Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן להמליץ על מכון כיוון פרונט באיזור ת"א-ר"ג-ב"ב?

גם אצלי באוטו יש משיכה ימינה , אמנם לא משהו רציני וגם ההגה לא ישר ב 100 אחוז בעיקר במהירות גבוהה. פעמים הלכתי לקרמן בבני ברק והבעיה לא נפתרה , חוץ מזה במהיריות גבוהות (מעל 120) האוטו מתחיל לרעוד מעט.

פתרונות..?

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

גם אצלך הרכב רועד מעל 120? אתה מרגיש ממש את הכיסא רועד מתחת לתחת?

אצלי אמרו לי שזה בגלל ג'נט פגום בצד של ליד הנהג מאחורה, בכל מקרה גם אני צריך לבצע כיוון וזה יהיה לאחר החלפת צמיגים (מקווה בקרוב מאוד). בכלל אני רוצה לעשות כיוון גם מאחורה ככה להיות מה שבטוח בטוח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אין לי איבוד אויר גדול 1-2 אטמוספרות

1-2atm זה הרבה מאוד...

1-2 אטמוספירות זה 15- 30 PSI בערך (1atm=14.7PSI).

נראה לי שהתכוונת 1-2 PSI. :?:

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
מישהו מוכן להמליץ על מכון כיוון פרונט באיזור ת"א-ר"ג-ב"ב?

גם אצלי באוטו יש משיכה ימינה , אמנם לא משהו רציני וגם ההגה לא ישר ב 100 אחוז בעיקר במהירות גבוהה. פעמים הלכתי לקרמן בבני ברק והבעיה לא נפתרה , חוץ מזה במהיריות גבוהות (מעל 120) האוטו מתחיל לרעוד מעט.

פתרונות..?

הייתה לי בעיה כזאת, אתה צריך איזון גלגלים. או שהג'אנט עקום באמת...

פורסם
אין לי איבוד אויר גדול 1-2 אטמוספרות.

בקשר לכיוון פרונט אז אני כנראה אגש לעשות למרות שאין לי רעידות או דברים כאלה.

בקשר למכון פרונט ביפו, אז תודה אבל זה קצת רחוק לי.

דניאל

פרונט לא מסדר רעידות מעל מהירות מסויימת אלא את המשיכה של הגלגלים לאחד הכיוונים (ז"א אם הרכב מושך ימינה/שמאלה)

רעידות ניתן לסדר ע"י איזון גלגלים בפנצ'ריה.

• תוכן חדש...