Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שזה נראה כרגע, אליפות היצרנים תלך לסיטרואן (בלי לפתוח פה). בסיטרואן היו צריכים עוד 7 נקודות כדי להבטיח את האליפות וכרגע נראה שיצברו יותר.

האליפות (של הנהגים) כבר הוכרעה, כאמור, לואב מעל כולם - פעם חמישית ברציפות.

ריבוי פרישות ותאונות שמאפיין את הראלי האחרון לעונה זו - אבל נראה שהעניין אבד כבר בסוף המירוץ הקודם וכולם כבר עם הפנים לשנה הבאה.

אלון

פורסם

כמו שכתבתי - מצ'עמם... תסריט ידוע מראש עם הפתעה מתוקה בסוף - נצחון נוסף ללואב.

סיטרואן בפודיום כפול (1 ו - 3 (סורדו)) וכתוצאה מכך - שוב כצפוי - אליפות כפולה.

אליפות הנהגים ואליפות היצרנים המבססת את עליונותה של הקבוצה על פני הקבוצות האחרות. לזכות פורד יאמר - שעשו כל מה שהם יכולים לעשות כדי להוות יריב שקול - אבל מסתבר שמול נהג הראלי הטוב בכל הזמנים - זה לא מספיק!

מחכים לעונה הבאה...

אלון

פורסם

לפני סיכום - "הדוקטור" רוסי, בהופעת אורח, מסיים במקום ה-12 !

הבחור כנראה ינק בנזין בהיותו תינוק, אין הסבר אחר ליכולות שלו.

פורסם

אלון מה קרה?:shock:

אני עסוק בלריב עם מלמד:-D

יותר משלעסוק בוולנטינו רוסי דווקא רציתי לדבר על צעיר הנהגים ב וולס טום קייב בן 17

אנחנו נרחיב בנושא החיבור והיכולות של נהגי הדו גלגלי לארבע גלגלים (מישהו אמר כבר שהתאחדות אחת טובה יותר?:roll:)

אנחנו מכינים חומר לכתבות סיכום העונה, קצת סבלנות

תודה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

ראלי עולמי השבוע

ראלי וולס סיכומים,תמונות מהממות של התאונות.אטקינסון,הירבונן, עוד.....

כדאי לצפות.

בשבוע הבא בראלי עולמי נתחיל בפינה טכנית.

בעוד כשבועיים תסתיים לה עונה נוספת של ראלי עולמי,התוכנית עצמה צברה פופולריות רבה בערוץ

אני מקווה שקברניטי הערוץ,והמפיקים ימשיכו עונה נוספת ב2009.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

הבעיה אלון שלקוות זה לא מספיק

הרייטינג צובר תאוצה אבל אני יודע וכתבתי על זה לא פעם שמיילים,פקסים,ומכתבים לערוץ 1 הם שיכריעו את גורל התוכנית.

שים לב שהמון תוכניות בערוצים אחרים מסחריים נבלמים עכשיו לאור המצב הכלכלי וזה יתרון לערוץ הראשון.(ממלכתי)

גם דובי וגם אני התנדבנו (ללא תמורה) למנף את הענף,לכן תהיה זו אכזבה לכולנו אם התוכנית לא תרוץ הלאה.

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...