיף)

בביטוח מצוין האנשים הראשיים לנסוע ברכב, לרוב זה סעיפים 1,3,7. אחד הסעיפים מציין את כלל הנהגים המחזיקים ברישיון נהיגה, שזה אומר שכל נהג יכול לנסוע ברכב וביטוח החובה יתפוס גם עליו במידה ויש תאונה עם נפגעים. הריי למה החוק מחייב נסיעה עם ביטוח חובה אם זה לא תופס לכלל הנהגים בארץ.

פורסם

שכחתי לציין שאני נהג חדש וצעיר. והשאלה היא כזאת:

האם כל נהג יכול לנסוע ולהיות מבוטח בביטוח חובה תקין עם סעיפים 1,3,7 (הכוללים את כל הנהגים) גם אם הוא נהג חדש וצעיר?

פורסם

אדון מחסל, קרא את ההודעה הראשונה של השרשור.

התשובה לשאלה שלך מופיעה שם תחת סעיף ביטוחים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על סמך מה אתה אומר את זה?

ואני מצוטט מתעודת הפוליסה:

"בני האדם הראשים לנהוג - על-פי סעיפים: 1,3,7"

הסעיפים:

1. בעל הפוליסה.

3. כל אדם הנוהג לפי פקודת הפוליסה או ברשותו.

7. בתנאי שאדם הנוהג (בין שהוא בעל הפוליסה ובין שאינו בעל הפוליסה אך למעט לומד נהיגה) הינו בעל רישיון בר תוקף בישראל לנהיגת כלי הרכב הנקוב בתעודה או שהנוהג ברכב היה בעל רישיון כאמור בתאריך כלשהוא משך 12 החודשים שקדמו לנהיגת כלי הרכב ולא נפסל מלקבל או להחזיר רשיון כזה על פי הוראות שבחיקוק, פסק הדין או החלטות בית משפט או רשות מוסמכת אחרת.

פורסם

אני יודע מה כתוב בפוליסה. זה לא אומר שבמקרה של חס וחלילה ארוע ביטוחי חברת הביטוח לא תנסה להתנער מהאחריות שלה כלפי הנהג הצעיר כי הוא לא מופיע בפוליסה. אתה לא באמת רוצה להתעסק עם עורכי הדין של חברות הביטוח, בטח שלא אחרי שהפעלת את ביטוח החובה שלך (כלומר היו נפגעים בגוף).

לכן אני חוזר על מה שמופיע בהודעה הראשונה - שוטר לא יעשה לך שום דבר, מבחינתו כל עוד יש תעודת ביטוח חובה בתוקף וכתוב שם שכל נהג רשאי לנהוג ברכב אין בעיה. אף שוטר לא יתקשר לסוכן ביטוח כדי לברר אם הביטוח חובה שלך תקף ספציפית גם אליך. מה תעשה חברת הביטוח? אני מאחל לך שלא תצטרך לגלות.

אגב, אם אתה מוגדר כנהג מזדמן ברכב, כעיקרון אתה יכול לנהוג ברכב גם אם אין ביטוח חובה שתקף על שמך.

נ.ב - אני לא סוכן ביטוח, עו"ד או כל בעל מקצוע אחר בעל זיקה לתחום. אז אולי באמת כדאי שלא תיקח את העיצה שלי ברצינות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל אני מדבר על זה שנגיד הנהג הצעיר והחדש אינו נוסע דרך קבע ברכב, שזה אומר שבמידה ויש תאונה עם נפגעים, חברת הביטוח תהיה חייבת לשלם. איך החברה בודקת שהנהג אכן אינו נוסע דרך קבע, תאמין לי אני ממש לא יודע.

ועוד דבר, יש חברה הנקראת "קרנית" המכסה נפגעים במידה של תאונה, לאלה שנסעו ברכב בניגוד לפקודת הפוליסה. אך החברה ראשית לתבוע את הנהג הלא מבוטח.

הקיצר. זה נושא אפור ולא מובן ושאי אפשר לקבל תשובה חד משמעית כמו הרבה דברים במדינה הזאת.

Guest American V12
פורסם

עוד לא מלאו לי 24,

ביטוח חובה לגיל 23 ברכב X עולה כ2200 ש"ח.

אם אני ירשום את הביטוח על שם אבי, שקלול מחיר יוצא 1200 ש"ח.

אז אם אני יסע ברכב אני לא מכוסה ?

הביטוח הזה משלמים אותו סתם שאם יונה נכנסה לי במגבים של השמשה אז יהיה לה כיסוי לגבס, עכשיו ברצינות,

יהיה לשוטר מסמכים שיש ביטוח חובה. אז מה זה מזיז לו ?

העניין שזה רכב שטח, שיסע 80% בשטח, ויסע בסופי שבוע בלבד.

מה דעתכם בנושא ?

פורסם

ביטוח לא עושים בגלל השוטר.

ביטוח חובה עושים בגלל הנכות שעלולה להישאר, בגלל טיפולי שיקום שעלולים לעלות הון.

אם מדובר בביטוח רכוש, מקסימום תקנו למישהו מרצדס חדשה מכספכם, כשבעצם יכולתם לקנות אותה ב-1,000 ש"ח.

סוף מעשה - במחשבה תחילה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

Guest American V12
פורסם

ביטוח חובה יהיה, עבור נהג מבוגר.

מה לא מובן ?

פורסם

תגיד, אם חלילה נהגת ברכב הנ"ל, בשטח, והפכת אותו באיזה מעלה, אתה מודע לעובדה, שאם נשארת חי, אתה פשוט לא מבוטח, לא משנה איך תנסה לסובב את זה, כל זאת ועוד בשביל לחסוך 1000 ש"ח בשנה ?

גם בשטח צריכים ביטוח.

אגב, גם 20% שתיסע בכביש בדרך לשטח, הם סיכון שאתה לוקח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...