Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעש מגלגל ואני לא יודע מאיפה הרעש מהשמלי או הימיני יכול להיות גם שניהם אפילו יכול להיות צריך להחליף מיסב ואם כן כמה זה בערך עולה והעם אפשר לשים מיסב מפירוק בזול ?

פורסם

בדוק מאיפה מגיע הרעש. לפחות מקדימה או מאחורה.

לפי מה שזכור לי , בגלגלים אחוריים מורכבים מיסבים שמחירם סביר מאוד

וניתן לרכוש חדשים. מקדימה הסיפור שונה לגמרי

בהצלחה

פורסם

לא מזמן שכן ביקש ממני עזרה עם הקנגו שלו. ממהירות של כ50 קמ"ש התחילה להיווצר שריקה חזקה. הוא כבר היה בשלושה מוסכים והוציא כ1500 ש"ח בלי שפתרו לו את הבעיה.

בהתחלה נסעתי איתו כשהוא נהג ופשוט הוצאתי ראש מחוץ לאוטו והצלחתי למקד את הרעש לאיזור הקדמי של הרכב.

אח"כ הרמנו כל גלגל קדמי בתורו, הנענו את הרכב והאצנו את הגלגל (כשהרכב עומד במקום) למהירות של כ50 קמ"ש (כ25 קמ"ש על השעון) עד שקיבלנו את השריקה מהגלגל הימני.

פירקנו את הבלם וחזרנו על הניסוי כדי לוודא שלא מדובר ברעש מהבלם. שלחתי אותו להחליף מיסב והתקלה נפתרה.

מאחור יותר מסובך להאיץ את הגלגלים. ישנה הוראת יצרן שמנחה לבדוק רעש מהמיסבים ע"י האצת הגלגל עם מאיץ חיצוני, כמו זה שחלק מהפנצ'רמעכרים משתמשים בו לאיזון גלגלים שאין בהם חור מרכזי.

כל זה כמובן במידה ואין חופש במיסב או גלגול לא חלק במיסב. במקרים האלה אז ניתן לעלות על זה בקלות בעזרת הרמת הגלגל ונדנוד וסיבוב שלו ביד.

פורסם

ובכל מקרה, אנחנו הפיאטים יודעים שאחד היתרונות של הרכב שלנו (אחד מרבים) הוא חלפים זולים.

לא כדאי להתעסק עם משומש. אם בכלל יש כאלו

בהצלחה אם איתור מקור הרעש

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

שלום.

כדאי לאבחן רעש ממיסב גלגל אחורי או קדמי הבדיקה פשוטה מאוד להרים את הרכב לסובב את הגלגל בו זמנית להניח את היד על הקפיץ ומיד תרגיש בוויברציה מהגלגל שהמיסב פגום. אם לא תצליח לך למכונאי מיומן שיאבחן מאיזה גלגל הרעש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
יש לי רעש מגלגל ואני לא יודע מאיפה הרעש מהשמלי או הימיני יכול להיות גם שניהם אפילו יכול להיות צריך להחליף מיסב ואם כן כמה זה בערך עולה והעם אפשר לשים מיסב מפירוק בזול ?

מניסיוני האישי , תוך כדי נסיעה והטיית הרכב לפנייה ימינה , אם הרעש מתגבר הבעיה היא במיסב השמאלי , ואם הרעש מתגבר בהטיית הרכב לפנייה שמאלה אז כמובן שהבעיה היא במיסב הימני .

לגבי מיסב אחורי או קדמי , זה דבר שאני מאבחן עד עכשיו בהצלחה , משמיעה .

דרך אגב כך איבחנתי בעיה במיסב קדמי ימני שהרעיש באופן לא רגיל ( הרעש היה נחלש עם הגברת מהירות הנסיעה , מה שלא אופייני ) ברכב שברשותי .

בדיקה שעשה בוחן לפני כשנה ( מוסך מורשה פורד ) לאחר נסיעת מבחן שלו העלתה אפשרות שזה לא המיסב אלא רעש מהצמיגים .

בנתיים לפני מס' חודשים הוחלפו כל ארבעת הצמיגים .

בטיפול האחרון לפני כחודש התעקשתי שוב על בדיקה של הרעש - בוחן נוסף שנהג ברכב טען שזה לא בטוח כלל שהמיסב הוא זה שמרעיש בגלל אופי הרעש והשינוי בעוצמתו ביחס לנסיעה , והבטיח שבבדיקה על הליפט יאבחן את הבעיה , ואכן כפי שציין בני.ל הבוחן ביצע את הבדיקה עם סיבוב הגלגל והקפיץ הרועד , המיסב הוחלף והרעש נעלם .

פורסם

תודה חברה ,כמה זה בערך יעלה לי וניראה לי שיש לי בעיה בשני הצדדים הוא עושה רעש לצערי :(

כמה זה בערך יעלה בערך

ועוד שאלה כמה בערך עולה לתקן נקוד בגודל של גולה שהיא חלודה ?

ושמן שמומלץ לפיאט אונו 93 קרבורטור 1400

• תוכן חדש...