Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן אלמרה 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא לפורום...

ניסאן אלמרה היא מכונית מעולה, יש לאמא שלי כזאת, ובאמת רק שבחים, בגדול היא משעממת כמו טויטה קורולה אבל היא די מאובזרת בשנה הזאת, אם אתה לוקח את דגם ה slxi שבאה עם ספוילר מקורי, 4 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל, abs.

היא מאוד אמינה יש לנו אותה 5 שנים ו0 תקלות, צריכת דלק סבירה מנוע 1600 102 כוחות סוס, מתפקד מעולה וגם הגיר. בלמים 4 דיסקים.

מעט קשיחה ככה שבנסיעה עירונית מרגישים כל מהמורה.

חסרונות, תא הנוסעים לא כל כך אטום לרעשים ככה שלפעמים בכביש מהיר אתה שומע את כל הרוח.

וכמו שציינתי מעט משעממת לנהיגה, אך מאוד מרווחת בפנים וגם מאחור.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ברשותנו אלמרה 1999 שנרכשה על ידנו כחדשה. למספר חברים יש גם כן אלמרות מהשנתונים 98-03 כך שהכל מידיעה אישית:

מדובר ככל הנראה ברכב האמין ביותר שיוצר בעשורים האחרונים,פשוט מדהים ובלתי נתפש,אפס תקלות כלומר שום תקלה כלומר גורנישט כלומר הכל עובד ומקורי לאחר שנים רבות.

לא מדובר בהגזמה ולא בניסיון לייפות המציאות.

אצלנו ברכב עדיין לא הוחלף ולו צינור אחד (!) או חלק מיכני כלשהו . כל החלונות החשמליים,הנורות השעונים והמתגים מקוריים ומעולם לא תוקנו. המזגן מקורי ומעולם לא תוקן או טופל,אין שום סדק בפלסטיקה (אבל נכון שהרכב שלנו חונה בחניה מקורה) אבל גם אצל החברים אין סדקים. הוחלפו עד היום צמיגים,מצבר

הרכב אינו צורך שמן ואנו לא מוסיפים שמן בין טיפול לטיפול! כלומר הצריכה היא פחות מחצי קילו ל-5000 ק"מ!

המרחב הפנימי סביר+,כך גם סביבת הנהג .

לרכב אין רצועת טיימינג מה שמוזיל את האחזקה. גם הביטוח ברוב החברות זול מהמתחרות.

הנקודות החלשות: בולמים חלשים,נוחות נסיעה יפנית (לא מחמאה גדולה).

גיר אוטומטי פשוט,אמין ביותר על בעל פעולה גסה מעט (טבעי ותקין).

יש להקפיד על החלפת שמן בזמן ולשמן איכותי (העוקה קטנה יחסית ואיכות השמן חשובה למערכת מותחן הטיימינג.

תמורה לכסף? למי שמחפש יפנומשפחטומטית על כל המשתמע מכך,יופי של רכב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כל מה שאמרו לך נכון אבל אני אוסיף שתלוי גם במצב הרכב שאתה רוכש.

לי יש אלמרה שנת 99 שנה וחודשיים,רכשתי אותה מאדם שלא נסע הרבה,אבל האוטו היה השכרה,עבר 215 אלף ק''מ.

החלפתי רדיאטור,סידרתי מזגן והכל טוב ויפה חוץ מזה שהאוטו אצלי קצת מעשן כשאני נותן פול גז מעמידה (אבל זה סיפור אחר).

אם אתה קונה אז שלהקילומטראז' לא יהיה גבוה כמו שאצלי היה,כי אז יגיעו זמני הטיפולים הכבדים.

דלק לא אוכל הרבה,נסעתי לכינרת מרחובות רכב מלא (5 מבוגרים) כל הדרך עם מזגן והאוטו זלל ליטר ל-13 ק''מ (לרוב בסביבות 100 קמ''ש)

ככה בנסיעה משולבת ליטר ל-11 ק''מ.

כרגע האלמרה שלי עברה 233 אלף ואני מרוצה מהצורה שהמנוע עובד וסוחב.

פורסם

תודה חברים על העזרה.

אני אספר לך לכם את נתוני הרכב(סתם שיהיה)

ניסן אלמרה יד 2, כל הידים פרטיות. נסע רק 10700אלף ק"מ נראה חדש בלי מכות שריטות תאונות.

ואפילו יש מצב אני אצטרך לשלם עליו מחירון 34000שח

פורסם

אולי 100700 :-)

מצטרף להמלצות, כבר לא מייצרים רכבים כאלה :-)

בכל אופן ולמרות הדעה המעולה על הרכב הנ"ל, אל תוותר על בדיקה יסודית של הרכב במכון\מוסך אמין.

תתחדש.

• תוכן חדש...