Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 21 קצת יותר מ-3 שנים רישיון ואני מעוניין לקנות רכב פעם ראשונה.

עד עכשיו נהגתי בפיאט פונטו דגם S65 שנת 99 ויש לציין שאני מאוד מרוצה מהאוטו, אבל אני צריך רכב משלי.

התקציב שלי נע בין 15000-20000 ש"ח, הנקודות החשובות אצלי הן (לפי הסדר מהחשוב לשולי) :

-שנתון 98-01

-צריכת דלק נמוכה

-רכב אמין שלא שלא רואה מוסך, כולל חלקים זולים

-נוחות נסיעה

עוד דבר חשוב הוא שאני מקציב לעצמי 2000 שקל בחודש לאחזקה של הרכב בחודש.

ועלתה בי מחשבה לרכב ספורט, עדיפות לפיאט HGT מוכן להשקיע את ה-30000 , אבל שוב עם האחזקה של הרכב תגיע ליותר מ-2500 בחודש אז אולי אני יוותר.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

הhgt היא בעלת מנוע 1800 סמ"ק, שיצרוך קצת יותר דלק ממנועים קטנים יותר של 1400-1600.

וגם ב30k קשה למצוא אחת כזו.

עם הייתי מרוצה מפיאט פונטו אולי תשיג לעצמך גם כזו?

בתקציבך היא תניב שנתון גבוה יותר, ואתה בתור אחד שנהג בה, בטח יודע כבר כמה עולה להחזיק את הרכב +-

פורסם

ככלל, רכב בגרסה ספורטיבית יהיה פחות חסכוני בדלק מגרסה מקבילה רגילה, ויהיה פחות נח, עקב מתלים מוקשחים, צמיגים בחתך נמוך וכו'. כמו כן ייתכן ומחירי החלפים שלו יהיו גבוהים, עקב נדירותם וייחודם.

אם אתה מחפש רכב נח וחסכוני בדלק - רד מהגרסה הספורטיבית, בכל רכב שתבחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דווקא אני הייתי ממליץ לך על סיטרואן קסרה 00-02..

לא מזמן אבא שלי רכש כזו ואני מרוצה אישית מהאוטו..והוא נח בטירוף.

🤔

• תוכן חדש...