Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בטיפול האחרון שעשיתי לרכב המוסכניק שלי העיר את תשומת ליבי שהדוד האחרוי ברכב גמור (מה שכבר ידעתי קודם לאחר שבעל מקצוע שריתך לי חור באגזוז אמר לי גם לפני חודשיים) רצית לשאול מאחר ומחיר הדוד האחורי לא זול, האם שווה להחליף אותו באגזוז זרימה חופשית שאני יכול למצוא גם משומש(ראיתי כאן למכירהן איפשהו)?

תודה לעוזרים :-)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אתה מתכוון אז"ח שלם, אני חושב שכזה דבר יעלה בסביבות 3-4 אלף.

כיוון שהאוטו לא כזה נפוץ בקרב המשפרים בארץ (כגון סיויק והפג'ו למיניהן), כנראה צריך לעשות אחד בהזמנה.

תקנה דוד מנירוסטה שעולה בערך 1,100 +/- וגמור סיפור.

=]

פורסם

לזה התכוונתי לדוד מנירוסטה משהו כמו זה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=225430&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8+%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97

או כזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=233438&highlight=%D7%90%D7%92%D7%96%D7%95%D7%96

השאלה השניה, אם זה יעבור טסט ללא קומבינות?

פורסם
לזה התכוונתי לדוד מנירוסטה משהו כמו זה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=225430&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8+%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97

או כזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=233438&highlight=%D7%90%D7%92%D7%96%D7%95%D7%96

השאלה השניה, אם זה יעבור טסט ללא קומבינות?

90% שלא,

בעיקרון אלה דברים שמאוד מאוד נוטים להשתנות מאדם לאדם!

אם יהיה לו רעש מופרז אז סביר להניח שישימו יותר לב אליו, אם הוא יהיה עדין יכול להיות הטסטר לא יעשה "בלאגן" על זה.

בכל אופן במחיר של 1000+ אתה יכול אולי למצוא אחד שקיבל אישורים - ייבוא ואישור ממשרד התחבורה.

הבנתי שהאישורים האלה שווים לכלום, אבל אני מאלה שמעדיפים לשחק אותה אהבלים ולהגיד לשוטר "מה אבל יש לי תו תקן"

ולצפות שהוא יסלח לי. עדיף על להוריד את הפרצוף להגה בזמן שהוא "דופק" לך דו"ח והורדה מהכביש

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

אני אישית חושב שדוד אחורי מאוד מוסיף לרכב. הן מבחינה ויזואלית - קוסמטית והן מבחינה ווקאלית.

דוד אחורי ממוצע הינו סביר מאוד מבחינת המחיר ואת ההחלפה אתה צריך לבצע גם ככה.

בקשר לשיפורים- טוב אם יש, אבל לא חובה במידה והדוד אינו חריג מבחינת רעש וצורה (גודל היציאה).

חבר קנה ANSA משומש פה בפורום ב300 ש"ח לטמפרה שלו והוא ממש מרוצה עכשיו.

חדש כזה עולה 700-800 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה אתם אומרים על הדוגמאות של האגזוזים שהבאתי למעלה ? במיוחד השני מהנירוסטה החדש ,נראה יפה ומחיר סביר ?

ונקודה נוספת, לא רוצה משהו שירעיש וימשוך תשומת לב , לא זו המטרה.

פורסם

אריק, אני חייב לציין שלדודים אלו אין אישורים! בתחום הזה אני ממליץ לך מאוד לשלם קצת מעל בישביל "משהו" ביד.

כי אם שוטר יתפוס אותך, הוא יכול להשתכנע בזה שאולי תציג בפניו אישור, עדיף שיהיה את הספק הזה מאשר שתדע שאם שוטר עוצר אותך על זה, אין דרך אחרת מלבד לקבל הורדה מהכביש.

ותאמין לי זה ממש לא נעים שתוך כמה ימים אתה חייב ללכת להביא את האגזוז המקורי ולשלם למוסכניק שיחליף, ואז להישאר עם הדוד החדש בארון, ותאמין לי שהוא ישאר בארון משום שבפעם השניה שתתיפס על זה כבר תגיע למשפט.

במקרה שלך זה עוד יותר מבאס, תחשוב על זה שאין לך כרגע אגזוז מקורי תקין, ואם תקבל הורדה אל תשכח שאתה חייב להוציא הרבה כסף, לקנייה של חדש או משומש, ועל התקנה. תחשוב על זה.

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

אוקיי, הבנתי, אז אין מנוס מלקנות דוד ולהתקין דוד מקורי? אגב יש למישהו מושג מה מכיר הגיוני לדוד אחורי של בראבה?

תודה.

פורסם

יש ברשותי דוד אחורי חדש. שהיה שבועיים על הרכב. את הדוד התקין מתקן אגזוזים מרחובות.

הרכב רנו 19 שהושבת ופורק לחלקים על ידי. החלקים שייכים לחבר הפורום D driver, אבל נמצאים אצלי.

אם זה מתאים לרכב שלך, צור איתו קשר בה"פ או בטל' .052-6550298 054-5771106

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

איך דוד של רנו 19 יתאים לי ? זה או לשים אורגינלי או אחד מהאוניברסלים, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

יש לי בראבה וגם את הדוד של הרנו , מחר אבדוק ואגיד לך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה , למרות שלא נראה לי שיתאים , ואם יש לך בראבה , אולי אתה יודע כמה יכול לעלות דוד כזה חדש?

הייתי מחליף כבר את כל האגזוז אבל העלות של כל המערכת היא בסביבות ה1500 ש"ח ולא בא לי להשקיע.

• תוכן חדש...