Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח

ברשותי המגבר הזה. הוא מגביר סאב בגישור ואני בהחלט מרוצה ממנו.

העניין היחיד שמציק לי הוא כיוון הגיין במגבר.

למגבר יש כיוון גיין נפרד לשמאל ולימין, ובגישור יש לכוון אותם בצורה שווה.

האם ישנה שיטה טובה יותר לכיוון זהה מאשר 'לפי העין'?

יש לי תחושה שקל מאד לטעות בצורה זאת.

רציתי לדעת גם, סתם מתוך עניין, מדוע בכלל קיימת האופציה הזאת. ברוב מגברי ה 2/4 ערוצים יש כוון גיין בודד לכל זוג (שמאל+ימין).

תודה, צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

עבור הגברה של סאב אין לזה יתרון כלשהוא אבל בהגברה של סט קדמי אפשר להישתמש בגיינים הנפרדים לטובת מירכוז במה במקום טיים אליימנט כזה או אחר . הנחתה של אחד הצדדים מבחינת עוצמה תשפיע על מיקום הבמה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

השיטה האידיאלית לדעתי היא להביא את שני הווסתים למצב אפס, לסמן את הנקודה על הווסת כיחוס אל מול נקודה בסקלה שמיסביבו, לעשות את אותו התהליך על הווסת השני, כך שתוכל לראות ששניהם נמצאים באותה נקודה, כל אחד מול הסקלה שלו, ולא רק ע"פ הסיבוב שלהם.

בד"כ מגבר עם גיין לכל ערוץ נחשב לדואל מונו, לא?

מתחדשת*

פורסם
עופר אי אפשר להשתמש בבאלאנס ברדיו דיסק על מנת לעזור באיזון במה ? זה אותו דבר כמו ה- GAIN לא ?

תאורטית כן , אבל באלנס יניב תוצאות מאוד גסות וגרוע מזה הוא ישפיע על כל הרמקולים וזה לא בהכרח רצוי. הרבה יותר יעיל ונכון לעשות את המניפולציה על מינימום דרייברים כמו רק למיד או רק לטוויטר (תלוי בנקודות החיתוך) . למיד באס לדוגמא זה יהיה כמעט ולא יעיל (בסט אפ שלושה חלקים) וכו וכו ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נכון אצלך זה יותר בעייתי.

אצלי לדוגמא , אתמול רציתי לשחק במיקום הבמה ופשוט הנחתתי דרך הפרוססור את הגיין של המיד הקרוב אלי באחד דיבי.

יש לא מעט מתחרים שמעדיפים לעבוד בצורה הזו על פני טיים קורקשן. אם כי למעט מתחרים מקצוענים , התוצאה הטובה ביותר תושג משילוב מושכל של כל האופציות.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אצלי, מעבר למשחק עם TC ונקודות חיתוך והבדלי הגברה, אני גם יושב טיפ טיפה יותר שמאלה (פיסית הכוונה) וככה הכל מתאזן בדיוק כמו שאני רוצה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, תזהר שלא יתפס לך הצוואר:)

אפשר לכוון גיין מדוייק ע"י רב מודד + דיסק תדרים.

שמים בHU דיסק עם תדר בודד ויציב, יש לא מעט מקומות להוריד מהם דיסק תדרים,ושאר ירקות.

מכוונים את אחד מהפוטנציומטרים של הGAIN עד לרמת האי-עיוות--> מודדים וולטאז' ביציאה---> מכוונים את הGAIN השני עד שהוא יוציא את אותו וולטאז' בדיוק.

פשוט לדאוג שהוולטאז' בצד שמאל ובצד ימין שווים.

לא מסובך מידי.

under construction..

פורסם

אני פולני, אני תמיד צריך שתהיה לי סיבה לבכות על משהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות

השיטה עם הרב מודד היא בדיוק מה שחיפשתי :mm_yeah:

ולמדתי על הדרך עוד כמה דברים :-)

אחרי חגים שמח לכולם

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...