Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל ב HU , אמרתי או שאני הולך מה שנקרא ALL IN וקונה ALPINE או שאני קונה PIONEER חמוד

ALPINE עם USB עולה בסביבות ה2500 אז וויתרתי בסוף

זה הHU שלקחתי :

DEH-3050UB

DEH-3050UB.jpg

סה"כ אחלה פאנל עם יציאה לסאב בהחלט מספיק לי נעבור לרמקולים

JBL GTO6507

GTO6507C.jpg

אין לי מילים על הסט קומפוננט הזה

מדהים פשוט

בכזה מחיר להוציא סאונד כזה ?

אני מבסוט עד השמיים איתם

אין סוף לווליום שאני מוציא מהם, כמובן בצורה שעדיין שומעים נורמלי

ממליץ בחום!

מגבר

JBL GTO1004

6801157_411656_v74s665.jpg

מה יש להגיד, JBL set1_14.gif , מגבר חזק מאוד, קצת יקר אבל בהחלט נותן תמורה לכסף

רק מלהסתכל עליו רואים עם מה מתעסקים, גדול ומסיבי ובאותו הזמן גם מושקע מבחינת עיצוב.

סאב

KICKER CVR12

1LI23668E0.jpg

סאב סליל כפול אמנם יושב על 4 אום כרגע אז הוא לא מנוצל עד הסוף אבל אפילו ככה הוא מרים לי את האוטו באוויר, וזה פיאט דובלו לא פשוט set1_14.gif

מחיר כולל יצא לי 3000

אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהסאונד, אני עדיין בשלב של הכיוונים של המגבר ושל הרדיו אבל הגעתי לרמה שחיפשתי set1_14.gif

יש לי מספר שאלות :

אני מאוד מתקשה עם הכוונונים ברדיו ובמגבר

פעם אחת הצלחתי להגיע לדיוק שרציתי אבל אחרי יומיים נגעתי עוד קצת ואני לא מצליח להחזיר חזרה :/

בגדול אני מרוצה מה MID , וגם מהHIGH

הבעיה שלי היא עם הסאב

הוא נמרח :/

אני מניח שאחת הסיבות לזה היא שהרכב הוא פיאט דובלו ( מסחרית עצומה =אקוסטיקה חרא )

מה שכן לגבי זה מישהו המליץ לי לסגור את החור שיש בתיבה כדי לקבל פחות הד ויותר דיוק, מומלץ ?

ולגבי HIGH PASS FILTER ו LOW PASS FILTER, קראתי פה כמה אשכולות של אנשים אבל לא מצליח להבין בדיוק איך זה עובד ואיך מומלץ לכוון

מה שאני רוצה זה כמה שיותר דיוק בכניסה של הסאב וכמה שפחות מריחה

שיהיה בום רציני אבל קצר כניסה ויציאה זריזה

תודה לעוזרים

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

הקיקר הזה לא יתן לך באס מדוייק ולא מרוח הוא נועד לתת באס עמוק ומרוח..אפשר לשפר את הביצועים בעזרת בנית תיבה מותאמת.

אבל אם אתה מחפש דיוק זה הסאב האחרון לבחור..

** לא קונים סאב בלי ליעוץ או שמיע.:idea:

פורסם

תתחדש ותהנה.

כוונים לא ישנו לך את אופי הסאב. אם הוא למשל סאב לא מספיק מדויק, הוא יהיה וישאר לא מדויק - הגם שיכוון כראוי.

לגבי אקוסטיקה של דובלו, בדיוק ההפך! פוטנציאל לאקוסטיקה משגעת..

לגבי "לסתום את החור", סאב צריך להיות מותקן בתיבה בעלת נפח מסויים, על פי המלצות יצרן. על פי רוב ישנם המלצות לנפח עבור אטומה, וישנם המלצות עבור פורטד [פתוחה]. מהו נפח התיבה שיש לך?

קרא את הת'רד הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97339&page=1&pp=15&highlight=%FA%E9%E1%E4+%E0%E8%E5%EE%E4+%EC%F7%E9%F7%F8

פורסם
הקיקר הזה לא יתן לך באס מדוייק ולא מרוח הוא נועד לתת באס עמוק ומרוח..אפשר לשפר את הביצועים בעזרת בנית תיבה מותאמת.

אבל אם אתה מחפש דיוק זה הסאב האחרון לבחור..

** לא קונים סאב בלי ליעוץ או שמיע.:idea:

אני יודע שזה לא סאב שאמור לתת דיוק אני חיפשתי דווקא את הסאב שיפרק את האוטו

אבל הצלחתי לכוון אותו בצורה שהוא נתן הרבה יותר דיוק מאשר עכשיו

מבחינת הכיוונים במגבר וברדיו מה ידחוף את הסאב לכמה שיותר דיוק ?

פורסם

אם אתה אומר שכיוונת את הסאב לדיוק ואז הדיוק אבד לך נסה להוריד את הבוס ווהוא יעבוד מדוייק יותר

תיבה פתוח רק תפחית את הדיוק.

לדעתי שווה לך לבנות תיבה מותאמת ואטומה לסאב על מנת להוציא ממנו דיוק מקסימלי.

פורסם

הHU שקנית שולט סאב, לכן החיתוך צריך להיות דרך המכשיר, ואילו במגבר הבורר צריך להיות על FULL, כמובן שהגדרות כמו BASSBOOST ודומיהן צריכות להיות כבויות אם אתה רוצה להשיג דיוק כלשהו מהסאב הזה.

בשיפוצים

פורסם

KICKER ודיוק , שני מילים שאין להשתמש בהן באותו משפט :) .

כמו כן כל צירוף של JBL מהסדרות הנמוכות ביחד עם HIGHS שלא קורעים לך את האוזן ... אבל זה רק אני : )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
הHU שקנית שולט סאב, לכן החיתוך צריך להיות דרך המכשיר, ואילו במגבר הבורר צריך להיות על FULL, כמובן שהגדרות כמו BASSBOOST ודומיהן צריכות להיות כבויות אם אתה רוצה להשיג דיוק כלשהו מהסאב הזה.

אממ איך אני מגדיר את החיתוך כמו שאמרתי לא ממש הצלחתי להבין את זה

כיצד להגדיר את ה LOW&HIGH PASS FILTER

מה הכוונה בורר ב FULL , איפה זה אמור להיות בדיוק

ואת ה BASS BOOST - באמת אני מוצא את עצמי שם אותו על 0 כל הזמן חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ולא תורמת משהו לפורום. קרא את הכללים***

ותגיד, זו תופעה קבועה פה ששואלים שאלה ועונים לך דברים אחרים בפורום הזה ?, הכוונה היא לא אליך כמובן

• תוכן חדש...