Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru B4 - איך הרכב?

BenM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

רציתי לשאול אותכם איך Subaru B4 החדשה (2008) אני מדבר על הדגם של ה 150K. איך הוא? מנוע בוקסר. 6 צילנדרים, מנוע 2.0. (אם אפשר לראות תמונות של תא המנוע, אני אשמח).

סה"כ, מה אתם אומרים על הרכב? רכב טוב?

תודה!

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

קודם כל זה 4 צילינדרים ולא 6, והרכב הוא דיי מיושן לאומת המתחרות כגון: מאזדה 6, מונדאו, אקורד.

אבל הרכב נחשב לנוח, יציב מאוד, מנוע חזק אבל שתיין גדול של דלק.

אם למישהו יש ניסיון עם הרכב תתקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
קודם כל זה 4 צילינדרים ולא 6, והרכב הוא דיי מיושן לאומת המתחרות כגון: מאזדה 6, מונדאו, אקורד.

תודה רבה על התגובה, אך שאלה קטנה לי אליך: מה מחירה של המאזדה 6? (מכמה זה מתחיל בערך?)

תודה

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

בלי, חלק באים בסטנדרט כמו: בקרת אקלים, מחשב דרך, ועוד כמה דברים שזה חייב לבוא בסכום כזה של כסף, חוץ

מהדברים שבאים בתוספות כמו סאן רופ, חישוקי מגנזיום וכל מני תוספות אחרות למינהם.

פורסם

אני לא יודע מה איתך ידידי אבל אני חושב שהרכב כלל לא מיושן, ואיך מונדאו נכנסה לקטגורית החדשות?

בקשר אלייך בן ידידי,

ה-B4 הוא רכב חזק בהחלט.

המנוע בעל 2.4 ליטר מפיק 165 סוסים, מרשים מאוד.

הנעה כפולה קבועה.

מבחינת דלק מזדה מונדאו ואקורד כפי שאמר ידידי למעלה, לא נופלות ממנה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
הבנתי.

ועד כמה שאני יודע, ה B4 מגיעה עם ג'אנטים מגנזיום, לא?

למה שלא תקפוץ לסוכנות הקרובה למקום צמגןריך ותבדוק?

עכשיו יש המון מבצעים בקנית רכב חדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני לא יודע מה איתך ידידי אבל אני חושב שהרכב כלל לא מיושן, ואיך מונדאו נכנסה לקטגורית החדשות?

בקשר אלייך בן ידידי,

ה-B4 הוא רכב חזק בהחלט.

הנעה כפולה קבועה.

לא הבנתי - במה מונדאו נופלת לעומת קטגוריית "החדשות" ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בקשר אלייך בן ידידי,

ה-B4 הוא רכב חזק בהחלט.

הנעה כפולה קבועה.

הB4 היא עדיין מוצעת בדור ישן לאומת המאזדה והמונדיאו והאקורד, היא אפילו לא עברה מתיחת פנים מאז,

נו בקרוב תגיע כבר שמעתי, אבל בנתיים זה דגם ישן.

וסתם לידע כללי, הB4 היא באה גם עם מנוע 2.5 ליטר עם 173 כ"ס, עם מנוע 2 ליטר ומנוע 3 ליטר.

פורסם

תקנה מאזדה 6 וסגור עניין.

אני אומר את זה כבעלים של B4.

אוטו טוב אבל פשוט בינוני מדי ושתיין דלק.

לא שווה את הכסף.

פורסם

סלבה יש טעות בידך מחירה של האקורד מתחיל מ-169,000 ₪ לדגם 2.0 Comfort טיפטרוניק. לפי דעתי האקורד ממש לא שווה את המחיר, היא תומחרה בצורה יוצאת דופן ביגלל...? ובכל זאת לפי דעתי יש את המאליבו שבביקורי האחרון בסוכנות שברולט ביום חמישי ביקשתי פרטים אודות המאליבו והתעניינתי, לגבי הדגם שמחירו 147,000 ש"ח. אך הובהר לי שדגם, זה מיועד לציי רכב אך ישנה אפשרות לקבל את הדגם היותר מפואר שמחירו 163,000 ש"ח במחיר דיי משתלם 147,000 ש"ח ביגלל, שיש כרגע מבצע של נובמבר. לפי דעתי זה אחלה דיל מנוע 3.5 ליטר עם הספק של 220 כ"ס והוא ניראה מרשים כדאי לקחת גם, את המאליבו בתור אופצייה בהצלחה.

יניב

• תוכן חדש...