Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות על האוטו הנ"ל וכמובן בגלל שכאן לפי דעתי המומחים יוכלו לעזור לי יותר מאשר בכל פורום אחר?

האם המנוע של הוולקן 8 שסתומים לעומת 16 יש הבדל בהספק או בכל דבר אחר?

האם לרכב הזה יש הנעה קידמית או אחורית?

כמה המנוע הזה לוגם (מבחינת דלק)?

והשאלה הכי חשובה האם אפשר לשפר אותו לרמה של 180-190 כ"ס בלי להחליף הרבה מכלולים (והכוונה הייתה למכלולים היקרים שזה קלאתצ' גי וכו' וכו' וכמובן כמה להכין בכיס לכל הדבר הנ"ל?

וכמובן אם יש אלטרנטיבה מעניינת אחרת כי להגיד את האמת כבר נמאס לי לנהוג ב-306 xn שלי (אגב למכירה בקרוב).

תודה לעוזרים אלדור!

פורסם

התשובות באדום.

יש לי כמה שאלות על האוטו הנ"ל וכמובן בגלל שכאן לפי דעתי המומחים יוכלו לעזור לי יותר מאשר בכל פורום אחר? בהחלט כן.

האם המנוע של הוולקן 8 שסתומים לעומת 16 יש הבדל בהספק או בכל דבר אחר?

יש 2.0 ליטר 8 שסתומים - מנוע די עצל בסל"ד גבוה.

יש 2.0 16 שסתומים - ב-ZX16V. גרזן.

יש 1.9 8 שסתומים - זהה למנוע של ה-205GTI. טוב מאוד, אבל לא מצויין.

יש 1.9 16 שסתומים - מנוע לא מקורי לרכב, שמתאים לו ביותר. בעל פוטנציאל שיפורים רב, למרות שאין צורך, הוא מספיק בהחלט.

מלבד הבדלים במנוע יש הבדלים בגיר, במערכת ההגה (ב-16V), בבלמים.

האם לרכב הזה יש הנעה קידמית או אחורית? קדמית.

כמה המנוע הזה לוגם (מבחינת דלק)? אם אתה מחפש רכב חסכוני קנה ZX 1.4, או סקסו 1.1.

והשאלה הכי חשובה האם אפשר לשפר אותו לרמה של 180-190 כ"ס בלי להחליף הרבה מכלולים (והכוונה הייתה למכלולים היקרים שזה קלאתצ' גי וכו' וכו' וכמובן כמה להכין בכיס לכל הדבר הנ"ל? איזה מהמנועים ? ל1.9 16 שסתומים יש אופציות שיפורים רבות.

לפני רגע לא ידעת מה הספקו, איך פתאום אתה יודע שאתה רוצה לשפר אותו ל-190 כ"ס ?

גם מנוע 2.0 עם ה-120 כ"ס מספק הנאה. אם לא נהגת, איך אתה יודע שאינו מספיק לך ?

שיפורים משמעותיים יעלו בקלות עשרות אלפי שקלים. זה כדאי.

וכמובן אם יש אלטרנטיבה מעניינת אחרת

אלטרנטיבה מעיינית ? קאיין לשטח ? Z4 לשבתות ? בוגאטי רויאל למפגשי המועדון ? יש הרבה אלטרנטיבות מעניינות. תלוי בתקציב שלך.

כי להגיד את האמת כבר נמאס לי לנהוג ב-306 xn שלי (אגב למכירה בקרוב).

פרסם אותה בלוח, לא כאן.

תודה לעוזרים אלדור!

ברוך הבא לפורום.

השתמש במנוע החיפוש - תמצא מידע רב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה על העזרה. אני חשבתי על המנוע 2.0 ליטר שמספק 150 כ"ס האם הוא חזק מספיק בקו ישר ובסיבובים.

תקציב של 20 אלף יש לי שחכתי לציין.

פורסם

הן לרוב מתומחרות מעל המחירון(אם הן במצב טוב,ללא פגיעות מיוחדות וכד').

קח בחשבון שעל מנת להחזיק רכב כזה צריך גם להשאיר סכום לא קטן בצד.

יישור קו,ביטוחים,תקלות.

למצוא אחת במצב שכזה גם בעייתי הן דיי נדירות בארצנו.

קח לך וולקן במקום ה16V,אם אתה מעוניין בקו ישר קנה הונדה סיוויק.

שוק השיפורים שלהן גדול מאוד והן טובות בקו ישר.

פורסם

המנוע שאליו אתה מתייחס בשאלתך הוא מנוע חזק, הרכב יהיה מהיר מאוד בקו ישר. מהיר בסיבובים ? זה כבר תלוי ביכולות של הנהג. גם ZX 1.4 יכולה להיות מהירה מאוד בסיבובים, תלוי בנהג.

התקציב שיש לך לקניה הוא בערך התקציב שתצטרך רק בשביל השיפור בהספק בלבד.

אם אתה מחפש ייעוץ בקניה - השתמש במנוע החיפוש בפורום ייעוץ בקניה.

תמצא מידע רב על וולקן, על סיטרואן 16V, על סיביק, על יונדאי אטוס ועל כל מה שתרצה.

רק אחרי שיהיה לך את הרכב, ואחרי שתלמד אותו, ואחרי שתדע כמה כסף יש לך לשיפור, ומה אתה רוצה לשפר פתח שרשור פה, בפורום שיפורים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...