Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף ערוץ ה AXN לטובה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק היום אני שם לב שלא רק ערוץ 3 ניסגר ב 3.1 ונפתח ב 4.1 ,

גם ערוץ AXN פורש מהכותרות ובמקומו יהיה ערוץ HOTZONE

AXN הערוץ שתמיד שמחתי עליו שיהיה מה לראות .

בעיקרון אני מבין שיהיו אותם תכנים , אז מה החידוש ?

http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=126940&catId=2

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

AXN הערוץ היחידי שהיה שווה בהוט,

ביפ ממזמן ירד מנכסיו....

אני מנוי של יס,

כל פעם שאני רואה אצל מישהו הוט אני מבין כמה שהם עלובים לעומת יס..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני לקחתי לפני שבועיים YES MAX... מרוצה עד הגג.

לא מפסיד ככה אף תוכנית רכב בדיסקאברי , נשיונל ג'אוגרפיק (מישהו ראה את תעשיות על : הייצור של ה Z4 ושל הפרארי?)

ואגו.

וכמובן תוכניות נוספות.

לדעתי עוד מוקדם לקחת HD (גם ב YES וגם בהוט) , עוד אין מספיק ערוצים והערוצים הרגילים נראים פחות טוב כי הם עוברים קידוד מסויים.

אני חושב שאקח HD כאשר מרבית הערוצים יעברו לשדר ב16:9 וכשיהיו יותר תכני ספורט בHD (כלומר לא שידורים חוזרים של ליגת האלופות מסביב לשעון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לפחות ממה שראיתי אצלי, לממיר ה-HD החדש יש תמונה טובה יותר גם ב-SD ללא ספק.

לפני כן היה לי את הממיר הרגיל עם כבל סקארט,

עכשיו ממיר ה-HD עם כבל-HDMI נראה יותר טוב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יש הבדלים דיי בולטים בין ממיר יס רגיל לממיר HD , גם שלא מדובר על ערוצי HD.

בממיר רגיל האיכות תהיה מתחת לכל ביקורת כאשר מחברים אותו למשהו יותר מתקדם מCRT.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
יש הבדלים דיי בולטים בין ממיר יס רגיל לממיר HD , גם שלא מדובר על ערוצי HD.

בממיר רגיל האיכות תהיה מתחת לכל ביקורת כאשר מחברים אותו למשהו יותר מתקדם מCRT.

אתה טועה,

ממיר של יס מהסדרה האיכותית : 3100S או 3100SV נותן תמונה SD טובה מאוד (במגבלות) , כנ"ל לגבי ה YES MAX

לעומת זאת : YES HD נותן תמונת SD יותר גרועה מהממירים הנ"ל, בעיקר כאשר יש מתיחה ל16:9

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ביס אני בהחלט נהנה כבר הרבה זמן מיס-מקס (מהיום הראשון שהשרות הזה מוצע, אישתי פריקית של TV) אבל שלא תחשבו שאנחנו מלקקים דבש, משבוע הבא מורידים לנו את ערוץ אנימל פלאנט. חארות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, מעצבן הקטע של אנימל פלאנט וגם דיסקאברי הערוץ השני שלהם שהורד.

עם זאת, השתמשתי בזה במיקוח לקבלת מחיר יותר טוב לפני שבוע :)

וכנראה שיעלה ערוץ נשיונל גאוגרפיק עם אופי דומה.

לפחות הם גם שלחו הודעה לממיר שלקוחות שיהיו מעוניינים לעזוב בעקבות ביטול הערוץ, יוכלו לעזוב ללא קנס ברגע שיורד הערוץ. נראה את הוט שולחים כזאת הודעה (אפילו שמדובר בחוק חדש שמחייב את חברות הכבלים והלוויין)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפי דעתי המועצה לשידורי כבלים ולויין צריכה לזרום, ועם סגירת ערוץ AXN, לסגור כבר את כל חברת "הוט", ויפה שעה קודם.

לא נתקלתי מעולם בשירות לקוחות כ"כ מזעזע בחברת "הוט", טכנאים מעופפים, תקלות, ממירים דפוקים (ועוד היה מדובר על ממיר הדוסקסיס החדש או משהו כזה), מחירים שעולים להם מעלה מעלה בפיתאומיות, מתנערים מהחוזה, נציגי שטח שקרנים ורמאים..

אני מחובר ל"יס" כמה שנים ואני מרוצה עד הגג. אפילו שנגמרה השנה של ההתיחבות ואיתה נגמר גם המבצע לשנה, יס שלחה הודעה לממיר שאומרת שהם שמחים להעניק לנו את אותה הטבה בדיוק (כולל אותו מחיר ולא מעלים כלום) לשנה נוספת ואין צורך להתקשר!

בפועל בחשבוניות שמתי לב שהם הורידו אפילו 2 שקלים.

ב"הוט" אף פעם לא היו מודיעים, אח"כ היינו רואים חיובים על 400 ש"ח והם מתנערים, ואז צעקות וויכוחים ואח"כ בא הזיכוי... גועל נפש של חברה.

אייל- אשמח אם תוכל לפרט איך הוצאת מהם את היס מקס (מחיר וכ') כי גם אני מעוניין, נמאס לי מהוידיאו 2 ראשים שמקליט כבר באיכות על הפנים. תודה!

• תוכן חדש...