Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטרים | HybridAudio Clarus VS. Morel MT23

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידן,

לא שמעתי את ההיבריד, לכן לא יכול לחוות דיעה

הטויטרים הם נקודה חלשה של בסטים של היבריד אודיו, נקודה.

מבולבלים? גם אנחנו...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה עניין של טעם..שמעתי את הספייס ואת מילה ודיי אהבתי הטוויטר נישמע קריספי וצלול ולא צורם בכלל(שמעתי את הטוויטרים בתנאי מחייה מעולים).

כמובן שבישבילי זה עדיין לא מורל ולכן אני נוסע עם פיקולו(תודה לרועי:-P).

פורסם

מבולבלים? גם אנחנו.

.

אתה מסלף את מה שכתבתי.

זה לא לעניין. מידן.

נ.ב.

אל תנסה להסיק מדברי או לצטט משפטים בודדים.

אם אתה מבולבל

מבולבלים?

-

אני אסביר לך שוב- זו לא בושה לא להבין.

.

ZZR

פורסם

תודה שוב לעוזרים.

בקשר להרץ דייצ'י, לא חושב שניתן לקרוא לזה טויטרים כלל.

בקשר להיי-אנרג'י, שמעתי מס' פעמים ונשמעים לא רע בכלל.

פעם היה פוקאליסטים נגד מורליסטים, עכשיו הצטרפו כל מיני הרץ-יסטים והייברד-יסטים , מה יהיה ? :) .

שוב תודה.

פורסם

גם אתה מסלף את דבריי. איפה ראית שאמרתי שהרץ זה טוויטר טוב?

"אופי הטוויטר הזה גם פחות רך ממורל, ורחוק ממנו, אבל לפעמים זה בדיוק מה שבנאדם מחפש. לכן יש רבים שיעדיפו פוקאל והרץ על פני מורל למשל"

רוצה לומר, ההבדלים בין הקלארוס למורל, כמוהם כהבדלים בין הרץ/פוקאל למורל, כלומר - שונים. לא דומים. לא זהים. מובדלים.

לא נקטתי עמדה ביחס לטיבם של הרץ או פוקאל. ואם כבר לנקוט עמדה, לטעמי האישי שניהם נשמעים פחות טוב, אך לטעם אחר הם יישמעו טוב יותר. ומשום כך כתבתי ש"לכן יש רבים שיעדיפו פוקאל והרץ על פני מורל למשל",

ועל אותו משקל יש שיעדיפו את הקלארוס על פני המורל. אבל אני חוזר ואומר שספציפית נראה לי כי ההשוואה של פותח הת'רד אינה נכונה. השוואה של MT23 לרנסנס אני מבין. השוואה של MT23 לL1 PRO אני מבין.

פורסם
יש לך רף נמוך :smile: .
הלוואי והיה, היה חוסך הרבה כאב ראש :lol:.

shorlakk

זה התשובה שחיכיתי לה :),

ההשוואה של פותח הת'רד אינה נכונה. השוואה של MT23 לרנסנס אני מבין. השוואה של MT23 לL1 PRO אני מבין.

תודה.

פורסם

הMT23 מעולים לדעתי און אקסיס

גם הפוקל 52 מעולים עדיף אוף אקסיס לדעתי (ולדעת פוקל שדאגו לכיפת פיזור ולהוראות שאומרות איך להתקין בדיוק את הטוויטר) אבל צריך להוריד את העוצמה כאשר עובדים עם קרוס פאסיבי

ולמה זה?

כי הוופר מסוגל לקבל הרבה יותר ממה שמוצהר והטוויטר לא, ובעוצמה נמוכה אתה לא באמת מנצל לדעתי את המיד וופר

מה שיוצר מצב שבו אתה רוצה לקבל את מה שהוופר באמת יכול לתת (והוא מדהים) ונשאר עם בלאגן בגלל הטוויטר

בהגברה אקטיבית המצב שונה לחלוטין ואז "עודף הפירוט" נשמע מעולה בלי טוויטר צועק

והוופר באמת מראה מה הוא שווה

בעיקרון את הMT23 יכול להתמודד יפה מאוד עם הגברה איכותית גם מאיזור ה1600 ומטה (תלוי באיך הוא מכוון, אפשר גם קצת יותר עם חיתוך נכון והורדת עוצמה)

את הפוקל אפשר להוריד לאיזור ה 2.0 2.5 K והם נשמעים מעולה

את ההרץ היי אנרג'י גם בשלושה חלקים לא אהבתי ואפילו השארתי את הסט ברכב שמכרתי אותו

פורסם

מידן,

כהרגלך אתה מחפש לעורר פרובוקציה, אבל הפעם יש לי הרגשה שאתה הוא זה שקצת מבולבל.

