Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פונה אליכם לעזרה אחרי מספר רב של חיפושים ובדיקות.

אנחנו מחפשים מחליפה לגולף 2001 2.0 של אימי.

אימי כמובן לא רוצה להתפשר על מה שהיה לה בגולף - סלון איכותי, אוטו שקט, נסיעה נוחה, האצה טובה, גיר אוטמאטי (רובוטי לא בא בחשבון).

הבעיה שאבי לא רוצה לשמוע על צ'מפיון יותר ופוסל כמעט כל אירופאית. (הערה: אני נוסע על רינו קליאו ומאד מרוצה, בבקשה לא לנסות לחנך אותי. את אבא שלי אפשר לנסות - אבל לא תצליחו)

אני מוסיף לתמונה - וכאן אין שום פשרות ESP, 6 כריות אוויר, ציון של לפחות 4 במבחן ריסוק - עדיפות גדולה ל5.

מה לא חשוב -צריכת דלק (האוטו נוסע פחות מ8000 ק"מ בשנה), ספסל אחורי, תא מטען, ירידת ערך, אין בעיה לקנות יד שניה אבל מודל 2006 ומעלה.

אז מה נפסל לנו פה?

סוויפט, סיריון, ג'אז חדשה (אלא אם הרובוטי סביר? מישהו בדק?), אירופאיות (207, קליאו, קורסה)

מה נשאר לנו?

2 (שאיכזבה מאד מבפנים ויקרה מאד, בנוסף יבואן לא הכי נחמד), פביה (לרעתה רק שנתיים אחריות, צ'מפיון, כמה שירשורים על בעיות בפורום, מנוע רועש ו4 כוכבים בלבד אבל תע נוסעים נחמד מאד בגרסת ספורט ואבא שלי מסכים ש"אם כל המוניות הם פביה אז הן אמינות"), I20 - עוד לא הגיעה לארץ (וגם לא ממש הוצגה)

יש רכבים ששכחתי בסופר מיני?

מאוכזב מהסופר מיני פזלתי לכיוון משפחתיות.

בעיקרון נסענו נסיעת מבחן על הסיד ולמרות שהתרשמתי מאד ההורים שלי לא התלהבו בכלל (לטענתם האוטו רעש ולא סחב - לי לא היו בעיות כאלה). לדעתי זה פסל גם את הI30

בעיקרון חשבתי על הפוקוס או במאמץ שיכנוע על C4, כאשר אני מחפש את גירסאת ה2 ליטר של שניהן. בגלל המחיר אני מחפש יד שניה.

יש משהו ששכחתי? יש לכם איכשהו לעזור לי בברוך שאני נמצא בו?

פורסם

תוסיף אולי גם יאריס 2006, למרות שגם אני בתקציב הזה הייתי קונה רכב חדש דנדש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פסלתם כל כך הרבה רכבים, באמת ברוך..

לא נשארו סופרמיני שלא פסלתם, משפחתיות 1600 חלשות מדי, לא רוצים רכב אירופאי.

אולי תוסיפו כמה אלפים לתקציב ותלכו לבדוק (נסיעת מבחן) את סובארו B3 עם מנוע של שני ליטרים או מיצובישי לנסר החדשה (מנוע 1800 143 כ"ס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה207 עד כדי איכותית? הביקורות פה בפורום לא היו מתלהבות בכלל. יהיה לי קשה נורא לשכנע את אבא שלי לקנות רכב שמטופל אצל יבואן נוראי כמו לובינסקי.

אני יודע שפסלנו הרבה מכוניות - חלק מסיבות מוצדקות מאד (אין ESP) וחלק פחות (דעות קדומות של אבא שלי - אבל הוא משלם על הרכב בסוף). האם יפאן לא יכולה לייצר סופר מיני ראוייה? (אוף :-().

הסובארו B3 קיבלה ביקורות לא מתלהבות במיוחד. הלנסר החדשה תהיה גדולה מדי לאמא שלי. אין מה לדבר על סדאן.

פורסם

קודם כל ל207 הקבלות שלה ועל זה אין עוררין.אם יש נעילה כל כך חזקה על אסייתיות אז תנסה את המזדה 2 לא ממש איכותית אבל די זריזה ומהנה לנהיגה.

פורסם

קודם כל 207 הוא רכב מאוד מאוד איכותי מבחינת היצור שלו בפנים הכל עשוי מחומרים טובים.

האוטו קטן וגם זריז יחסית. מאוד מאוד בטיחותי יש לו כל מערכות בטיחות ו5 כוכבים בטס ריסוק לא יודע מה רע ב207?

פורסם

למה רק סופר מיני ? בתקציב שלכם אפשר למצוא עוד אופציות, בתנאים שהצבתם, ובהתחשב בעובדה שאתם לא מתעקשים על רכב חדש, הייתי חושב על רכב קומפקטי, ולא רק סופר מיני.

פורסם

מה עם מיצובישי לנסר ספורטק?

זה לא סדאן.

יש 7 כריות אוויר, נראית לא רע בכלל. ועולה 128K(חורגת קצת מהתקציב).

נראה לי האופציה הכי טובה בהתאם לדרישות שלכם.

קישור לפרטים נוספים:

http://motocar.co.il/catalog/מיצובישי/לנסר/2008_ומעלה/ספורטבק/cars.aspx

פורסם

דווקא אם בא לך להתפשר מעט אולי הטריוס הנוכחי יתאים לה.

הוא לא גדול אך נותן תחושת ביטחון עקב תנוחת הישיבה שלו ,לא גבוהה מדי.

ממש עירוני,לא פורסמו מבחני ריסוק ובטיחות והג'יפון מעט דל מבחינת אבזור פנימי.

אם אינך מעוניין באופציה זאת,אני הייתי קונה לה ראנקס דור קודם סוף 2007 ,יישאר לכם אפילו עודף של 15-20 אלף שקל.

בגרסאות GLI-לקצ'ורי.

הן קטנות וחזקות יחסית למתחרות.

אמינות,שמירת ערך טובה מאוד.

מאובזרות ואפילו איכותיות.

פורסם

אני הייתי הולך על רכב שנמצא שנה או שנתיים על הכביש אבל איכותי יותר, למשל: A3, סידרה 1(BMW) או וולבו S-40 הדגמים האלו נסחרים בדר"כ פחות מהמחירון ואם תעמיד אותם מול הקאיה סיד או גולף וכ"ו אז תבין שכמעט ואין מקום להשוואה.

דבר נוסף שכדאי להיות מודע אליו זה שגם במחיר שאתם מחפשים סופר-מיני אפשר למצוא מנהלים שמורה משנת 2006 כמו מאזדה 6, פאסאט, אקורד וכ"ו. הרי ציינת שצריכת דלק וירידת ערך לא מדברים אליכם ועל איכות אתם לא מוכנים להתפשר.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

על פניו קיה סיד היה נראה לא רע בכלל - אבל אמא שלי נורא לא אהבה אותו בנסיעת מבחן.

גם אני חשבתי על הטריוס - אבל אין ESP (וג'יפ צריך את זה עוד יותר מרכב רגיל).

בקשר לרכב גדול - אמא שלי לא רוצה, סופר מיני או משפחתית.

מה עלות אחזקה של BMW סידרה 1? כמה הטיפולים/ביטוח יקרים יותר?

• תוכן חדש...