Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לחיפושים והתלבטויות יש לי כרגע אופציה לרכישה של פולו שנת 2000 1400 אוטו. הרכב מיועד לגברת צעירה לנסיעות יום יומיות ללימודים/עבודה, לא נסיעות מאסיביות במיוחד. האם כדאי ללכת על אוטו זה? איך להתייחס מבחינת אמינות ובטיחות יחסית ליונדאי גטס למשל (שהוא הרכב המועדף עליה), לי יש תחושה שמכונית כמו פולו יותר בטוחה אבל אולי זה סתם משהו שהשתרש אצלי במשך השנים (הפרסומאים עושים עבודה טובה). גם ממה שקראתי פה בפורום וגם ממה ששמעתי אולי כדאי לפנות לחברות הליסינג שיש להם עכשיו מלאים גדולים ולנסות למצוא גטס שמתאימה לתקציב שלנו - 25K-30K...?

אני ממש מתלבטת. לא מספיק מבינה במכוניות... וקשה לי להחליט. אשמח לשמוע דעתכם.

תודה רבה,

מיכל :puppydoge

פורסם

לא ממליץ לרכוש רכב מליסינג, אלו רכבים שעברו הרבה ק"מ בדרך כלל, ויש להם ירדית ערך של כ10-8 אחוז מהמחירון.

הגטז לא נכנסת בתקציב.

לגבי הפולו, תוכלי להשיג את דגם הCOMFORTLINE 1400 סמ"ק, שמצויד ב4 כריות אויר וabs ממודל 00.

פורסם
לא ממליץ לרכוש רכב מליסינג, אלו רכבים שעברו הרבה ק"מ בדרך כלל, ויש להם ירדית ערך של כ10-8 אחוז מהמחירון.

1. אם היא מוצאת רכב מליסינג עם קילומטראז' נמוך?

2. היא גם חוסכת 15% מהמחירון בקנייה שלה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מאמין שיהיה קשה למצוא רכב ליסינג עם קילומטרז' נמוך, לא אומר שבלתי אפשרי אבל הסיכויים קלושים.

בנאדם שלא נוסע הרבה לא קונה רכב ליסינג, זה פשוט לא משתלם, רכב ליסינג שנרכש ולא נסעו בו יחסית הרבה למודל כנראה שהבעלים לא ניצל אותו כראוי והפסיד עליו כסף (אני אישית לא מכיר ישראלים שלא מנצלים הזדמנויות לחסוך:-D)

קחי בחשבון שבמידה ואת מוצאת רכב ליסינג שלא נסע הרבה, כנראה שהבעלים לא יוריד 8-10 אחוז מערכו, יש לזכור שמחירון הוא רק המלצה.

• תוכן חדש...