Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקת רכב העלתה כי המנוע שלי נימצא ב 70 אחוז תפוקה

האם ניתן (ללא שיפורים!!!) להחזיר את אחוזי המנוע לקדמותם בעזרת טיפול או החלפת חלק מסויים(לא כל המנוע)

תודה רבה לעונים!

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב שלך?

זה גיל קצת מוקדם לעשות אוברול למנוע, אלא אם כן, אתה בסביבות 300K ק"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קניתי את האוטו לא מזמן והוא מראה על 100 אלף קילומטר

השאלה היא מה אוברול כולל ומה היא העלות שלו פחות או יותר...

פורסם

אוברול זה החל מהחלפת רינגים (חצי אורבול - יש מנועים שאפשר להחליף רינגים אחרי הורדת ראש מנוע). אוברול מלא, כולל בנוסף החלפת כל המיסבים. מחיר יכול לעבור 10K, תלוי איזה רכב ותלוי אצל מי אתה עושה.

100K זה קצת מוקדם לאוברול. ממליץ לבדוק קומפרסייה בצילינדרים.

בנוסף, אולי סיבה לירידה בהספק, תיפקוד לקוי של חיישן כלשהו. ממליץ להתחבר עם סורק תקלות

סיבות נוספות זה למשל לחץ דלק נמוך, מערכת הזרקה דורשת ניקוי, צריך להחליף פילטר אויר, פילטר דלק, ניקוי מצערת ועוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקומפיוטסט בדיקה לפני קניה

השאלה היא אם יכול להיות ששיחקו בקילומטר'ג הוא הרי אנלוגי ולא דיגיטלי

פורסם

מנוע 70% זה מה שרשמו לך בבדיקת קניה ?

אם כן, אז קח בחשבון, שהם מודדים הספק בגלגלים, ולא במנוע, וגם אוטו חדש מהחברה לא יגיע לנתוני היצרן.

בנוסף, מורידם אחוזים על נזילות שמן, על רעש שסתומים ועל כל הרג'קטים שהם ראו.

אם הרכב נוסע טוב, ואין בעיות מיוחדות, אני מציע לך לא לעשות כלום, ולא לחפש צרות על התחת שלך.

לפתוח מנוע תקין ועובד זה שטות גמורה ומדובר בהוצאה של אלפי שקלים, אם לא עשרות אלפים..

פורסם

איך אני יכול ליבדוק כ"ס במנוע?

האוטו שלי אמור להיות עם 170 סוסים

אפשר לאמת כמה סוסים נימצאים במנוע באמת?

פורסם

זה באמת לא משנה כמה סוסים יש במנוע. מה שמשנה, האם איך שהרכב נוסע מספק אותך.

פורסם

בבדיקה של קומפיוטסט רשמו לך, מה ההספק, שהם מודדו בגלגלים.

זה נמצא בדף השלישי או הרביעי - "דו"ח מאפייני מנוע". המספר שם + 15%-20% זה בערך ההספק במנוע.

פורסם

כמו ש-Buki כתב, אל תחפש צרות סתם. תבקש מהמוכר היסטוריית טיפולים ולפי זה תוכל לאמת את הקילומטראז'.

למה לך לעשות בדיקה של כ"ס? גם רכב מקורי עם 170 סוסים לא יוציא 170 סוסים בבדיקת דיינו.

• תוכן חדש...