Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטרים | HybridAudio Clarus VS. Morel MT23

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי זה נהיה ממש מעיק, כל שאלה תמימה הופכת לסימפוזיון ומפגן כוחות \ ידע \ הכה את המומחה, אולי די ?

מנסים לנהל פה פורום פורה ועשיר בידע, במקום זה - זה נראה כמו היציע המזרחי בטדי,

מידן למה לא תבוא ב20 לחודש למפגש ? אני בטוח שאתה ועוד איזה 12 חברי פורום בממוצע תשמחו ללבן את העיניינים עם פטיש או משהו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז נלך צעד צעד.

זו ההודעה השנייה שלי, זו שגרמה לך להתעצבן:

תראה מה כתוב:

(הוספתי הערות בצבע בולט כדי שתוכל להבין ביתר קלות)

כן, זו דעתי. .

כתבתי שזו דעתי .

קיבלתי אותה מקריאה והקשבה לאנשים אחרים.

וכדי להסיר ספק:

הטויטרים הם נקודה חלשה של בסטים של היבריד אודיו, נקודה.

אתה יכול לקבל את זה, אתה יכול להתווכח על זה.

זו דעתי (ראית מה כתבתי שוב? כתבתי שזו דעתי )

(והיא משותפת לפחות לעוד 3 אנשים ששאלתי).

תסתכל מה כתבתי פעמיים, כתבתי שזו דעתי.

אני לא מכריח אותך לקבל אותה.

נ.ב.

dannyg

(אתה מכיר את הקטע בסיינפלד, כשהם מגיעים לקבל רכב והוא איננו,

למרות שיש הזמנה?

זה בערך אותו הדבר : אתה כותב בפורום, אתה רק לא מבין את המשמעות של קבלת דיעות אחרות.

שזה החלק החשוב באמת)

נ.ב.

עתיד- אנשים נעלבים מדיעות שונות.

ומקבלים את זה בצורה רגשית.

לא ברור לי למה.

.

.

ZZR

פורסם

מידן,

שום הודעה שכתבת לא עצבנה אותי, כולנו פה כבר רגילים לשמוע ממך חדשות לבקרים תגובות או דעות על ציוד שאין לך שום נסיון איתו ו\או ידע עליו, שום דבר לא חדש פה. :)

אתה באמת מצפה שמישהו יקח את דעתך ברצינות אחרי שאתה מגיב על אלמנט על סמך תמונות שראית באינטרנט? איך אפשר לקבל דעה כזאת?

סלח לי באמת על כך שאני מסרב לקבל דעה של באנדם שמעולם לא שמע או אפילו ראה את האלמנט עליו הוא כותב, משום מה זה נראה לי קצת "אבסורד".

את משחקי הצבעים תשמור למישהו אחר, את כל מה שהיה לי להגיד אמרתי ואתה ממשיך להתחמק מלענות תשובה ענינית.

פורסם

dannyg ,

אתה עדיין לא מבין, אה?

יש הבדל בין לקבל דיעה , לבין להסכים לה.

ההבדל ביננו?

אני מקבל את דעתך גם אם אני לא מסכים.

אתה לעומת זאת,

גם לא מסכים, וגם מנסה להפוך את דעתי ללא-לגיטימית.

אתה לא חייב להסכים לדעתי. אתה צריך לקבל אותה כקיימת.

הבנת?

נ.ב.

אני עדיין בהלם,

אתה באמת חושב שטויטר סיני

(הקלאורוס) יכול להתחרות במורל MT23?

אני לא.

ZZR

פורסם

מידן ודני שניכם בעלי דעות שונות ויש דבר שאחד יותר מבין מהשני בקיצור תמשיכו בפרטי ותתנו לבעל התרד את הבמה שמגיעה לו

אני מבין את העצבים של ששינכם אבל זה מה שלא כיף שכול אחד משחק אותה מאחורי מסך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הייתי רוצה קצת לעשות סדר בבלגן:

1. שום פרה איננה קדושה מדי כאן בפורום מכדי להשחט.

2. הבעת דיעה ונתינת חוות דעת אישית, לגיטימית לחלוטין.

3. הוא לא חושב שL1 [קלארוס] מתחרה בMT23. אם כבר, כפי שהוא אומר, L1 PRO [לגאטיה].

4. L1 לא יכול להוות תחליף לטוויטרים מסוגו של הMT23. הוא לא מתיימר לכך מלכתחילה. ראה את נק' החיתוך המקורית.

5. כבר ראינו לא מעט דברים שמקורם בסין, העולים ברמתם על מוצרים בייצור "אמריקאי טהור", "אירופאי טהור", וכו'.

6. במקביל לסעיף 5, ייצור במקום שהוא לא סין, לא הופך מוצר לראוי יותר או לאיכותי יותר. הכל לגופו של ענין.

7. רצוי לצרף מראי מקומות לאישוש חוות דעת שמבוססת על קריאה בפורומים בחו"ל.

8. רצוי גם לפרט את הסטאפ הכולל את ה'לא מומלץ', על מנת שיוכלו החברים לאבחן סיבות אובייקטיביות ל'בעייתיות', במידה ויש.

9. רצוי בהחלט להיות קצת על הכיפאק, להיות גבר, לבוא ב20 לחודש, לקבל קצת בראש, וליישר קו..

כמה זמן כבר זה נסיעה מבית אלעזרי לרמת גן? ואם אתה שומר שבת, תבוא ב5. יהיה מפוצץ עדיין.

אתה באמת יושב לך ומשחק אותה מאחרי המסך, בשונה מאחרים. אף אחד לא יודע מי אתה, לא הגיע הזמן לעשות היכרות אישית? רוצה שאתחייב לשחוט כבש אם תבוא?

