Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד "ידען"

לי,כמו לחלק גדול ממתנדבי מת"נא,יש באוטו פנקס דו"חות של נאמן תנועה (מה שהיהפםעם משקיף תנועה-רק שעכשיו אין לנו המדבקה על השמשה-למדו.). אין שום צורך להזדהות או לעצור. מדובר לגבי עבירות חמורות.(עד היום עשיתי פעם אחת-עקיפה מסוכנת על פס הפרדה).

לשוטר לעומת זה,שלא כמתנדב, יש סמכויות בכל שעה בין אם הוא בתפקיד או בזמנו הפרטי והוא יכול למלא דו"ח פנימי בלי להזדהות/לעצור.

פורסם
נניח ועקפתי שוטר סמוי בצורה די 'לא חוקית', הוא יעצור אותי על המקום? או שקיים סיכוי שיטפלו בי בצורה אחרת?

אם הוא סמוי תנועה, סביר שינסה לעוצרך במקום, אם לא יצליח - הדו"ח יגיע אחריך.

אם הוא סמוי אחר - סביר שאתה לא מעניין אותו, כי הוא טרוד במשימתו העיקרית.

אם סתם משעמם לו - השמועות אומרות שהם מטפלים בצורה אחרת :wink:.

גם כאן, הוא יכול לרשום לעצמו פרטי המקרה והדו"ח יגיע אחריך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רוב המכוניות שניתן להזהר מסמויים האלו הם על סקודה פאביה החדשה של 2007+ .

פולסווגן 2008 .

אני בדקתי את כל הסמויים והצלחתי לתפוס אותם לגמרי .

פורסם

האוטו היה סובארו DL ישנה. ועם צורת הנהיגה שלי אני דווקא חושב שהוא היה עוצר אותי על המקום. בנוסף, הייתה לו אחל'ה הזדמנות לעצור אותי כי עמדתי ברמזור.

פורסם
רוב המכוניות שניתן להזהר מסמויים האלו הם על סקודה פאביה החדשה של 2007+ .

פולסווגן 2008 .

אני בדקתי את כל הסמויים והצלחתי לתפוס אותם לגמרי .

סקודה פאביה? אני חושב שאתה מתכוון לאוקטביה.

ומלבד הסקודה והפולקסוואגן יכול להיות למשטרה כמעט כל רכב סמוי אחר, בין אם זה מאזדה 3 או אפילו טויוטה קאמרי.

האוטו היה סובארו DL ישנה. ועם צורת הנהיגה שלי אני דווקא חושב שהוא היה עוצר אותי על המקום. בנוסף, הייתה לו אחל'ה הזדמנות לעצור אותי כי עמדתי ברמזור.

איך הסקת שהם סמויים? :-o

ולמרות שהסיכויים ממש קלושים שתיפול דווקא עליהם (ועוד יותר קלושים הסיכויים שתבין שזה סמויים), אבל יכול להיות שבאמת נתקלת בסמויים בDL (רק לא הסמויים שאתה חושב).

פורסם

בבת-ים יש: 626 בצבע זהב עם ג'אנטים וקסנון, כנראה מוחרמת מאיזה לא יוצלח.

בכל פעם שראיתי את הרכב ישב בפנים צוות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

להזהר מפיאט פאנדה צהובה גם כן.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

למשטרה מתחיל לרדת האסימון שהרבה אנשים מתוכה מנסים לשכנע הרבה זמן- להשתמש בכל סוגי הרכב,גם ישנים מסחריים מכל מיני סוגים,גילים ומקורות.לא רק המוכרים כרכבי ליסינג.

זה חוץ מרכביהם הפרטיים של מתנדבים/נאמני תנועה. (אני לפעמים נוסע באוטו שלא שווה 3000 ש"ח ביום טוב וממנו רואה יותר עבירות משום מה מאשר ב-2008 שלנו, אפילו שאינו נכלל ברשימת ה"חשודים" שלך.)

אנחנו מקוים שהשלב הבא - מצלמות דשבורד שיש בכל ניידת אמריקאית גם יבוא

פורסם

בהחלט מורגש שמשטרת ישראל אכן נמצאת בתקופה בה חיוג בטלפון נעשה באמצעות אסימון, אבל אם אכן זה יגרום לשוטרים להתחיל לאכוף עבירות מסוכנות, ולא רק להירדם ליד מולטנובה או דבורה - דיינו.

אגב - מצלמת וידאו שתשב בניידת עולה 1/30 מ-ממל"ז, ותופסת עבירות הרבה יותר "איכותיות" , אבל משום מה למשטרה חשוב לקבל כותרות בעיתונים.

פורסם

לא מזמן ראיתי ברחיצת רכב רנו מגאן סגולה ווולוו S40 כסופה. מה שבלט חזק מאוד בשתיהן זה חלונות כהים שהודבקו בידיים שמאליות על כל האוטו כולל חלונות קדמיים וסט תאורה מיוחד (צ'קלקות) שהוחבא בתוך הגריל ועל החלון האחורי. לא יודע אבל אם הם סמויים של משטרה או שב"כ.

• תוכן חדש...