Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת בלם יד בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שאני גולש טוב, עשיתי חיפוש בפורום לפני שפתחתי את הפוסט.

מצאתי שרשורים על נורות שדולקות קבוע בנסיעה, ושזה נגרם ממפלס נוזל בלמים נמוך

ורפידות שחוקות ומה לא.

העניין הוא שאצלי הנורה לא דולקת קבוע בזמן נסיעה, אלא יותר מהבהבת בצורה לא סדירה,

כאילו המגעים דפוקים.

רצוי לציין שהנורה נדלקת לעיתים רחוקות, ובדר"כ בזמן מהירות גבוהה יחסית (איזור ה-70 קמ"ש).

אילו עוד סיבות יכולות להיות חוץ ממגעים דפוקים ?

כאמור הרכב הוא פיג'ו 206 XS שנת 2001.

תודה לעונים !

פורסם

בדוק מפלס נוזל בלמים -אם נמוך הבעיה בבלמים ויש לגשת למוסך לטיפול בהם.

אם מפלס הבלמים תקין במקסימום ואין איבוד נוזל בלמים יתכן והבעיה מאוד פשוטה- יתכן והמנורה עצמה בלוח השעונים עומדת להישרף כמו שקורה ביית כאשר מנורה מהבהת מספר פעמים זה סימן שהיא מתחילה לעשות צרות עד שמתפגרת.

יחד עם שאת,אין לשלול

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אצל סבא שלי באוטו זה גם היה מעל מהירות מסוימת הנורה הייתה נדלקת, ואז בדקתי מפלס נוזל ברקסים והוא היה בסדר, אז הלכנו למוסך וגילינו שהברקסים דיי גמורים...ומאז שהחלפנו המנורה לא דולקת

פורסם

תודה על כל התשובות.

כמובן שרק מוסך יחליט את זה, אבל לדעתי הבלמים בסדר גמור.

אני לא מרגיש בלאי ולפני כמה ימים אפילו יצא לי לבלום בלימת חירום

בגלל איזה מטומטם שעצר באמצע הכביש, והבלמים תפקדו טוב.

אבדוק את עניין נוזל הבלמים.

ושוב תודה !

• תוכן חדש...