Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך נפטרים מרכב שסתם תופס מקום בחניה?

הרכב (פיאט טיפו) במצב תקין לגמרי אך לא ניתן לבצע עליו העברת בעלות ובכל מקרה הוא לא שווה הרבה (4K ש"ח).

איך מוכרים רכב לפירוק?

רישיון הרכב עדיין בתוקף, מה עושים איתו? לא נראה לי שאני יכול לבצע לרכב הורדה מהכביש כל עוד הרכב לא על שמי.

האם מסמך זיכרון דברים ביני לבין סוחר החלקים שירכוש את הרכב מספיק?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה צריך ייפוי כח וללכת למשרד הרישוי ולבקש להוריד אותו מהכביש. יתנו לך רישיון זהה אבל בצבע כתום וזהו.

הצעד בלתי הפיך.

אתה אמור לקבל החזר על התקופה שנותרה לרשיון הרכב להיות בתוקף (יש להם שיטת חישוב. ממה שאני זוכר, אם נותרו פחות מחודשיים לא תקבל החזר).

אני הייתי שורף את האוטו לפני שהייתי מוכר אותו לפירוק ללא הורדה מהכביש. אתה לא יודע איך זה יחזור אליך.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא הייתי מספיק ברור מקודם.

אין אפשרות לקבל יפוי כח מבעל הרכב (נפטר).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בשביל זה המציאו צו ירושה, לכל נפטר יש יורשים ועם צו הירושה מבצעים העברת בעלות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם סוחר החלפים שקונה ממך את הרכב בונה על שימוש במנוע, אתה חייב לבצע העברת בעלות אחרת אותו הסוחר לא יוכל (חוקית) למכור את המנוע להשתלה ברכב תקין.

אם רישיון הרכב עדיין בתוקף הוא שווה כסף. אפשר להוריד את הרכב מהכביש לצמיתות ולקבל חזרה חלק מהאגרה ששולמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר ורצוי להתעסק עם המסמכים. זה יכול לחסוך לך כסף.

אני קניתי את הפיאט שלי בכמה חודשים של איחור בגלל בעיה דומה.

נסה להוציא צו ירושה (זה לא נחשב כעוד יד) ולמכור אותו כרכב רגיל.

עריכה: אחרי שתסיים את התהליך של הסדרת המסמכים, דבר איתי, אולי אני אקנה אותו.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...