1.מידן כותב - "לא שמעתי את ההיבריד, לכן לא יכול לחוות דיעה"

2.מידן כותב - "מקריאה, קיבלתי רושם שטויטרים זה לא בדיוק הצד החזק שלהם."

3.מידן בוחר להדגיש בצורה בולטת את המשפט הבא "הטויטרים הם נקודה חלשה של בסטים של היבריד אודיו, נקודה."

בהתחלה קיבלת "רושם", דקה לאחר מכן ה"רושם" הפך להיות עובדה מודגשת שאין לה עוררין, ממש מפתיע.

אולי תגבש דעה? זה רושם? עובדה? או אפילו טוב מכך, אולי פשוט תשמע את האלמנט?

אבל מנגד אני מבין אותך מידן, למה לשמוע את האלמנט שאפשר פשוט לכתוב עליו פה דברים חסרי שחר בפורום?

כמובן שאם על הדרך גרמת נזק ליבואן זה לא ממש מעניין אותך, העיקר ללכלך על האלמנט שמעולם לא שמעת.

מרשה לך לטפוח לעצמך על השכם, מזל טוב שרשור הפרובוקציה השבועי יצא לדרך.

פורסם

dannyg ,

אל תצטט אנשים אם אתה לא מבין מה הם כתבו.

תקרא שוב ושוב .

אבל כנראה לא עשית זאת, או שעדיין לא הצלחת להבין,

אז אני אסביר לך שוב .

זו ההודעה שכתבתי(הוספתי הסברים בצבע כחול כדי שיהיה לך קל ):

MT-23 שמעתי ואהבתי מאוד-אהבתי את המורל MT23.

גם הMT22 מעולים-אהבתי גם את המורל MT22.

הייתי ממליץ להכניס למשוואה רנסנס אודיו-בגלל ששמעתי רנסנס בחולון, והתרשמתי לטובה,

נתתי לSTAS הצעה להכניס גם אותם למשוואה, ובטח ובטח כשיש כאלו ביד-2 בפורום.

לא שמעתי את ההיבריד, לכן לא יכול לחוות דיעה,תשים לב, כתבתי ש"לא שמעתי" לכן "לא יכול לחוות דיעה"

אבל מקריאה-קריאה בפורומים בחו"ל, רק קריאה , לא שמיעה,

קיבלתי רושם שטויטרים זה לא בדיוק הצד החזק שלהם.כן, זה הרושם שקיבלתי.

הטויטרים של HAT הם החלק החלש בסט.

אם לא הבנת - אני אסביר את עצמי שוב.

זו לא פרובוקצייה- זו דעתי האישית.

אם היא לא מוצאת חן בעיניך- אתה יכול להתעלם או להתווכח .

אם קריאת דיעות מנוגדות לדיעותיך,

גורמת לעצבים.

אני ממליץ על מים קרים וטיול קליל.

(לילה נהדר).

מידן.

ZZR

פורסם

AUDIO KING - מסתבר שעל טעם ועל ריח יש המון על מה להתווכח :(

חברים , למה ככה?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מידן,

הנסיון שלך להציג פה מצג שווא שלכאורה ניסיתי לסלף את דבריך, או שחלילה לא הבנתי אותם הוא נסיון עלוב להסיט את הדיון מהנושא ולהתחמק מלענות על השאלות שהעלתי.

לא מפתיע אותי העובדה שכשאר בחרת להדגיש את המשפט "הטויטרים הם נקודה חלשה של בסטים של היבריד אודיו, נקודה." "שכחת" באופן מפתיע להדגיש את המשפט שבא לפניו, "מקריאה והקשבה לאנשים אחרים.", באמת מעניין למה.

עדיין לא ענית לי איך הרושם שלך הפך למסקנה\עובדה כל כך מהר? בתגובה הראשונה זהו "רושם" בתגובה השניה עובדה מודגשת.

אין לי כל בעיה כאשר מישהו בוחר להעלות את דעתו על דפי הפורום, יש לך בעיה עם הדרך שאתה בחרת לעשות זאת, אתה טועה ומטעה, חבל שעל ידי כך אתה גורם נזק.

להבדיל ממך מידן אני לא קורא ואפילו לא הוגה דיעות, אני פשוט מקשיב לרמקולים.

כל שנותר לי הוא להמליץ לך על טיול קטן לחולון, שם תוכל לשמוע את ה-L1PRO ולאחר מכן לחזור לפורום ולהתנצל.

צר לי שאתה בוחר להגיב בתגובות מזלזלות במקום להתייחס לעיקר ולהצמד לנושא, מצד שני זו לא הפעם הראשונה כבר התרגלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...