Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים חזרתי לי מבילוי בשעה 3 בבוקר הכל על כבישים מהירים.

הכביש היה ריק ונסעתי על 110 כל הזמן וכמה פעמים אם היה צורך בעקיפה או משהו עליתי טיפה על המהירות.

איתי היתה באוטו אישה וכנראה שהיה בעיה בבית שלה ולכן מיהרתי קצת יותר ונסעתי על 130

צילמה אותי מצלמה (כאן נמחקו שלוש נקודות מיותרות) ואני יודע שפשעתי וצריך לקבל עונש.

עכשיו קיבלתי את הדוח ורשום באיזה שעה ואיפה התרחשה התקרית (גם כאן) הכל נכון ורשום שהמהירות היתה 130 שמותר ליסוע במקום זה 100.

אם הכל אני מסכים אך רשום שהקנס הוא 3000 שקל.

אני נוהג כבר כ30 שנה בלי עבירת משמעת בלי כלום, האם יש סיכוי שאני יוכל להקטין את הסכום של הקנס כי 3000 נשמע לי מוגזם?

ובנוסף יכול להיות שהקנס כזה גדול כי זה מכונית של משרד(ליסינג)?

פורסם

ובנוסף יכול להיות שהקנס כזה גדול כי זה מכונית של משרד(ליסינג)?

בדיוק כך, דבר עם קצין הרכב שיסב את הדו"ח על שמך, והסכום יחולק ב-4 (750 ש"ח).

פורסם

3000 שקל זה קנס אחרי משפט, אליו לא התייצבת ככל הנראה. האם לא קיבלת הודעה על דיון בבית המשפט? האם הרכב על שמך?

פורסם

לא היה משפט צריך לשלם את הקנס עד חודש מרץ יש עוד זמן (אולי כבר תפסיק להשתמש כל הזמן בשלוש נקודות?)

אז כיצד אני מדבר עם קצין הרכב כדי שיסב את הדוח לשמי ומדוע זה מתחלק ב4?

פורסם

4 תשלומים ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אין כאלה דברים- הקנס המירבי על מהירות הוא 750 ש"ח, מעבר לזה יש הזמנה לדין.

אז או שצילמו אותך 4 פעמים וקיבלת 4 דוחות, או שכבר היה משפט ולא הופעת.

פורסם

למה אתה סתם מתעקש? קרא את הכתבה שבקישור ותבין שיש "כאלה דברים".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צודק הכלב המהיר, הנה נוסח התקנה החדש :

30 (א) השר, בהסכמת שר המשפטים ובאישור ועדת הכלכלה של הכנסת, רשאי להכריז, בצו שיפורסם ברשומות, על עבירת תעבורה כעל עבירת קנס; הוראות סעיף 221(ד) לחוק סדר הדין הפלילי [נוסח משולב], התשמ"ב-1982, לא יחולו לעניין הכרזה על עבירת קנס לפי סעיף קטן זה.

(ב) שר התחבורה יקבע בצו את שיעור הקנס לכל עבירת קנס ולכל עבירת קנס חוזרת או נוספת שעבר אותו אדם, ובלבד ששיעור הקנס לא יעלה על 2,000 שקלים חדשים לגבי עבירה ראשונה ועל 3,000 שקלים חדשים לגבי עבירה חוזרת או נוספת, ורשאי הוא לקבוע שיעורים שונים לעבירה בהתחשב בנסיבות ביצועה.

(ג) נעברה ברכב עבירת קנס, למעט עבירת חניה, ובעל הרכב או מי שהוכח כי הוא המחזיק לפי סעיף 27ב, הוא תאגיד, יהא שיעור הקנס בשל עבירת הקנס גבוה פי ארבעה מן השיעור שנקבע לאותה עבירה בצו לפי סעיף קטן (ב), אלא אם כן האחריות אינה חלה על תאגיד כאמור, לפי הוראות סעיף 27ב.

פורסם

לפותח השרשור - אמנם איני חסיד של השרשורים הללו ("נתפסתי נוהג במהירות/שיכור/מה שלא יהיה - תנו עצה"), אבל אני סבור שאולי באם הדו"ח יוסב על שמך, תוכל לפנות במכתב למשטרה, לציין את עברך הנקי, ואולי זה יוכל להקל מעט.

מנסיון של אנשים אחרים - זה לא יוכל להזיק, ולפעמים מועיל.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפותח השרשור - אמנם איני חסיד של השרשורים הללו ("נתפסתי נוהג במהירות/שיכור/מה שלא יהיה - תנו עצה").

אתה אמנם לא חסיד של שרשורים כאלה אבל אם תקרא את השרשור הזה תגלה מיד שהוא לא כזה.

אני מתאר את הפרצוף של כל אחד ואחד כאן (כולל הטחונים עם הפורשים :wink: ) כשהוא פותח בדאר מכתב ומגלה דו"ח של 3000 ש"ח! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה אתה סתם מתעקש? קרא את הכתבה שבקישור ותבין שיש "כאלה דברים".

טוב, השואל לא אמר אם הוא קיבל את הקנס אישית על שמו או שעל שם העסק שלו.

במקרה הראשון הקנס לא יכול להיות יותר מ-750 ש"ח גם לאחר התקנה החדשה.

• תוכן חדש...