Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שומע את התיקתוקים של הוינקר גם בנסיעה בקו ישר בלי שהוא פועל (והאורות לא דולקים כלומר רק רעש).

הבנתי שהבעיה יכולה לנבוע משלושה גורמים (לאחר חיפוש):

1. כפתור של האיתות חירום (משולש אדום).

2. ממסר בידית איתות.

3. כל הידית איתות (כלומר חיווט דפוק או משהו וצריך להחליף את הידית שזה משהו בסביבות 200 שקל).

כששמעתי את התיקתוק לחצתי לחיצה קלה על לחצן החירום (4 אורות) והתיקתוק הפסיק, אז חשבתי שהבעיה בלחצן (ככה הבנתי מט'רד שקראתי באחד הפורומים על בעיה זהה שמישהו פתח פעם).

החלפתי את הכפתור לכפתור חדש והבעיה לא נפתרה.

השלב הבא הוא להחליף ממסר (אני הולך מהזול ליקר שהוא ידית שלמה).

למישהו יש איזה שירטוט שמסביר איך לפרק את הידית איתות (לא רוצה לפרק אותה ובטעות לשבור משהו), אני צריך לבדוק איזה ממסר קיים בידית (הבנתי שיש ממסר בעל 3 רגליים וממסר בעל 4 רגליים).

הרכב פיז'ו 306 XSI שנת 98

תודה מראש.

- 306 XSI -

פורסם

אין ממסר בתוך הידית. יש ממסר איתות, שנמצא מאחורי לוח הנתיכים, בתוך הדש בורד. נסה קודם להחליף את הידית, או לפחות לשחק איתה בזמן שיש תקתוקים, כדי לבדוק אם התקתוק נפסק.

פורסם

כשאני משחק איתה היא מתישהו "תופסת זוית" ומפסיקה אבל אז יכול להיות שהיא תתחיל שוב לאחר כמה רגעים ויכול להיות שזה ייפסק עד האיתות הבא.

זה אומר שזה הידית בעצם, לא?

- 306 XSI -

פורסם

תודה שמר.

מישהו יכול לתת לי שירטוט או הסבר איך לפרק את הידית ולהרכיב את החדשה (אני אזמין כבר מחר).

תודה מראש..

- 306 XSI -

• תוכן חדש...