מי אתה, מידן מל?, מי אתה, מידן מל?, מי אתה, מידן מל?

פורסם

כל דיון שני הופך למלחמת עולמות כאן, אם לא היתי יודע מי האנשים כאן היתי חושב שממוצע הגילאים כאן הוא 13.

מידן הבין מקריאה בפורומים שהטוויטר של הקלארוס הוא לא הצד החזק של הסט, זכותו לחשוב ככה.

מידן, תגיע למפגש ותשמע את הסט, אולי תשנה את הדעתך.

אני דווקה מאוד אהבתי את הטוויטר של הסט, היה מאוד מפורט וצלול.

לגבי ייצור סיני, אתה מוזמן לשמוע את ה L1 PRO ולגבש דעה עליו.

ומה לעשות גם אני משוחד כמו חצי מהפורום הזה ו"הולך עם העדר" של "מוצרי רוני - אלי".

אז מספיק כבר להתווכח למי יש יותר גדול! תגיעו למפגשים ותפטרו את זה שם במכות :lol: (סתם.)

:cry: !!SOLD!!

פורסם

רכישת מוצר איכותי במחיר הגון, אינה הופכת זאת לרכישה 'עדרית', כי אם לרכישה נבונה.

אגזים, ואומר כי אני רוצה לראות את האדם שלו יימכרו סטים של אלפיין F#1 באלפיים שקל, יכנה את הרוכשים הרבים והמאושרים שחטאו ברכישת הסט ב'רכישה עדרית'.

לשלול מוצר אך ורק משום שהוא 'טרנדי', או נמכר במספרים גבוהים, זה חסר טעם. מאידך, מותר לא לאהוב מוצר, איכותי וממוצב גבוה ככל שיהיה.

יש הבדל גדול מאד בין שלילת מוצר על סמך קריאה בפורומים, לבין שלילת מוצר על סמך חוויה אישית.

יש הבדל גדול מאד בין מתן חוות דעת שלילית ברמת הטעם והעדפה האישית - מבלי להפחית מאיכותו, לבין הפחתה מאיכות מוצר.

פורסם

צביקה, אתה בטח מתכוון ל C1 .

ה L1 שייך לסדרת הלגאטייה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כן, זו דעתי.

קיבלתי אותה מקריאה והקשבה לאנשים אחרים.

וכדי להסיר ספק:

הטויטרים הם נקודה חלשה של בסטים של היבריד אודיו, נקודה.

אתה יכול לקבל את זה, אתה יכול להתווכח על זה.

זו דעתי (והיא משותפת לפחות לעוד 3 אנשים ששאלתי).

.

מידן,

ב20/12 יש מפגש, תבוא תשמע את הקלארוס,את הלגאטיה,את הL1-PRO ולאחר מכן תוכל לחוות דעה או לתת איזשהיא נקודת מבט על הסטים.

לכתוב שהטוויטרים זה הצד החלש של חברה שעולה בתחומה היום והיא אחת מהבולטות בתחום - ללא שמיעה של הסטים הללו בכלל זה פתטי.

ועוד בנוסף לזה כל מה שהיא מייצרת זה כמה סטים של קומפוננטים + מס' דרייברים שבינהם טוויטרים ועדיין מוערכת כלכך בחו"ל.

אני מכיר לפחות 5 אנשים ששמעו את הסופרימו של מורל ובינהם גם ל3 היה להם אותו ברכב והם לא אהבו אותו- אז מה זה אומר? שטוויטרים זה לא הצד החזק של מורל?:roll:.

אני מכבד את העובדה שזאת דעתך- אבל לא ניתן לגבש דעה על מוצר או חברה שבכלל לא התנסת עם אף מוצר של אותה חברה.

under construction..

פורסם
MT-23 שמעתי ואהבתי מאוד.

גם הMT22 מעולים.

הייתי ממליץ להכניס למשוואה רנסנס אודיו.

לא שמעתי את ההיבריד, לכן לא יכול לחוות דיעה,

אבל מקריאה,

קיבלתי רושם שטויטרים זה לא בדיוק הצד החזק שלהם.

הנה , עשיתי משהו שאני לא אוהב, ציטטתי את עצמי.

רק כדי שתקראו שוב:

1. מורל MT23 נשמע לי מצויין.

2. גם המורל MT22 נשמע לי מצויין.

3.אני חושב שרנסנס אודיו ברי השוואה- טויטר מצויין כמו סעיף 1 וגם 2 .

4. לא שמעתי את ההיבריד (HAT) זו האמת. לא שמעתי .

אבל :

5. קראתי והתרשמתי על כך שהטויטר לא באותה רמה של המיד באס.

לא מבין מה הבעייה,

זה נקרא "לשחוט פרה קדושה"?

לא , זו דיעה לגיטימית.

לחשוב שהטויטר מצויין מבלי לשאול שאלות- זו התנהגות "עדרית" .

שהיא שייכת גם לפרות.

ZZR

פורסם

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה , כל עוד אין לזה ביסוס לגיטימי --> ניסיון אישי , אז עדיף שתשמור את מה שאתה חושב לעצמך.

זה כמובן נכתב כתגובה אליך , אבל זה מתיחס לכל חברי הפורום על סוגיהם ודעתויהם.

היות והשרשור הזה מתחיל להיטחן כמו מסטיק חסר טעם אני נועל את זה פה.

אני מקווה (ודורש) ששרשורים אחרים יהיו עניניים ויכללו דעות של אנשים (חיוביות או שליליות) עם נימוקים הסברים וקצת בשר . אחרת אנחנו לא נתקדם לשום מקום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...