Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל נאלצתי לחזור מוקדם יותר אז אני ינצל זאת לפתיחת השרשור .

שמחתי לראות הענות גדולה של אנשים ומערכות .

אני גם חושב שהמיקום של המיפגש היום טוב יותר מהמיקום הרגיל .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מפגש מעולה, דיברתי עם המון אנשים ושמעתי הרבה מערכת, בהתחלה היתה נוכחות מכובדת אך לראת לקראת 4 הרבה נעלמו.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

מפגש ראשון ,נהניתי מאוד יצא לי לשמוע מספר מערכות מעולות.

ישראל,דויד,גיא,אלי(מה אתה מאחר?) תמיד כיף לראות אותכם כמו כן שאר החברים היו מאוד נחמדים,

מקס(MAKSKOMA) תודה רבה על הציוד ועל העצות שלך אני אנסה ליישם אותם כמה שיותר מהר(נ.ב. יש לך מערכת מעולה),דימה עם המגאן הלבנה מערכת SQ אמיתית .

צביקה ראיתי אותך טס מרכב לרכב רציתי לשמוע את השלושה חלקים שלך,לא נורא פעם הבאה.:-(

נ.ב.

מחכה בקוצר רוח למפגש הבא.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

היה מפגש פאנן לא התחברתי כלכך עם הרבה אנשים לא יצא לי להכיר אבל שמעתי הרבה מערכות.

הטיסו לי את האוזניים מהמקום חח. נהנתי לשמוע את המקינטוש של נאדר ואת הג'ניסיס של עופר

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

היה מפגש מענין מאוד

היה כיף להכיר אנשים חדשים וגם לשמוע הרבה מערכות אבל הלכתי קצת מוקדם (ב4) בגלל שחבר רצה לחזור..

מקווה שאני ישיים את הבנייה עד למפגש הבא..

מחכה למפגש הבא..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

היה מפגש מהנה.

אליקו היה חסר לנו בהתחלה. אבל הגיע באיחור אופנתי.

ישראל. הסאבים שלך משהו טוב. אבל מערכת החשמל ממש לא טוב.

אסף. V5. יש לך מה לעבוד. אבל יש לך פוטנציאל עצום.

גורל (עתיד). תורדה רבה. נבדוק ונברר.

ותודה רבה. משי מוסרת לכל מי שפינק אותה בביסלי / במבה / אפרופו / וכו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היה מפגש מהנה מאוד ורב משתתפים,

המקום עצמו גם טוב יותר חוץ מהעובדה שאין איפה לשבת בכיף.

היו אחלה מערכות ופנים חדשים.

שבוע טוב לכולם.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

היה מפגש מצוין, למעט השינוי במיקום עקב במשחק כדורגל.

ונאדר, לא כיף המערכת שלך. יותר נכון, לא כיף לשמוע - אחרי ששומעים במערכת שלך.

בשיפוצים

פורסם
:lol:היה אחלה מפגש שמחתי לשמוע כמה מערכות טובות. shorlak נהנתי לשמוע אחרי השיפור.נ.ב הריח של הדלק הוסיף לחוויה

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

מפגש מצויין היו הרבה אנשים והרבה פנים חדשות. לדעתי המפגשים לאחרונה היו מאוד מוצלחים, ללא ספק הרמה בארץ עלתה רואים כאן ציודים ברמות הכי גבוהות, רואים הענות למפגשים שרק גדל מפעם לפעם. עקב אילוצים (משחק כדורגל) נאלצנו להעתיק את המיקום הקבוע שהתברר כטוב יותר. אני מניח שניראה תמונות יותר מאוחר, צביקה צילם לא מעט.

• תוכן חדש...