Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רציתי לדעת!

סהר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת איפה אני יכול לעשות ביטוח למכונית אספנות וטסט כמה יעלה לי פשוט אני צריך לדעת כמה זה עולה כי אני רוצה לקנות חיפושית מודל 72!

ואני לא רוצה לשלם 2000 שקל בישביל ביטוח

אז אני מקווה שתענו לי מהר!!

תודה מראש על התשובה

סהר

פורסם

ביטוח + טסט ל-4 שנים וחצי יעלו לך כ2000 שח

ביטוח עולה משהו כמו 300 ש"ח

טסט עלה לי לאופל מנטה שנת 72 96 ש"ח

ההגבלות הן שאתה לא יכול לנהוג על הרכב בין 7-9 בבוקר אם אני לא טועה.

אבל שוטרים לא כלכך מתיחסים לזה.

פורסם

תודה על התשובה

אבל אני רוצה לדעת עם אני כבר יכול לעשות לו ביטוח של רכב אספנות

ואו אני צריך קודם לעשות את הטסט של האספנות

תודה מראש על התשובה

פורסם

אתה יכול להגדיר את הרכב שלך כרכב אספנות בכל משרד רישוי.

אל תשכח להוסיף לביטוח החובה גם ביטוח צד שלישי.

סוכנויות ביטוח שקשורות עם מועדון ה-5 נותנות הנחות גם על זה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היי בוקר טוב רציתי לדעת אילו חברות ביטוח עובדות עם מועדון החמש

תודה מראש על התשובה

פורסם
היי בוקר טוב רציתי לדעת אילו חברות ביטוח עובדות עם מועדון החמש

תודה מראש על התשובה

מצטער אח שלי אבל את שמות החברות איננו יכולים לתת מכיוון שאנחנו חברים במועדון ואיננו רוצים לפגוע במועדון . . . .

זה לא משהו נגדך, פשוט זה לא הוגן כלפי המועדון ושאר החברים שמשלמים דמי חבר על זה . . . .

תרשה לי רק להוסיף שהתעמקתי פעם בנושא והחברות הרגילות של הביטוח מאוד לא כדאיות, הסעיפים שלהם פשוט לא הגיוניים (לדוגמא אם הנזק הוא פחות מ-1K ש"ח אתה צריך להסתדר לבד עם הבנאדם השני ועם הנזק יותר רציני אז הם מגדירים את הרכב שלך כטוטאל לוס בגלל שזה נזק של יותר מ-45% מערך הרכב) והמחירים הרבה יותר גבוהים מהחברה שעובדת עם מועדון החמש . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...