Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו 97 SX בעת נסיעה במהירות של 50 קמ"ש ומעלה בעת הבלימה הרכב + הדוושה רועדים שמתי לב שגם דוושת הברקס יותר רכה משל אחרים ולא נראה לי שזה אמור להיות ככה...

פורסם

בלמים לא מתקנים בהתכתבות, כנס בדחיפות למוסך.

יכול להיגרם עקב מס' רב של אפשריות מכיוון פרונט לקוי ועד עיוות בדיסק/פגיעה בקליפר וכו'.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

החלפתי לרכב צלחות ורפידות אך הבעיה לא נפתרה יש לי מישהו מושג היכן יכולה להיות הבעיה, איני רוצה ללכת למוסך לפני שאני יודע מיכן הבעיה כדי שלא יחגוג לי על התחת....

פורסם

לרוב רעידה בבלימה בדוושת הבלם וברכב מעידה דווקא על בעיה בלמים אחוריים. אני מניח שמדובר בבלמי תוף ולכן יש לגשת למוסך לביצוע בדיקת אובליות לתופי הבלם ולחרוט את התופים ולחדש נעלי בילום.

פורסם

קיימת בדיקה על מנת לבדוק אם הרעידות מופיעות מהבלמים האחוריים וזאת באמצעות משיכת ההנד ברקס במהלך נסיעה , כמובן בהדרגה . אם ישנם רעידות סבירות גבוהה לברקסים , צלחות אחוריים .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

• תוכן חדש...