Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בונה עכשיו תיבה לחדשה לסאב שלי, ואני רוצה לדעת עם הדבר הזה יכול לעזור לי?

120x85_yascg.jpg

זה בעצם כמו "רגל" (צריך 4) לתיבה של הסאב, כדי להפחית את הוברציות של הסאב...(כך לפחות הבנתי)

אני אשמח עם מישהו יספר לי אחרת.

וגם לדעת עם שווה לארגן כמה? עם זה עוזר בכלל לרכב?

כי גם כך הרכב הוא לא מקום כזה אקוסטי, יש הרבה רעידות מנוע,כביש וכ"ו....

תודה לעוזרים.

*אני משיג את זה בלי כסף, אני לוקח את זה מרמקול ישן...

אבל שוב זה יכול לעזור לי???:roll:

פורסם

נראה לי גם שעם הנעץ הזה הרמקול לא בידיוק יזוז כי הוא יתקע בשטיח .

מבחינת ווברציות ? ווברציות זה לא חלק מהכיף כשיש לך סאב בריא מאחורה ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

זה טוב למניעת וויברציות לרמקולים ביתיים בשביל למנוע החזרים וויברציות מהבסיס שהרמקול עומד עליו.

כך בחשבון שרכב זה לא משהו סטאטי ואני לא מאמין שעם תשים את זה לסאב שנמצע בבגז' ותלוי ברכב מבחינת התזוזה שלו בבגז' תוכל למנוע וויברציות,ויותר גרוע מכך אפילו תגרום לסאב אולי "לטייל" יותר בבגז'.

אישית זה שווה ניסוי קטן בשביל לבדוק יתרונות מול חסרונות של הפריט הזה,למרות שעם הוויברמיות הן הבעיה אולי עדיף תשקול איטום של הבגז' או אולי איטום חלקי שלו?

פורסם

אם זו תמונת המצב אז תעשה ניסוי קטן ותראה איך זה מחזיק,אולי עם תעגן את הסאב בצורה טוב ותעמיד אותו על הרגליות אולי זה יעבוד למרות שזה נשמע לי קצת מסוכן לסאב במקרה והוא יתחיל לטייל לך בבגז'.

בהצלחה.

פורסם

לא יועיל בכלום.

ברכב זה חסר תועלת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ספייקים לרמקולים או בעברית "עוקצים" אינם נועדו למנוע ויברציות לכן זה קשקוש.

כל המטרה של העוקצים הם למנוע תנועה של רמקולים רצפתיים גבוהים.

הרעיון נובע מהעובדה שרמקול רצפתי (TOWER) דוחף אוויר קדימה ואחורה, ובכך הוא נד מעט קדימה ואחורה.

למרות שיש גם אסקולה שטוענת שהדבר קורה גם עם רמקולים מדפיים(BOOKSHELF) שעומדים על מדף.

העוקצים נועדו לתת מעבר אוויר מתחת לרמקול ובך "לנתק" אותו מהחיבור לרצפה שיוצר את האופציה לדחיפת האוויר.

משהו בסגנון גורדי שחקים על יסודות קפיציים.

בכל אופן, אין כל קשר בינם לבין תחום האודיו לרכב, זה יהיה הדבר האחרון שנצתרך ברכב:).

under construction..

פורסם

רועי, אם כבר עוקצים - שים אותם על כסא הנהג.. אולי זה ירגיע אותך קצת..:lol:

מה עם התיבה? באמצע בניה? מה בסוף החלטת לגביה? תעלה תמונות תוך כדי.

פורסם

אתה תמיד יכול לשים ספייקים לטוויטרים

:-P יתן להם מראה קשוח יותר :-D

עזוב שטויות - הרצפה של התא מטען שלך עשויה מלבד תעשייתי - זה כמו לשים את אבי ביטר על ספייקים בגלל שאתה פוחד שהוא יזוז מילימטר... תחשוב על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...